Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη σοκ: Ο Νίκος Μάνεσης μίλησε για τον ανταγωνισμό του με την Φαίη Μαυραγάνη!

Πώς είναι η σχέση του ζευγαριού;

11 Νοεμβρίου 2019 15:30
Αποκάλυψη σοκ: Ο Νίκος Μάνεσης μίλησε για τον ανταγωνισμό του με την Φαίη Μαυραγάνη!

Ο Νίκος Μάνεσης είναι από τους πιο αγαπητούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης! Επίσης είναι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένος με την δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη! Τι αποκάλυψε όμως για την σχέση τους και τον ανταγωνισμό που υπάρχει; Η τρυφερή φωτογραφία της Φαίης Μαυραγάνη με τον Νίκο Μάνεση και η τρυφερή εξομολόγηση!

Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πώς είναι η καθημερινότητα τους και οι σχέσεις στον τομέα των επαγγελματικών!

«Στο ίδιο σπίτι χωράνε μόνο δημοσιογράφοι, γιατί μόνο έτσι μπορεί να ορθοποδήσει η οικογένεια. Φαντάσου, η Φαίη ή εγώ να ήμασταν παντρεμένοι με δημόσιους υπαλλήλους; Τα διαζύγια θα ήταν απανωτά. Μόνος ένας δημοσιογράφος μπορεί να καταλάβει τις ιδιαιτερότητες αυτής της δουλειάς», εξήγησε και συνέχισε: «Εξαρτάται πώς έχεις μεγαλώσει. Στις περισσότερες σχέσεις δημοσιογράφων που ξέρω παίζει μεγάλο θέμα ανταγωνισμού.

Με τη Φαίη έχουμε κάνει και μαζί εκπομπή και συμβουλεύει ο ένας τον άλλον, άρα δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού, αλλά ανταλλαγής δημοσιογραφικής ατζέντας».

Νίκος Μάνεσης: Ποια είναι η ηλικία του; Θα μείνετε άναυδοι!

Γνωρίζετε ποια είναι η ηλικία του Νίκου Μάνεση αλλά και το ύψος του; Μόλις μάθετε θα μείνετε άναυδοι!

Είναι από τους λίγους δημοσιογράφους που έχει ξεκινήσει την καριέρα του κυριολεκτικά από το πεζοδρόμιο της δημοσιογραφίας. Φαίη Μαυραγάνη για Νίκο Μάνεση: «Τον ερωτεύτηκα γιατί είδα ότι είναι ένας άνθρωπος ακέραιος, τίμιος».

Πρόκειται για ένα σπάνιο χαρακτήρα και ένα σπάνιο άνθρωπο ,που όσοι τον γνωρίζουν έχουν να πουν μόνο καλά πράγματα για αυτόν!

Ο Νίκος Μάνεσης είναι πατέρας δύο παιδιών τα οποία έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Φαίη Μαυραγάνη.

Σίγουρα δεν ξέρετε ότι κατά το παρελθόν ο γνωστός δημοσιογράφος είχε υπάρξει παντρεμένος με την Φωτεινή Δάρρα! Ο Νίκος Μάνεσης γεννήθηκε στην Αθήνα την 1 Απριλίου 1961 στο ζώδιο είναι κριός και έχει ύψος 1,69! Άρα ο Νίκος Μάνεσης είναι 58 ετών! Η αλήθεια είναι πάντως, ότι δεν του φαίνεται!

Ευχάριστα νέα για τον Νίκο Μάνεση! Τι συνέβη;

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Νίκο Μάνεση! Ο παρουσιαστής του Alpha αποδεικνύει την αξία του όλα αυτά τα χρόνια και τα νούμερα της τηλεθέασης το επιβεβαιώνουν!

Η δυναμική παρουσία του τα Σαββατοκύριακα φάνηκε από την πρώτη μέρα της τηλεοπτικής του εμφάνισης αφού σάρωσε! Το "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση", έκανε πρεμιέρα και τα νούμερα τηλεθέασης έφτασαν σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό του, αφήνοντας το κανάλι ευχαριστημένο. Συγκεκριμένα το ποσοστό που σημείωσε ήταν 17,5%.

Όσον αφορά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η εκπομπή του Νίκου Μάνεση σάρωσε τα πάντα! Έκανε τους αντίπαλους της πρωινής ζώνης να ανησυχούν! Το ποσοστό τηλεθέασης για την εκπομπή του έφτασε το 29,2%!

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης:

Πρωινή ζώνη

Open: Έλα χαμογελά 9,6

Alpha: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 29,2

ΣΚΑΙ: Ακραία Φαινόμενα 7.7

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ευχάριστα νέα για τον Νίκο Μάνεση!

Κόντεψε να τρελαθεί ο Νίκος Μάνεσης!

Διαβάστε περισσότερα θέματα lifestyle στο Athensmagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share