Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μυστικός γάμος για Ελληνίδα παρουσιάστρια; (Video)

Η αινιγματική δήλωση!

6 Νοεμβρίου 2019 12:49
Μυστικός γάμος για Ελληνίδα παρουσιάστρια; (Video)

Μυστικός γάμος για Ελληνίδα παρουσιάστρια; «Βόμβα» πέταξε η Μαρία Ηλιάκη!

Αλλαγές στο «My Style Rocks»! Νέοι κριτές..αγνοείται ακόμα η παρουσιάστρια!

Η γνωστή παρουσιάστρια ζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Ελβετία, αφού εκεί μένει ο αγαπημένος της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Είδηση «βόμβα»! Πασίγνωστη παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από τέσσερα χρόνια αποχής! (photo-video)

Η Μαρία Ηλιάκη μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή λέγοντας πως τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο. «Φτύστε με, σταυρώστε με», είπε με χιούμορ.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Μαρία Ηλιάκη παραξένεψε τους πάντες όταν τη ρώτησαν αν ο Στέλιος Μανουσάκης της έχει κάνει πρόταση γάμου.

Ατύχημα για παρουσιάστρια του Alpha!

«Παιδιά, μπορεί να έχουμε παντρευτεί και να μην το ξέρετε. Πάντως, σίγουρα ζούμε σαν παντρεμένοι», δήλωσε η παρουσιάστρια χαρίζοντας στους ρεπόρτερ ένα «πονηρό» χαμογελάκι!

«Ναι, τον χώρισα γιατί δεν με πηδ…ε καλά»! Απίστευτη εξομολόγηση από πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Απίστευτη εξομολόγηση από πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια, «Ναι, τον χώρισα γιατί δεν με πηδ…ε καλά»!

«Έχω χωρίσει άνθρωπο επειδή δεν έκανε καλό σεξ». Η ατάκα ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια που έβγαλε όλα τα κρυφά της αισθήματα.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια μέσα από τις εκπομπές της φαίνεται πολύ σεμνή και κανείς δεν περίμενε πως θα ξεστομίσει τέτοια λόγια.

Η Μαρία Ηλιάκη, όμως, το έπραξε: «Μου αρέσει το σεξ. Έχω χωρίσει άνθρωπο επειδή δεν έκανε καλό σεξ και ελπίζω να μην με έχει χωρίσει κανείς για αυτό τον λόγο», είπε η παρουσιάστρια.

Και δεν της φαινόταν…

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Μαρία Ηλιάκη! Η φωτογραφία που το αποδεικνύει!

Η Μαρία Ηλιάκη είναι μια από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες που έχουν ευρεία απήχηση στο νεανικό κοινό! Ο ιδιαίτερος χορός την έκανε να την λατρεύουν όλοι και να την μιμούνται ακόμα και σήμερα! Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί να απέχει από την τηλεόραση, όμως η σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη πάει από το καλό στο καλύτερο.

Η παρουσιάστρια είναι τρελά ερωτευμένη και το χαμόγελο από το πρόσωπό της δεν μπορεί να κρυφτεί! Τα ταξίδια στην Ζυρίχη είναι πολύ συχνά όπως και τα stories της στο instagram! Δείτε ακόμα: Παντρεύεται; Όλη η αλήθεια!

Η Μαρία βρίσκεται στη Ζυρίχη, και περνά ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο της. «Από τη Ζυρίχη με αγάπη…» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της. Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής, η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άκρως τρυφερή φωτογραφία. Εκείνη και ο Στέλιος.

Ημίγυμνη η Μαρία Ηλιάκη! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η Μαρία Ηλιάκη έριξε το instagram ανεβάζοντας μία ημίγυμνη φωτογραφία της! Δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες πόζες! Φωτογραφία ντοκουμέντο....

Μαζί με τον καύσωνα, ανέβασε κι άλλο την θερμοκρασία η παρουσιάστρια! Μαρία Ηλιάκη: Το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας! Πήγε για εξετάσεις και έδειξαν πως...

H Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μία άκρως σ3ξι φωτογραφία στο instagram, καθώς πόζαρε τόπλες!

Η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει τη διαφορά και το κατάφερε, μάζεψε χιλιάδες likes γράφοντας στη λεζάντα της: «Ο προορισμός μας δεν είναι να είμαστε τέλειοι αλλά να είμαστε πλήρεις…».

Αγνώριστη η Μαρία Ηλιάκη: Η μεγάλη αλλαγή που μας άφησε άφωνους!

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της έκανε η Μαρία Ηλιάκη και δεν φαντάζεστε τι χρώμα έκανε στα μαλλιά της.

Η παρουσιάστρια η οποία διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, δεν σταματά να μοιράζεστε μαζί μας διάφορες στιγμές της ζωής της.

Μπορεί η ίδια να είναι πολλά χρόνια ορκισμένη ξανθιά, ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή! Έβαψε τα μαλλιά της σε χρώμα παστέλ χάλκινο.

Την εντυπωσιακή αλλαγή μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share