Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

Φαίη Μαυραγάνη για Νίκο Μάνεση: «Τον ερωτεύτηκα γιατί είδα ότι είναι ένας άνθρωπος ακέραιος, τίμιος».

Από τα πιο όμορφα ζευγάρια!

25 Μαρτίου 2019 15:21
Φαίη Μαυραγάνη για Νίκο Μάνεση: «Τον ερωτεύτηκα γιατί είδα ότι είναι ένας άνθρωπος ακέραιος, τίμιος».

Η Φαίη Μαυραγάνη με τον Νίκο Μάνεση είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της τηλεόρασης! "Τον ερωτεύτηκα γιατί είδα ότι είναι ένας άνθρωπος ακέραιος, τίμιος"! Αυτή ήταν η δήλωση της για τον άντρα της Νίκο Μάνεση!

Πλέον και οι δύο έχουν εκπομπές στην ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου όπου τα πάνε περίφημα, η Φαίη πολύ νωρίς το πρωί (5.30) και ο Νίκος στις 10.00.
Σπάνια δίνουν λαβές με την προσωπική τους ζωή και εξίσου σπάνιες είναι οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Προτιμούν τη γαλήνη της οικογενειακής τους ζωής με τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι είναι πάνω από 15 χρόνια μαζί και η Φαίη ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία τους από διακοπές στο Γαλαξίδι το 2002, πριν ακόμη παντρευτούν και αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Όπως δήλωσε πρόσφατα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τον Νίκο: «Τον ερωτεύτηκα γιατί είδα ότι είναι ένας άνθρωπος ακέραιος, τίμιος, καθαρός, βάζει πλάτη, έχει μπέσα και λειτουργεί με αυτό που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος».

Φαίη Μαυραγάνη για Νίκο Μάνεση

Τι συνέβη με τον Νίκο Μάνεση και το ΣΚΑΙ;

Νίκος Μάνεσης: Πανικός με τον παρουσιαστή!

Λοιπόν είδηση που θα σας μεταφέρουμε σήμερα είναι πραγματικά αποκλειστική και θα κάνει μεγάλη εντύπωση.

Φυσικά ο Νίκος Μάνεσης στην τηλεόραση του Alpha tv δεν έχει φάει από κανένα “ξύλο” γι’ αυτό άλλωστε και η λέξη είναι σε εισαγωγικά.

Η είδηση μας αφορά στους πίνακες τηλεθέασης για την εκπομπή του Νίκου Μάνεση «Σαββατοκύριακο με τον Μανεση»που πραγματικά για πρώτη φορά έφαγε «ξύλο» από τα «ακραία φαινόμενα» του Δημήτρη Καμπουράκη και του Τάκη Χατζή από την τηλεόραση του Σκαι!

Πάμε να δούμε από τα πολλά τα νούμερα που έκανε ο Τάκης Χατζής με το Δημήτρη Καμπουράκη με τα ακραία φαινόμενα στο Σκάι ξεκινάει εκπομπή τους με 24,5 24,3 23,8 21,5 18,1 14,9 στις 12.30.
Και πάμε τώρα στο Νίκο Μάνεση από την τηλεόραση του Αlpha tv ξεκινάει με 18,7 21,3 23,8 21,8 19,7 22,3 τελευταίο νούμερο μέχρι 1 το μεσημέρι!

Νίκος Μάνεσης

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω νούμερα είναι η πρώτη φορά που Νίκος Μάνεσης χάνει από αντίπαλο πρόγραμμα. Είναι μια αληθινή έκπληξη για όλους μας.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε και την πολύ δυναμική παρουσία του Δημήτρη Καμπουράκη ο οποίος δείχνει ότι δεν είναι ένας απλός δημοσιογράφος!

Διαβάστε περισσότερα θέματα lifestyle στο Athensmagazine.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share