Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Η Αγγελική Ηλιάδη τόλμησε να γράψει στη γενέθλια τούρτα της την ηλικία της!

Δεν της φαίνεται καθόλου!

16 Σεπτεμβρίου 2019 12:50
Η Αγγελική Ηλιάδη τόλμησε να γράψει στη γενέθλια τούρτα της την ηλικία της!

Η Αγγελική Ηλιάδη είχε γενέθλια και έγραψε στην τούρτα την ηλικία της! Δεν πάει το μυαλό σας με το πόσο χρονών έγινε!

Η ίδια, τα γιόρτασε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και μάλιστα δεν δίστασε να αναφέρει και την ηλικία της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έγινε 42 χρόνων και έσβησε τα κεράκια της τούρτας της κάνοντας την δική της ευχή. Δίπλα της, είχε πάντα τον μεγάλο γιο της Μπάμπη, αλλά και τον μικρό της Βασίλη.

Δείτε επίσης: Η αφιέρωση της Αγγελικής Ηλιάδη στον Σάββα Γκέντσογλου: «Ξέρεις εσύ…» – Επιβεβαίωσε τις φήμες…

Η Αγγελική Ηλιάδη παραμένει κούκλα και εντυπωσιακή και φυσικά διατηρεί ένα τέλειο κορμί που θα ζήλευαν πολλοί! Μπράβο βρε κορίτσι! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Όγκος για την Αγγελική Ηλιάδη: Τραγικές στιγμές για την τραγουδίστρια!

Η Αγγελική Ηλιάδη περνάει δύσκολες ώρες, καθώς αντιμετωπίζει μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Η τραγουδίστρια πρόσφατα διαγνώστηκε με όγκο και στην συνέχεια προχώρησε στην αφαίρεσή του.

Μάλιστα η τραγουδίστρια, μοιράστηκε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπισε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram! Η ίδια, μετά τη διάγνωση, που όπως παραδέχεται, την φόβισε πολύ, προχώρησε σε επέμβαση σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου Μαρία Φιωτάκη και σε όλους τους υπέροχους γιατρούς στο Ίασώ. Τέλος καλό!», έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη της ανάρτηση η λαϊκή τραγουδίστρια, δημοσιεύοντας μάλιστα και τη σχετική φωτογραφία. Στη δεύτερη ανάρτηση που έκανε, αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και ευτυχώς για την ίδια είχε αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share