Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ευαγγελία Δομάζου: Η σπάνια εμφάνιση της κόρης της Βίκυς Μοσχολιού και η εκπληκτική ομοιότητα με τη μαμά της

Γυναικάρα!

16 Οκτωβρίου 2019 11:39
Ευαγγελία Δομάζου: Η σπάνια εμφάνιση της κόρης της Βίκυς Μοσχολιού και η εκπληκτική ομοιότητα με τη μαμά της

Ευαγγελία Δομάζου: Πρόκειται για την κόρη της Βίκυς Μοσχολιού και του Μίμη Δομάζου. Η ίδια δεν εμφανίζεται συχνά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πραγματοποιεί σπάνια εμφανίσεις.

Πρόσφατα, η Ευαγγελία Δομάζου πήγε στο θέατρο Άλσος. Ο λόγος ήταν πως ήθελε να παρακολουθήσει, αλλά και να απολαύσει από κοντά, τον μοναδικό Τόλη Βοσκόπουλο. Αυτό, διότι ο γνωστός ερμηνευτής θα τραγουδούσε πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του.

Βίκυ Μοσχολιού: '' Άνθρωποι μονάχοι'' ένα κομμάτι που μιλάει ακόμα στις καρδιές μας!

Η βραδιά ήταν μοναδική, με θέα την πανσέληνο. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει τις επιτυχίες του και το κοινό, τον αποθέωσε. Η Ευαγγελία Δομάζου δεν μπορούσε να λείπει από τη σπάνια και ζωντανή εμφάνιση του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή. Έτσι, έδωσε το «παρών» στο Θέατρο Άλσος.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έδωσε συναυλία, το προηγούμενο Σάββατο (σ.σ. στις 12 Οκτωβρίου του 2019). Με τη συγκεκριμένη συναυλία πραγματοποιήθηκε η ολοκλήρωση της καλοκαιρινής περιόδου του ιστορικού Θεάτρου του Άλσους.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν επίσης στο συγκεκριμένο θέατρο για το live του Τόλη Βοσκόπουλου. Με την είσοδο της Ευαγγελίας Δομάζου στο εσωτερικό του Θέατρου Άλσους, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε. Εκείνη ήταν κομψά ντυμένη, καθώς φορούσε ένα υπέροχο σακάκι, το οποίο συνδύασε με ριγέ παντελόνι και γόβες.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η ομοιότητά της, με τη μητέρα της και σπουδαία ερμηνεύτρια, Βίκυ Μοσχολιού, είναι εκπληκτική.

Βίκυ Μοσχολιού- Μίμης Δομάζος: Ο γάμος με τις 7.000 μπομπονιέρες που έμεινε στην ιστορία! (photos-video)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share