Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρούλα Κορομηλά: ''Θα πάω κι ας...'' Αυτό είναι το μεγάλο ρίσκο που θα πάρει!

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

10 Δεκεμβρίου 2019 09:38
Ρούλα Κορομηλά: ''Θα πάω κι ας...'' Αυτό είναι το μεγάλο ρίσκο που θα πάρει!

Σε σκέψεις φαίνεται πως είναι η Ρούλα Κορομηλά και λέει να το ρισκάρει...

Η γνωστή παρουσιάστρια που τον τελευταίο διανύει μια ήσυχη περίοδο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις μοιράζεται περισσότερο χρόνο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram

Έτσι έκανε και αυτή τη φορά ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία σύμφωνα με όσα γράφει φαίνεται να ρισκάρει...

Στην ανάρτηση γράφει χαρακτηριστικά:

Θα σας έχει τύχει να ετοιμάζεστε να πάτε κάπου γιατί πρέπει... , αυτό με βλέπετε να κάνω τώρα....Και θα πάω, γιατί μπορεί “να μου βγει και σε καλόοοοοο!

Με αυτή της την ανάρτηση η παρουσιάστρια φαίνεται ότι βρίσκεται στη θέση να πάρει κάποιο ρίσκο...Εμείς ελπίζουμε να της βγει σε καλό και υποψιαζόμαστε πως πρόκειται για κάτι επαγγελματικό. Αν ισχύει κάτι τέτοιο σίγουρα θα είναι πολλοί που θα ήθελαν να την ξαναδούν στην οθόνη...

''Θα’ σαι για πάντα μέσα μου ζωντανή'' - Θλίψη για την Ρούλα Κορομηλά!

Ο θάνατος που συγκλόνισε τη Ρούλα Κορομηλά!

Η όμορφη παρουσιάστρια που μας μονοπωλεί τον ενδιαφέρον πάντα μας είχε συγκινήσει στο παρελθόν με μια ανάρτησή της...

Η Ρούλα Κορομηλά υπήρξε φίλη της Τζέσυ Παπουτσή. Στο άκουσμα του θανάτου της σοκαρίστηκε.

Αρχικά έγραψε στο twitter:

«Τζέσυ μου, Τζέσυ μου με πονάει που έφυγες» και λίγο αργότερα πόσταρε βίντεο στο instagram από συνέντευξη που της είχε πάρει και έγραψε: «Ταλαντούχα ηθοποιός, υπέροχος, δοτικός, πληθωρικός άνθρωπος, πιστή και ειλικρινής φίλη.

Μια σπάνια, αστείρευτη πηγή χαράς και αισιοδοξίας…με το χαρακτηριστικό της γέλιο να κυριαρχεί πάντα στο χώρο και με ένα δικό της μαγικό τρόπο σκόρπιζε γενναιόδωρα θετική ενέργεια. Τζέσυ μου μοναδική, θα’ σαι για πάντα μέσα μου ζωντανή, χαμογελαστή, γεμάτη δύναμη και αγάπη!».

Σοκάρει η Ρούλα Κορομηλά: «Ο Άγιος Παΐσιος με σήκωσε από τον τάφο»

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές αναβιώνει πάλι στις μνήμες μας από την Ρούλα Κορομηλά, η οποία έχει περάσει το δικό της δράμα όπως κάθε γυναίκα. Αυτή είναι μια της παρουσιάστριας με τον Άγιο Παΐσιο που πήρε φως από την εκπομπή της «Μπράβο Ρούλα πριν χρόνια στο show του Epsilon! Το μήνυμα όλο νόημα της παρουσιάστριας! "Κανένας δεν πρέπει να..."

«Αφήσαμε ένα θέμα στη μέση, νομίζω θέλεις να γλιτώσεις από αυτό…», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους στη Ρούλα Κορομηλά. Ο γνωστός δημιουργός που ήταν κεντρικός καλεσμένος στο show του Epsilon, ήθελε να πει κάτι από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο πλατό. Λόγω της ροής της εκπομπής, δεν του είχε δοθεί η ευκαιρία έως εκείνη την ώρα. Ο Γιώργος διηγήθηκε ένα συγκλονιστικό περιστατικό από την περίοδο που η Ρούλα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγεία, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια, σχεδόν, να καταρρεύσει!

«Πριν από 10 χρόνια ήμουν στην παραλία, κάπου στη Χαλκιδική. Είχα τα παιδιά μου και παίζαμε με τα κουβαδάκια, με την άμμο κλπ.και ακούω μια φωνή από πίσω μου… «Γιώργο»! Γυρνάω και βλέπω έναν άνθρωπο… και λέω «Ποια είσαι»; Και μου λέει «Είμαι η Ρούλα». Δε σε κατάλαβα! Καταλαβαίνεις τι λέμε τώρα; Ήταν τόσο άρρωστο το κορίτσι αυτό! Μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνεις παιδί, δεν ήταν για κάτι άλλο… Ήθελες να γίνεις μαμά ρε γαμ…ο! Αυτό… Και φύγαμε και πήγαμε το βράδυ μαζί στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου και καθίσαμε μαζί με την ηγουμένη και τις καλόγριες, κάναμε μια παράκληση και η Ρούλα σηκώθηκε. Ήρθε στο καρεκλάκι -ήταν ακόμα στο αναπηρικό- και σηκώθηκε το κορίτσι μου!

Με τη Ρούλα Κορομηλά να κλαίει, δίχως να μπορεί να αρθρώσει λέξη, ο Γιώργος Θεοφάνους της έδωσε μια κορδελίτσα διαβασμένη πάνω στη ζώνη της Παναγίας και είπε: «Κανονικά την δίνουμε στις κοπέλες που θέλουν να κάνουν παιδιά. Εσύ μας έκανες όλους παιδιά σου! Αυτή την αγάπη της μαμάς την είχες πάντα… Όποιος τολμήσει και πει κακία για σένα θα έχει να κάνει με μένα»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share