Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαρία Ηλιάκη: Παντρεύεται; Όλη η αλήθεια!

Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

12 Ιουνίου 2019 14:20
Μαρία Ηλιάκη: Παντρεύεται; Όλη η αλήθεια!

Τελικά παντρεύεται ή όχι η Μαρία Ηλιάκη;

Την απάντηση στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παντρεύεται με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη έδωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια διέψευσε τις φήμες που ξεκίνησαν όταν τηλεφώνησε στη "Φωλιά των Κου Κου" και η Κατερίνα Καραβάτου είπε πως θα την παντρέψει, ενώ μάλιστα σχολιάστηκε και από τον Νίκο Μουτσινά.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τετάρτης, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε φωτογραφία της με νυφικό και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: "Μαθαίνω ότι παντρεύομαι #not...και όχι τίποτα άλλο ξεσηκώθηκε κ ο μπαμπάς μου και ψάχνει ρούχα. Σας ευχαριστώ για τις ευχές αλλά όταν αρχίσω να ψάχνω για μπομπονιέρες και κουμπάρο θα σας ενημερώσω εγώ πρώτη απ’ όλους".

Δείτε την ανάρτηση:

Μαρία Ηλιάκη: Το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς! Θα μείνετε άφωνοι!

Έχετε δει ποτέ το κορμί της Μαρίας Ηλιάκη χωρίς κανένα ίχνος ρετούς; Έχει κυτταρίτιδα στα μπούτια και δεν φοβάται να το δείξει!

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και... τα κατάφερε!

«Αγαπημένη μου κυτταρίτιδα…μίας και τόσο καιρό παλεύω να φύγεις αλλά ΔΕΝ…ας τα «βρούμε» επιτέλους να τελειώνουμε αφού μαζί θα είμαστε όπως όλα δείχνουν #loveyourbody #loveyourself».

Αγνώριστη η Μαρία Ηλιάκη: Η μεγάλη αλλαγή που μας άφησε άφωνους!

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της έκανε η Μαρία Ηλιάκη και δεν φαντάζεστε τι χρώμα έκανε στα μαλλιά της.

Η παρουσιάστρια η οποία διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, δεν σταματά να μοιράζεστε μαζί μας διάφορες στιγμές της ζωής της.

Μπορεί η ίδια να είναι πολλά χρόνια ορκισμένη ξανθιά, ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή! Έβαψε τα μαλλιά της σε χρώμα παστέλ χάλκινο.

Την εντυπωσιακή αλλαγή μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share