Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αναστατωμένη η Ελένη Μενεγάκη: "Μήπως πρέπει πια να φύγετε να πάτε στο νησί; "

Τι την απασχολεί;

10 Μαρτίου 2020 18:05
Αναστατωμένη η Ελένη Μενεγάκη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αναστάτωση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ελένη Μενεγάκη, που φαίνεται να απειλείται αυτή και η οικογένεια της. Τι την απασχολεί;

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Alpha ανησυχή για τον κορωνοϊό και για το πώς θα προστατεύσει τα μέλη της οικογένειάς της. Σήμερα μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στο θέμα και μας ανακοίνωσε τον διάλογο που είχε με την μητέρα της, η οποία μαζί με τον σύζυγό της μένει στο σπίτι της.

«Έκανα αυτή την κουβέντα με τη μαμά μου σήμερα το πρωί. Της έλεγα μήπως πρέπει πια να φύγετε να πάτε στο νησί; Γιατί ξέρω κι εγώ… Τα παιδιά μπαίνουν βγαίνουν στο σχολείο, έχετε μια Α΄ηλικία, εσύ είσαι ευαίσθητη στα κρυώματα τον χειμώνα. Λέω μήπως πρέπει να προστατευτείτε λίγο στο σπίτι σας που είσαστε οι δυο σας; Είναι κουβέντες που κάνουμε όλοι στα σπίτια μας. Δεν είναι ότι στο δικό μου σπίτι λέμε άλλα και στο άλλο σπίτι λένε άλλα» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Να σημειώσουμε ότι τα κρούσματα αυξάνονται συνέχεια και στην χώρα μας, και ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Υγείας το κλείσιμο όλων των σχολείων, των βρεφονηπιακών σταθμών, των Πανεπιστημίων και ΙΕΚ, όπως θα διαβάσετε εδώ.

Κορονοϊός: Έτσι θα ενημερωθούν οι γονείς για τους βαθμούς μαθητών Δημοτικού

Οδηγίες για το πώς θα ενημερωθούν οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών που φοιτούν στα δημοτικά σχολεία, λόγω του κορωνοϊού, μιας και απαγορεύονται οι συναθροίσεις, εξέδωσε του υπουργείο Παιδείας, με απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη.

Συγκεκριμένα, λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ για αποφυγή μαζικών συγκεντρώσεων/συναθροίσεων σε κλειστό χώρο, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, με συγχρωτισμό μαθητών/τριών, γονέων/κηδεμόνων και εκπαιδευτικού προσωπικού, το υπουργείο ενημέρωσε ότι προβλέπονται τα εξής:

  • Οι γονείς και οι κηδεμόνες μαθητών και μαθητριών που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο και στην Α' και Β ́ τάξη Δημοτικού δύνανται να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους διδάσκοντες προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των τέκνων τους.
  • Για τους ελέγχους μαθητών και μαθητριών που φοιτούν στη Γ', Δ', Ε' και ΣΤ ́ τάξη, οι Σύλλογοι Διδασκόντων, με απόφασή τους, καλούνται να προβαίνουν στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να παραδίδονται οι έλεγχοι προόδου του β ́ τριμήνου σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα του κάθε μαθητή, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία γονέων και κηδεμόνων στο σχολείο.
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share