Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βαρύ πένθος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Τι συνέβη;

1 Νοεμβρίου 2019 06:18
Βαρύ πένθος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Βαρύ πένθος για τον αγαπημένο παρουσιαστή, Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ο λόγος; Μα φυσικά ο θάνατος του πολύ καλού του φίλου,Γιάννη Σπανού.

Συγκεκριμένα, ο μουσικοσυνθέτης, Γιάννης Σπανός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών. Το δυσάρεστο γεγονός επιβεβαίωσαν άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες o αγαπημένος συνθέτης δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Αντιθέτως ετοιμαζόταν πυρετωδώς για τις ζωντανές εμφανίσεις που θα πραγματοποιούσε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μαζί με τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Με την ευκαιρία δείτε: Ο καλλιτεχνικός κόσμος πενθεί μετά τον θάνατο του Γιάννη Σπανού! Ο μουσικοσυνθέτης που λατρέψαμε όλοι!

Χθες (31/10) υπήρχε προγραμματισμένη τηλεφωνική συνομιλία με τους ανθρώπους του μουσικού χώρου προκειμένου να συζητήσουν κάποιες λεπτομέρειες της συνεργασίες τους.

Όπως είναι λογικό, ο Σπύρος Παπαδόπουλος βυθίστηκε στο πένθος, αφού οι δυο τους είχαν φιλικές σχέσεις. Μάλιστα πολλές ήταν οι φορές που ο παρουσιαστής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" είχε κάνει αφιέρωμα στην εκπομπή του.

Δείτε το τελευταίο αφιέρωμα:

Σπύρος Παπαδόπολος - Μαρία Μπακοδήμου: Μια σχέση που δεν ήξερε κανείς!

Μια σχέση που δεν ήξερε κανείς είναι αυτή του Σπύρου Παπαδόπολου και της Μαρίας Μπακοδήμου...

Αφορμή στάθηκε μια δημοσίευση της Μαρίας Μπακοδήμου στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην καλή φιλική σχέση που διατηρεί με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή!

Έτσι η αγαπημένη παρουσιάστρια του OPEN θέλησε να αναδείξει την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός αναφέροντας πως είναι μια πολύ καλή παράσταση που θα πρέπει να τη δουν πολλοί...

Δείτε τη φωτογραφία:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που οδηγεί!

Έχετε δει τι αυτοκίνητο έχει ο παρουσιαστής του "Στην Υγειά μας ρε παιδιά", Σπύρος Παπαδόπουλος;

Δύσκολες στιγμές: Η μεγάλη μάχη του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον καρκίνο!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εκτός από ένας πολύ πετυχημένος ηθοποιός και παρουσιαστής είναι και λάτρης των τεσσάρων τροχών! Είναι λάτρης όμως και του ωραίου φύλου δείτε την πανέμορφη σύντροφό του!

Με ιαπωνικό αυτοκίνητο κυκλοφορεί εδώ και έναν χρόνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος. O ηθοποιός και παρουσιαστής απέκτησε ένα νέο Nissan Juke με πετρελαιοκινητήρα 1,5 dCi απόδοσης 110 ίππων.

Εκτός του μαύρου χρώματος φαίνεται πως το crossover μοντέλο της Nissan έχει εξοπλιστεί με αρκετά στοιχεία εξατομίκευσης, όπως διακοσμητικά σε προβολείς, καθρέπτες και άλλα.

Δείτε το εντυπωσιακό αυτοκίνητο του Σπύρου Παπαδόπουλου:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share