Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει αποδεχτεί τον θάνατο και τις απώλειες του!

Τι δήλωσε σε συνέντευξή του για τον Σάκη Μπουλά;

7 Νοεμβρίου 2019 16:49
Ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει αποδεχτεί τον θάνατο και τις απώλειες του!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης και μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο και τις μεγάλες απώλειες! Είναι σε όλους γνωστό πόσο στενός φίλος ήταν με τον Σάκη Μπουλά και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Η συνεργασία τόσων χρόνων εξελίχθηκε σε μια βαθιά φιλία σχεδόν αδελφική!

Πες μου πόσο σου λείπουν ο Σάκης Μπουλάς και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, που ήταν “χαρισματικά” αδέλφια σου… τον ρώτησε ο δημοσιογράφος! Ελένη Ράντου: "Κόντεψα να λιποθυμήσω όταν έμαθα για τον θάνατο του..."

Το ’77 γνώρισα τον Λαυρέντη με τη μεγάλη καρδιά και το μεγάλο ταλέντο. Του… έσουρνα τόσα στη σκηνή και του άρεσε, γέλαγε, το απολάμβανε. Χρυσός άνθρωπος και υπέροχος δημιουργός. Με τον Σάκη το περιμέναμε, έπαψε να ταλαιπωρείται. Με τον Λαυρέντη ακόμα να το πιστέψουμε.

Έφυγαν πολλοί αγαπημένοι. Ο Ρασούλης, ο Παπάζογλου, ο Μητροπάνος. Μαθαίνουμε να ζούμε με τις απώλειές μας. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Προχωράμε… Προχωράμε μπροστά, κουβαλώντας πάντα αυτούς που αγαπήσαμε και μας πλούτισαν.

Δημήτρης Σταρόβας: Συγκίνησε τους πάντες η εξομολόγησή του για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

Ο Δημήτρης Σταρόβας συγκίνησε με την αποκάλυψη για τον Μαχαιρίτσα! «Άνοιξα τα μάτια μου και είδα...» ανέφερε μεταξύ άλλων για το μοιραίο βράδυ!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Δημήτρης Σταρόβας δεν μάσησε τα λόγια του!

«Το έμαθα με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Με πήρε ο ύπνος βλέποντας ένα συνδρομητικό κανάλι. Θυμάμαι κοίταξα το ρολόι ήταν 05:30 και λέω πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ και δεν κατάλαβα πώς με πήρε ο ύπνος. Στη διάρκεια του ύπνου είχα πατήσει κατά λάθος το κοντρόλ της τηλεόρασης. Γύρω στις 07:30 ξυπνάω από το φως, ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω «έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης». Έμεινα… Έπαιζα το βράδυ στο θέατρο και την άλλη μέρα. Έγινε σε μια περίοδο που είχα 6-7 παραστάσεις στη σειρά. Είχαν μείνει 5-6 παραστάσεις και είχαμε πει να συνεννοηθούμε σε ποια θα έρθει».

Ο ίδιος μάλιστα, πήρε θέση και για τις καταγγελίες σχετικά με το ασθενοφόρο:

«Αυτά που λένε για το ασθενοφόρο δεν ισχύουν. Δεν μπορώ να κατηγορείται κάποιος τζάμπα. Για να σωθεί θα έπρεπε να είναι κάποιος εκείνη την ώρα δίπλα με απινιδωτή». Δείτε το σχετικό βίντεο:

"Για μένα ο χρόνος σταμάτησε": Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα του Κότσιρα για τον Μαχαιρίτσα!

Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα του Γιάννη Κότσιρα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

Ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στα 63 του χρόνια αποτέλεσε σοκ για πολλούς καλλιτέχνες. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον μεγάλο τραγουδοποιό και υπήρξε στενός του φίλος. Ο ίδιος ακόμα δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό του. Τα λόγια του στη νέα του ανάρτηση στο instagram για την ξαφνική απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα... ραγίζουν καρδιές.

"Δεν μπορώ να γράψω μεγαλόσχημα πράγματα. Ήσουν και είσαι το φιλαράκι μου. Με την πελώρια αγκαλιά και τις συνεχείς ανησυχίες, αμφισβητήσεις, εμπνεύσεις. Και ίσως ακούγεται υπερβολικό αλλά για μένα ο χρόνος σταμάτησε φίλε. Η 9η Σεπτεμβρίου του 2019 θα κρατήσει καιρό… Όπως και για όλους όσους σε γνώρισαν. Και ένα να ξέρεις. Η Ελένη και η Μαρία Κλάρα δεν θα είναι ποτέ μόνες τους. Όπως ακριβώς μου το είχες πει. Οι φίλοι σου είμαστε όλοι εδώ. Σε θυμάμαι έτσι. Με μια ξεκούρδιστη, κιθάρα. Γελαστό, θυμωμένο και χαρούμενο. Σ’ αγαπώ και μου λείπεις πολύ…", έγραψε κάτω από την κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share