Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σεισμός στην showbiz: Ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Χάρι η Αθηνά Ωνάση!

Αυτό κι αν είναι βόμβα!

7 Νοεμβρίου 2019 13:18
Σεισμός στην showbiz: Ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Χάρι η Αθηνά Ωνάση!

Η είδηση φυσικά και έρχεται από το παρελθόν, αφού πλέον ο Πρίγκιπας Χάρι είναι παντρεμένος, ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν πως μια περίοδο οργίαζαν οι φήμες για σχέση της Αθηνάς Ωνάση με τον γιο της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας Νταϊάνας!

Η είδηση έσκασε λίγο μετά τον χωρισμό της Ελληνίδας κληρονόμου από τον Αλβάρο! Αφού η Αθηνά Ωνάση ξεπέρασε την απιστία του Αλβάρο με τη συνομήλικη του ιππέα Πιλάρ Λουκρητία Κορντόν είπε να ξεπεράσει τον έρωτα που του είχε με νέο έρωτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αυστραλιανού περιοδικού «New Idea» η Αθηνά Ωνάση είχε έρθει πολύ κοντά με τον Πρίγκιπα Χάρι και η Τζέσικα Χέι που γνωρίζει τη συμβαίνει στο παλάτι, αφού είναι στενή φίλη της βασιλικής οικογένειας, δήλωσε: Η Αθηνά έχασε το έδαφος κάτω απ’ τα πόδια της όταν ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας της έπιασε τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, γνωστό ως “Ντόντα”, στο κρεβάτι με μια γυναίκα, την οποία γνώριζε από την ιππασία. Τώρα, η 31χρονη χρυσή κληρονόμος έχει βρει αποκούμπι στον αγαπημένο της φίλο Χάρι».

Αθηνά Ωνάση: Η αγάπη για την μητέρα της και η αφόρητη νοσταλγία για εκείνη!

Μια θλιμμένη εικόνα είναι το πρόσωπο της Αθηνάς Ωνάση και ειδικά όταν αναφέρεται στην μητέρα της! Η πλούσια κληρονόμος έχασε σε νεαρή ηλικία την μητέρα της κάτι που την κάνει να την νοσταλγεί συχνά! Αυτό είναι το πραγματικό της επίθετο! Δεν πάει το μυαλό σας!

Η χρυσή κληρονόμος σε σπάνια συνέντευξη που είχε δώσει πριν τέσσερα χρόνια στο Vanity Fair είχε αποκαλύψει πόσο πολύ της λείπει η μητέρα της, την οποία έχασε όταν ήταν 4 χρονών.

Συγκλονίζουν τα λόγια της!

Συγκεκριμένα, η ίδια είχε πει ιταλική έκδοση του Vanity Fair: «εύχομαι η μητέρα μου να ήταν εδώ και να με έβλεπε, θα ήταν χαρούμενη για μένα. Ήθελα τη μητέρα μου πλάι μου… Το σπίτι μου είναι γεμάτο φωτογραφίες και πράγματα που της ανήκουν.

Πώς θα μπορούσα να την ξεχάσω; Για μένα η Χριστίνα Ωνάση είναι παράδειγμα και οδηγός του μυαλού μου. Έχω υποφέρει πολύ, αλλά τώρα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως η μητέρα μου με βλέπει από τον ουρανό!»

Μάλιστα, όπως αναφέρουν φιλικά της πρόσωπα, η Αθηνά Ωνάση αναφέρει συχνά μέχρι και σήμερα πως θα ήθελε να είχε στο πλευρό της την μητέρα της, καθώς δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τον χαμό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share