Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Δεν έχει σπίτι αλλά παλάτι! Η χλιδή και η καλοπέραση δεν κρύβονται!

Λεφτά υπάρχουν...

10 Νοεμβρίου 2019 12:55
Αθηνά Οικονομάκου: Δεν έχει σπίτι αλλά παλάτι! Η χλιδή και η καλοπέραση δεν κρύβονται!

Δεν έχει σπίτι αλλά παλάτι η Αθηνά Οικονομάκου Η χλιδή και η καλοπέραση δεν κρύβονται η Η χλιδή και η καλοπέραση δεν κρύβονται Αθηνά Οικονομάκου: Αγνώριστη! Φωτογραφίες σοκ που ήρθαν στο φως!

Σαλόνι από άλλον πλανήτη έχει μέσα η σπιταρόνα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου! Θα σας αφήσει "παγωτό" σίγουρα το εσωτερικό του...

Η ηθοποιός έχει πολλές ιδιότητες αλλά πάνω από όλα είναι μία περήφανη μαμά και μία ερωτευμένη σύζυγος που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, τρεις φορές.

Η stylish ηθοποιός, τον ελεύθερό της χρόνο, ασχολείται και με τον ισχυρό λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος μετρά παραπάνω από 900 χιλιάδες followers.

Μέσω του αγαπημένου της μέσου κοινωνικής δικτύωσης αλλά και των Instastories, η Αθηνά έχει δείξει διάφορα πλάνα στους διαδικτυακούς της φίλους από το σπίτι στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της.

Όπως θα δεις παρακάτω, το ζευγάρι αγαπάει την minimal αισθητική ενώ η 33χρονη έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα ντουλάπα.

Γλυκιά εκγυμονούσα η Αθηνά Οικονομάκου: Τράβηξε βίντεο με το μωράκι να κλωτσάει μέσα από την κοιλίτσα της!

Η Αθηνά Οικονομάκου Τράβηξε βίντεο με το μωράκι να κλωτσάει μέσα από την κοιλίτσα της!

Θυμηθήκαμε την γλυκιά περίοδο που η αγαπημένη ηθοποιός θα γινόταν για πρώτη φορά μανούλα!

Η τότε εγκυμονούσα ηθοποιός δεν μπορούσε άλλωστε να μετακινηθεί και πολύ εύκολα λόγω της κατάστασης της αφού το μωράκι της αν και μέσα στην κοιλιά της όλο και ξεθάρευε!

Πιο συγκεκριμένα, το μωράκι κλωτσούσε και η Αθηνά το είχε τραβήξει βίντεο! Και μπορεί η ίδια να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για το φύλο του.. δείτε τη στιγμή που θα θυμάται για πάντα!

Δείτε το:

Η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στην Ισπανία και οι φωτογραφίες μας μάγεψαν!

Οι φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου από το ταξίδι της στην Ισπανία είναι μαγευτικές. Πέρασε υπέροχες στιγμές και είναι φανερό.

Μετά το καλοκαίρι της στην Σαντορίνη μαζί με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους, Μάξιμο, αλλά και την επιστροφή τους στην Αθήνα, είχε να πάει σε έναν ακόμη προορισμό. "Ο αδελφός μου είναι...": Η δημόσια εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου!

Ο λόγος του ταξιδιού της ήταν επαγγελματικός, καθώς έπρεπε να παρευρεθεί σε μια έκθεση κοσμημάτων. Ωστόσο, βρήκα χρόνο να κάνει και τις βόλτες της μαζί με τις φίλες της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share