Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τη Μαρλέν από τις Hi5; Δείτε πως είναι σήμερα η ταλαντούχα τραγουδίστρια!

Αγνώριστη!

31 Οκτωβρίου 2019 09:21
Θυμάστε τη Μαρλέν από τις Hi5; Δείτε πως είναι σήμερα η ταλαντούχα τραγουδίστρια!

Σίγουρα έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που το εν λόγω συγκρότημα ήταν στα ντουζένια του και αφίσες του γνωστού girl band στόλιζαν τα δωμάτιά μας, ωστόσο μερικά τραγούδια τους πάντα θα μας έρχονται πού και πού στο μυαλό.

Δεν τους γνωρίσαμε! Δείτε πως είναι σήμερα οι Tokio Hotel!

Ειδικότερα όταν μας πιάνει μια δόση νοσταλγίας για τις εποχές των 00’s, τα πέντε αυτά κορίτσια αποτελούν – μεταξύ άλλων – σημαντικούς εκπρόσωπους της τότε εποχής.

Μπορεί λοιπόν να μην ακούμε συχνά, έως ποτέ, νέα των κοριτσιών, ωστόσο η καθεμία έχει τραβήξει το δικό της δρόμο και μάλιστα αρκετά διαφορετικό από αυτόν που είχαν ξεκινήσει. Οι μοναδικές για τις οποίες γνωρίζουμε πραγματάκια, είναι η Shaya, η οποία συνέχισε την καριέρα της ως τραγουδίστρια και μετά τη διάλυση του γκρουπ, ενώ η Ειρήνη ασχολείται με τον χώρο της υποκριτικής (συμμετείχε μάλιστα στη σειρά «Μην ψαρώνεις» του ΑΝΤ1) και του μιούζικαλ.

Σειρά λοιπόν, παίρνει και η Μαρλέν Αγγελίδου, η οποία ομολογουμένως έχει αλλάξει αρκετά, τόσο εμφανισιακά όσο και στον τρόπο ζωής. Να σημειώσουμε όμως, ότι παραμένει ξανθομαλλούσα, όπως τη γνωρίσαμε. Πώς είναι όμως σήμερα;


Η Μαρλέν ζει πλεόν στο εξωτερικό κι απ’ ό,τι φαίνεται περνάει αρκετό χρόνο στα γυμναστήρια (και στα σολάριουμ), καθώς ασχολείται επαγγελματικά με το bodybuilding.

Δε θυμίζει σε καμία περίπτωση την κοπέλα που γνωρίσαμε το 2003 μέσα από το σόου του Mega, Popstars, όπου μαζί με άλλα τέσσερα κορίτσια δημιούργησε τις Hi-5, ο δρόμος των οποίων έμελλε να είναι πολύ μικρός. Το 2005 διαλύθηκαν και από εκεί και πέρα χάσαμε τα χνάρια τους.

Σήμερα λοιπόν, μαθαίνουμε ότι η μία εξ αυτών έχει κάνει στροφή στην καριέρα της κι αντί για μικρόφωνα σηκώνει βάρη. Ξέρουμε επίσης πως έχει συνεργαστεί και με κολοσσούς όπως Disney και Pixar, και έχει συμμετάσχει σε πολλά μιούζικαλ.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, η Ειρήνη Ψυχράμη είχε δηλώσει πριν κάμποσο καιρό πως το ενδεχόμενο επανασύνδεσης του girl band για μερικές συναυλίες είναι ανοιχτό, οπότε θα θέλαμε πολύ να δούμε από κοντά τους τρικέφαλους της Μαρλέν και γενικότερα την εξέλιξη των υπολοίπων ύστερα από τόσα χρόνια.

Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα ο Ζορντί το παιδί θαύμα των 90ς! Είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά! (Video)

Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα ο Ζορντί το παιδί θαύμα των 90ς! Είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της Κορομηλά!

Το 1992 σε όλο τον πλανήτη υπήρχε ένας άνθρωπος viral. Αναφερόμαστε στον 5χρονο Ζορντί. Που έγινε νούμερο 1 παγκοσμίως τραγουδώντας «Dur Dur D’etre Bebe»! Η «Μαρία της γειτονιάς», στα 48 της, πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Η εμφάνιση στο Χόλιγουντ!

Σε ένα βιντεάκι όλο τσαχπινιά στο οποίο μάλιστα πρωταγωνιστούσαν και η μαμά με τον μπαμπά του!

Μάλιστα τον Ζορντί είχε φέρει και στην Ελλάδα στο σόου της που εκείνη την εποχή «χτύπαγε» νούμερα τρελά, η Ρούλα Κορομηλά.

Οι οποίοι μια χαρά πέρασαν από την τεράστια επιτυχία του παιδιού τους. Αλλά τα χρήματα που κέρδιζε ο Ζορντί, γίνονταν καπνός! Ένα επιχειρηματικό σχέδιο για την «Φάρμα του Ζορντί» βάρεσε κανόνι, αν και ο μικρός επέμενε… ότι ήταν δική του ιδέα να φτιαχτεί. Ο δικαστής φυσικά και δεν το πίστεψε. Αγνώριστος ο Γουίλι! Έτσι είναι σήμερα ο εραστής της Πάολα Μπάτσο!

Οπότε μετά από λίγα χρόνια φήμης και χρήματος, ο Ζορντί εξαφανίζεται. Με δικαστική απόφαση! Οι αρχές απαγορεύουν να παίζονται τα τραγούδια του για να μην παντελονιάζουν τα φράγκα οι γονείς του. Οι οποίοι φαίνεται πως ενώνονταν όχι με αγάπες και λουλούδια, αλλά από την καριέρα του μικρού. Λογικά, λοιπόν, χώρισαν.

Όταν έκλεισε τα 18, έκανε αυτό που οι περισσότεροι 18χρονοι κάνουν. Όχι, δεν έδωσε Πανελλαδικές. Κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του παρακαλώ. Είχε πολλά να πει εκεί μέσα. Αυτό μαρτυρά και ο ιδιαίτερος, ξεχωριστός και ψαγμένος τίτλος της «Δεν είμαι πια μωρό».

Μπορεί η επιχειρηματική φάρμα να είχε πάει άπατη, αλλά μια άλλη -η τηλεοπτική- τον έφερε ξανά στον αφρό. Παίρνει μέρος στο ριάλιτι «Η Φάρμα» -διάσημοι εντίσιον- και καταφέρνει να κερδίσει αφού όλο το έθνος τον θεωρεί παιδί του. Όσο νιώθει ακόμη καβάλα στ’ άλογο, ο Ζορντί αποφασίζει να κάνει το μεγάλο comeback στη μουσική.

Αφού, λοιπόν, δεν του ‘κατσε το… σόλο, το γυρίζει στο ομαδικό. Με τον ίδιο, βέβαια, να διατηρεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δυστυχώς, οι Jordy and the Dixies (σιγά μην έβαζε και τα δικά τους ονόματα, πάλι καλά που δεν ονόμασε το γκρουπ Ζορντί και Σία Ο.Ε) δεν μακροημέρευσαν. Ούτε έκαναν και κάποια επιτυχία. Λίγο πριν κλείσει τα 30, ζει από τα δικαιώματα εκείνου του one hit που τον έκανε πασίγνωστο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share