Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Στόλισε το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχουμε δει ποτέ!

Μαζί με την κορούλα της!

23 Νοεμβρίου 2019 09:09
Ελεονώρα Μελέτη: Στόλισε το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχουμε δει ποτέ!

Η Ελεονώρα Μελέτη στόλισε το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχουμε δει ποτέ μαζί με την κορούλα της!
Ελεονώρα Μελέτη: Τι αποκαλύπτει για την βάπτιση της κόρης της;

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της παρουσιάστριας πραγματικά είναι εντυπωσιακό Φέτος το στόλισε για πρώτη φορά μαζί με την κορούλα της.

Για την ακρίβεια η παρουσιάστρια στόλιζε και η μικρή Αλεξάνδρα έβγαζε τα στολίδια και τα πετούσε στο πάτωμα σπάζοντάς τα κάνοντας τη μαμά της να ανησυχεί για το πόσο ακόμα θα είναι στη θέση του το δέντρο!

Δείτε τι πόσταρε η παρουσιάστρια στο instagram:

Τι δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη που πέρασε τα 40;

Η παρουσιάστρια έγινε 41 ετών, γιόρτασε τα γενέθλια της, και θέλησε να μοιραστεί ανοιχτά τις σκέψεις της με τους followers της. Η παρουσιάστρια του Alpha, Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής «Μεσάνυχτα», έγινε 41 ετών και θέλησε να γράψει ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με την ηλικία της, αλλά και για το πώς νιώθει για τα «χρόνια της».

Δείτε επίσης: Η Αγγελική Ηλιάδη τόλμησε να γράψει στη γενέθλια τούρτα της την ηλικία της!

Διαβάστε τι έγραψε η παρουσιάστρια:

«40+1…. ανήκω πλέον στη κατηγορία 40plus… όπως λένε, αποφεύγοντας να διευκρινίσουν το πόσο “plus” ή το ποσό 40φευγα. Εγώ όμως το λέω! 40+1, γιατί αυτά είναι τα χρόνια ΜΟΥ! Τα χρόνια που έχω ζήσει, έχω δει, έχω ακούσει, έχω μάθει, έχω νιώσει, έχω χτίσει, έχω δημιουργήσει, έχω διαμορφώσει όλα αυτά που συνθέτουν σήμερα αυτό που είμαι και αυτό που ζω. Είναι τα χρόνια που μου έχουν δοθεί κ τα έχω χρωματίσει με τις δικές μου επιλογές! Σωστές ή λάθος, ήταν όλες δικές μου! Δεν είμαι όπως στα 5, στα 10, στα 20, στα 30… και αυτό είναι το ωραίο! Όσο φθίνει το έξω τόσο βελτιώνεται το μέσα. Αυτή είναι ζωή. Φαντάζεσαι να ήσουν 20 με τη συνειδητοποίηση των 40; Η 40 με την τρέλα των 20; Ασυμβίβαστο. Γι’ αυτό να γελάς! Να χαίρεσαι που μεγαλώνεις κ να φωνάζεις την ηλικία σου! Και εδώ, μαζί με την ηλικία μου φωνάζω και ένα μεγάλο ζεστό από την καρδιά μου «ευχαριστώ» σε όλους εσάς που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να μου στείλετε ένα μήνυμα γεμάτο όμορφες ευχές… είμαι πολύ τυχερή κ νιώθω πολλή αγάπη, από όλους εσάς που δεν γνωριζόμαστε, από όλους τους φίλους και τους ανθρώπους μου, που εσείς δεν γνωρίζετε, από όλους εκείνους που συνθέτουν την παλέτα της ζωής μου. Την αγάπη μου, και να σας πω και κάτι, χρειάστηκε να πατήσω τα 40 για να έχω και εγώ τη φωτογραφία τη σωστή, αυτή που πλέον χρειάζεται μόνο ένα λευκό απλό πουκάμισο κ λίγο αέρα στα μαλλιά. Πολύ τη ζήλευα στα ξένα περιοδικά να ξέρετε. Την είχα δει με Demi Moore, Cindy Crawford κα, αλλά για κάποιο λόγο, την έκαναν μόνο γυναίκες 40… plus».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share