Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Λάουρα Νάργες όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η τρομερή αλλαγή που της πάει πολύ!

Παραμένει μια κούκλα!

23 Ιανουαρίου 2020 12:49
Η Λάουρα Νάργες όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η τρομερή αλλαγή που της πάει πολύ!

Η Λάουρα Νάργες είναι μια από τις πιο γλυκές και εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Τη γνωρίσαμε μέσα από το MAD, την αγαπήσαμε από τη συμμετοχή της σε διάφορα πάνελ εκπομπών και τη λατρέψαμε μέσα από το Survivor! H γλυκιά παρουσιάστρια μας είχε συνηθίσει για χρόνια στα μακριά ξανθά μαλλιά της, τον τελευταίο καιρό όμως είχε αρχίσει τις αλλαγές, πρώτα από το μήκος και αργότερα με τις εναλλαγές των χρωμάτων επιμένοντας περισσότερο στις αποχρώσεις του ροζ. Μετά την ολική "μεταμόρφωση" της Μαρίας Ηλιάκη, σειρά είχε η Λάουρα!

Πρόσφατα, μοιράστηκε στα social media μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει έχοντας κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της, προκαλώντας σοκ.

Κάτω από τη φωτογραφία της έγραψε: «Well, is it time for a big change? Λοιπόν, είναι ώρα για μια μεγάλη αλλαγή»; Ζητώντας τη γνώμη των διαδικτύακών της φίλων.

Λάουρα Νάργες: H τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της!

Μια φορά κι έναν καιρό η Λάουρα Νάργες ήταν ξανθιά και τώρα δεν είναι!

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στην εμφάνισή της και να αποχωριστεί το ξανθό χρώμα με το οποίο την είχαμε συνηθίσει ως τώρα.

Να σας θυμήσουμε οτι η Λάουρα μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Νίνο! - Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου ποζάρει με… ροζ μαλλιά!

Λάουρα Νάργες: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον θάνατο που της άλλαξε τη ζωή!

Μια εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής παραχώρησε η Λάουρα Νάργες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, στον ALPHA για τον θάνατο που της άλλαξε τη ζωή!

H ξανθιά και πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και του Survivor Panorama μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του πατέρας της αποκαλύπτοντας πράγματα που κανείς δεν γνώριζε!

«Μόλις είχαμε κάνει πρεμιέρα στο Πρωινό και πάω σπίτι και βλέπω κλήση από την αδερφή μου, η οποία μου ανακοίνωσε ότι ο μπαμπάς ήταν στο νοσοκομείο από εγκεφαλικό…

Τα παρατάω όλα, φεύγω κι από το πρωινό και πηγαίνω στην Γερμανία. Ευτυχώς πρόλαβα να τον δω και να τον χαιρετήσω κι έφυγε μέσα από τα χέρια μου».

Παράλληλα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση!

Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψη «βόμβα» για το κόψιμο του Survivor Panorama! - Τι λέει για τον ΣΚΑΙ;

Αποκαλύψεις για το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Survivor Panorama» στο ΣΚΑΙ έκανε η Λάουρα Νάργες.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και έδωσε τις απαντήσεις της.

«Το κόψιμο της εκπομπής δεν ήταν κάτι ευχάριστο αλλά καταλαβαίνω απόλυτα την άποψη του καναλιού.

Μου συνέβη για πρώτη φορά, αλλά το αντιμετώπισα ψύχραιμα. όλα συνέβησαν σε 5 ημέρες και λάβαμε μια ειδοποίηση», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια η Νάργες τόνισε: «Δεν είναι 100% δική μας ευθύνη και κατά δεύτερον χαίρομαι γιατί και το κανάλι μπορεί να το καταλάβει αυτό.

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις το κανάλι σου να σε στηρίζει και να είναι μαζί σου. Όλη αυτή η στάση το έκανε λιγότερο ανώδυνο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share