Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Κώστας Βουτσάς: Αυτή είναι η περιουσία που αφήνει στον μικρό Φοίβο!

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του!

12 Οκτωβρίου 2019 13:40
Κώστας Βουτσάς: Αυτή είναι η περιουσία που αφήνει στον μικρό Φοίβο!

Ο Κώστας Βουτσάς δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και φροντίζει για τα πάντα! Έχει προνοήσει ακόμα και ποια περιουσία θα αφήσει στον μικρό του γιο Φοίβο!

Ο Kώστας Βουτσάς, με την… αμείωτη επιτυχία στο γυναικείο φύλο, αφού διένυε την ένατη δεκαετία της ζωής του, έγινε ξανά πατέρας. Βουτσάς - Κατσαβού: Δεν πάει ο νους σας τι κάνουν όταν κοιμάται ο μικρός Φοίβος!

Ο ηθοποιός είχε από προηγούμενους γάμους αποκτήσει τρεις κόρες και είχε γράψει τα πάντα σε αυτές και τις δύο πρώην συζύγους του.

Η γέννηση του μικρού φοίβου, όμως, άλλαξε τα δεδομένα.

Ο ίδιος ο Κώστας Βουτσάς, έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ότι το δώρο της Αλίκης Κατσαβού, ο μικρός του γιος τους, του έχει χαρίσει επιπλέον 20 χρόνια Ζωής! Ωστόσο, οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και ο ηθοποιός έχει αποφασίσει τι θα αφήσει στη νέα του οικογένεια μετά τον θάνατό του.

»Ο Κώστας ήθελε να του προσφέρει το συγκεκριμένο σπίτι καθώς μέσα σε αυτό περικλείονται όλες οι πρώτες στιγμές που έζησαν μαζί μπαμπάς και γιος και οι οποίες θα ακολουθούν τον Βουτσά για πάντα», δηλώνει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ηθοποιού.

Όσο για τη σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού; Θα της αφήσει τη σύνταξή του, μιας και όλα τα υπόλοιπα έχουν πάει στα παιδιά του!

Η Αλίκη Κατσαβού είναι η πιο γλυκιά μανούλα του Instagram! Οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν!

Η Αλίκη Κατσαβού είναι μια από τις πιο γλυκιές μανούλες του Instagram και το αποδεικνύει κάθε φορά με τις φωτογραφίες που ανεβάζει! Ο Κώστας Βουτσάς είναι και αυτός ένας γλυκός πατέρας που συμμετέχει ενεργά στην διαπαιδαγώγηση του μικρού Φοίβου!

Οι δυο τους τις τελευταίες ημέρες έχουν πάει διακοπές χαλαρώνοντας από τις θεατρικές τους υποχρεώσεις!

Ο μικρός Φοίβος θέλει να απολαμβάνει κάθε τι καθώς μεγαλώνει και εξερευνεί τον κόσμο!

Πρίν λίγες ημέρες ο Φοίβος έγινε τριών και η γλυκιά μανούλα ανέβασε στιγμιότυπα από το πάρτι του γιου της και τον στολισμό που είχε κάνει στο σπίτι ώστε να γιορτάσουν με λίγους συγγενείς και φίλους!

Δείτε τις φωτογραφίες από το Instagram που θα σας κάνουν να λιώσετε!

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Οι ευχές και η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους!

Μια γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία μοιράστηκε η Αλίκη Κατσαβού για την γιορτή του Κώστα Βουτσά και οι ευχές είναι τρυφερές.

Ο ηθοποιός έχει την ονομαστική εορτή του και η οικογένεια του είναι στο πλευρό του.

Η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια οικογενειακή τους φωτογραφία γράφοντας στην λεζάντα της:

«Χρόνια πολλά αγάπη μου! Υγεία και πολλές ακόμα θεατρικές επιτυχίες, γιατί δεν χορταίνεις το σανίδι κι εμείς δεν χορταίνουμε να σε βλέπουμε! Να σε χαιρόμαστε! Είσαι η ευτυχία μας!».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share