Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019

Μεγάλος "σκόρερ" ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πανέμορφη νέα σύντροφός του!

Μερακλής!

18 Ιουνίου 2019 14:46
Μεγάλος

Αν και η σχέση του με την αγαπημένη του μετρά αρκετά χρόνια και οι δυο τους πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις, η χαμηλών τόνων παρουσία του Σπύρου Παπαδόπουλου στα Μέσα δεν έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τη σύντροφό του!

Πρόκειται για την ταλαντούχα ηθοποιό Νικολέτα Κοτσαηλίδου, με την οποία ο ίδιος γνωρίστηκε στο θέατρο, καθώς και οι δυο τους δηλώνουν λάτρεις του… σανιδιού.

Τη Νικολέτα φέτος απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη Φριτέζα», όπου υποδύεται τη ζαχαροπλάστισσα Μαριέττα.

Πώς τους βρίσκετε;

Μεγάλος

Μεγάλος

Μεγάλος

Ναταλία Δραγούμη: "Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ευθύνεται που..." Τι συνέβη;

Η Ναταλία Δραγούμη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Star «Στην φωλιά των ΚΟΥ-ΚΟΥ» και αποκάλυψε ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος ευθύνεται που...

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εκπομπή που παρουσιάζει στην ΕΡΤ μαζί με τον Μιχάλη Μαρίνο, Στα τραγούδια λέμε ναι. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως η εκπομπή θα συνεχίσει και του χρόνου, ενώ περιέγραψε και πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος επηρέασε την ημέρα προβολής του δικού τους προγράμματος.

«Θα συνεχίσουμε τηλεοπτικά. Η κανονική μας μέρα είναι η Παρασκευή. Επειδή έγινε εκείνη η αλλαγή στον ΣΚΑΪ με το Survivor και τον Σπύρο Παπαδόπουλο και πήγαν εκείνοι Παρασκευή, πήγαμε εμείς Σάββατο. Μετά επέστρεψε ο Σπύρος στο Σάββατο, αλλά δεν μπορούσαμε να ξαναμετακομίσουμε Παρασκευή. Αυτό θα γίνει από του χρόνου».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ράκος ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Για περισσότερα gossip του AthensMagazine.gr δείτε εδώ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share