Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου!

Σπιταρόνα!

18 Σεπτεμβρίου 2019 07:31
Παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου!

Σαλόνι από άλλον πλανήτη έχει μέσα το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου! Θα μείνετε άφωνοι μόλις δείτε το... παλάτι!

Η ηθοποιός έχει πολλές ιδιότητες αλλά πάνω από όλα είναι μία περήφανη μαμά και μία ερωτευμένη σύζυγος που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, τρεις φορές.Η stylish ηθοποιός, τον ελεύθερό της χρόνο, ασχολείται και με τον ισχυρό λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος μετρά παραπάνω από 900 χιλιάδες followers. Αθηνά Οικονομάκου: Ποιος Μιχόπουλος! Η άγνωστη σχέση της με μπάρμαν!

Μέσω του αγαπημένου της μέσου κοινωνικής δικτύωσης αλλά και των Instastories, η Αθηνά έχει δείξει διάφορα πλάνα στους διαδικτυακούς της φίλους από το σπίτι στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της.

Όπως θα δεις παρακάτω, το ζευγάρι αγαπάει την minimal αισθητική ενώ η 33χρονη έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα ντουλάπα.

Η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στην Ισπανία και οι φωτογραφίες μας μάγεψαν!

Οι φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου από το ταξίδι της στην Ισπανία είναι μαγευτικές. Πέρασε υπέροχες στιγμές και είναι φανερό.

Μετά το καλοκαίρι της στην Σαντορίνη μαζί με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους, Μάξιμο, αλλά και την επιστροφή τους στην Αθήνα, είχε να πάει σε έναν ακόμη προορισμό. "Ο αδελφός μου είναι...": Η δημόσια εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου!

Ο λόγος του ταξιδιού της ήταν επαγγελματικός, καθώς έπρεπε να παρευρεθεί σε μια έκθεση κοσμημάτων. Ωστόσο, βρήκα χρόνο να κάνει και τις βόλτες της μαζί με τις φίλες της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες...

Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Αθηνάς Οικονομάκου! Πάθαμε πλάκα!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια σύγχρονη επιχειρηματίας αλλά και ηθοποιός που προλαβαίνει να κάνει τα πάντα μόνη της! Η επιχείρηση της αποτελεί μια έκπληξη στον επιχειρηματικό κόσμο αλλά όχι τυχαία αφού έχει μια δυναμική ομάδα να την στελεχώνει!

Δεν σταματάει με τίποτα να δημιουργεί καινούρια σχέδια! Ποια είναι όμως η πραγματική της ηλικία; Πόσο χρόνων είναι και έχει καταφέρει τόσα πολλά; Δείτε ακόμα: Τα... είδαμε όλα στην παραλία! Άφωνοι όσοι ήταν εκεί! (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου 1986 άρα είναι 33 ετών!

Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, ενώ το 2005 πέρασε και στην "Κεντρική Σκηνή" της Μιμής Ντενίση, απ' όπου αποφοίτησε το 2007!

ο τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2007, μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» (σκην. Χρήστου Παληγιαννόπουλου), με το ρόλο της μαθήτριας Δόμνας Νίκα. Το 2008, συμμετείχε σε επεισόδιο της σειράς «Αληθινοί Έρωτες» (σκην. Βασίλη Τσελεμέγκου), έπαιξε σε διαφημιστικό σποτ της εταιρίας Wash & Go και πρωταγωνίστησε στην νεανική σειρά «Οι Ατρόμητοι», η οποία όμως διεκόπη έπειτα από μόλις δύο μήνες προβολής.

Το 2009, έπαιξε σε διαφημιστικό σποτ της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας «Γερμανός» και έκανε μια σύντομη εμφάνιση, στη σειρά του MEGA, «Λατρεμένοι μου γείτονες» ως Δανάη. Επίσης, πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ξένιας Παππά στη σειρά του MEGA, «Η Ζωή της Άλλης» (σκην. Δημήτρη Αρβανίτη), έναν ρόλο που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά και την δυσκόλεψε αρκετά μέχρι να τον πάρει, αφού όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη της: "Για τη Ζωή της Άλλης έκανα τύπου 30 κάστινγκ με τον σκηνοθέτη. Νομίζω ότι με φώναζε για δύο μήνες καθημερινά και κάθε μέρα μου έδινε άλλο κείμενο. Δεν περίμενα ότι θα πάρω το ρόλο. Είχα ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ. Έκανα τόσα κάστινγκ γιατί δεν με ήθελαν από το κανάλι. Ήμουν μια κοπέλα χωρίς εμπειρία, πάρα πολύ μικρή, καθόλου γνωστή και ο ρόλος ήταν πρωταγωνιστικός, πολύ δύσκολος και δυνατός. Έπρεπε λοιπόν να τους πείσει (ο σκηνοθέτης) με πολλούς τρόπους ότι μπορώ."

Τελικά, η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου 2009 και λόγω της μεγάλης επιτυχίας, ολοκληρώθηκε σε τρεις σεζόν, στις 6 Ιανουαρίου 2012. Παράλληλα, τον Δεκέμβριο του 2011, ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί και ως Χρύσα Μαλτέζου στην επίσης σειρά του MEGA, «Κλεμμένα όνειρα», η οποία ολοκληρώθηκε σε τέσσερις σεζόν, στις 3 Απριλίου 2015. Ενδιάμεσα, το 2014 συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και πρωταγωνίστησε στη κυπριακή σειρά «Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς». Τη σεζόν 2015-2016 πρωταγωνίστησε στη σειρά «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» (σκην. Στέφανου Μπλάτσου), η οποία όμως διεκόπη.

Από το 2016 μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, πρωταγωνιστούσε στη σειρά του ALPHA, «Έλα στη θέση μου» με τον ρόλο της Φαίης Σταθάτου, αλλά αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης. Επέστρεψε στη τρίτη σεζόν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share