Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μαμά για πρώτη φορά έγινε Ελληνίδα τραγουδίστρια! Να της ζήσει!

Ποια είναι;

10 Οκτωβρίου 2019 09:20
Μαμά για πρώτη φορά έγινε Ελληνίδα τραγουδίστρια! Να της ζήσει!

Μαμά για πρώτη φορά έγινε αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια! Να της ζήσει το μωράκι της! Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, όπου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού από το μαιευτήριο και μάλιστα αποκάλυψε και το όνομα που θα του χαρίσουν!

Στο ευρύ κοινό συστήθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 2010, µε το συγκρότηµα Penny And The Swingin’ Cats κι έκτοτε έκανε τον κόσμο να αγαπήσει το swing και να λατρέψει τις διασκευές παλιών αγαπημένων κοµµατιών μέσα από τη μελωδική της φωνή. Χωρισμός βόμβα στην showbiz: Ξανά μόνη πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Ο λόγος για την Πέννυ Μπαλτατζή, που πριν από λίγες ώρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Χρήστο Τζούτη.

Η Πέννυ Μπαλτατζή έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Το ομορφότερο δημιούργημα που μπορείς να φτιάξεις…. Κάθε θαύμα που έρχεται γράφει τη διαδρομή του…. Καλώς μας ήρθες γλυκό μου χελιδονάκι κάρολος Χρήστος Τζούτης, ένα δε φτάνει…»

Ευχάριστα νέα για την Ολυμπία Χοψονίδου! Έγκυος για 6η φορά!

Ευχάριστα τα νέα για την Ολυμπία Χοψονίδου! Έγκυος για 6η φορά!

Δεν σταματάει ο αρχηγός του Ολυμπιακού! Η Ολυμπία Χοψονίδου ανακοίνωσε στον Βασίλη Σπανούλη πως θα γίνει πατέρας για έκτη φορά. Η επική αντίδραση του.

To έκτο τους παιδί περιμένουν οι Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου. Μετά τα τρία τους αγόρια, τον Θανάση, τον Βασίλη και τον Δημήτρη και τις δύο κόρες που ακολούθησαν, Αιμιλία και Αναστασία, σειρά παίρνει το επόμενο!

Η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού, ανέβασε στο instagram ένα video με την στιγμή που ανακοινώνει στον Βασίλη Σπανούλη, το γεγονός πως είναι έγκυος για έκτη φορά! Απολαύστε το video, όπως και την τρομερή αντίδραση του 37χρονου γκαρντ.

Δεν ξέρουμε αν θα παίξει ρόλο, αλλά η ιστορία έχει αποδείξει πως κάθε φορά που η Ολυμπία Χοψονίδου είναι έγκυος, ο Βασίλης Σπανούλης φτάνει τουλάχιστον σε τελικό του Final Four. Όταν είναι αγόρι κατακτά το τρόπαιο και όταν είναι κορίτσι, αρκείται στη συμμετοχή στον τελικό. Με το καλό!

Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πόσα κιλά πήρε η Δούκισσα Νομικού στην εγκυμοσύνη!

Με αγωνία περιμένει τον ερχομό της κόρης της και η μέρα που η Δούκισσα Νομικού θα κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της κοντοζυγώνει. Η παρουσιάστρια και μοντέλο αποκάλυψε πόσα κιλά έχει προσθέσει στη δεύτερη εγκυμοσύνη της αλλά και για το πώς θα είναι η επιστροφή της στο σπίτι με δυο μωρά.

Δείτε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η ηλικία της! Θα μείνετε άφωνοι!

Μέχρι στιγμής, όπωε είπε, έχει πάρει 11, όσα δηλαδή και στην πρώτη!

Ακόμα δήλωσε ότι ο πρώτος γιος της, που σε λίγες μέρες θα γίνει μόλις 18 μηνών, δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι θα αποκτήσει αδερφάκι.Μέχρι στιγμής βέβαια βλέπει την κοιλιά και λέει με χαρά «baby»!

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε τι κάνει για να είναι πάντα όμορφη! (Video)

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια γλυκιά μανούλα και παραμένει πανέμορφη! Μπορεί να είναι έγκυος και να περιμένει το δεύτερο παιδάκι της σε λίγες ημέρες αλλά αυτό δεν την σταματάει πουθενά!

Η ίδια στον λογαριασμό της στο instagram έφτιαξε ένα βίντεο για τις φίλες της αποκαλύπτωντας τι κάνει για να είναι πάντα όμορφη και φρέσκια!

"Το 5λεπτο bronze μακιγιάζ της μαμάς (με ένα χέρι)" έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού στο instagram!

Αυτό είναι το ιδανικό μακιγιάζ για αυτή την εποχή! Είναι φρέσκο και λαμπερό ενώ παράλληλα τονίζει το μαύρισμα σουΕίναι τόσο εύκολο, που μπορείς να το κάνεις με το ένα χέρι(!) και χωρίς καθρέφτη, όπως κι εγώ! Ξεκινάω λέγοντας πως εφόσον θα δώσω έμφαση στο στόμα με ένα σούπερ ματ κραγιόν, θα κάνω ένα γρήγορο scrub στα χείλη μου (smooth sugar scrub, nourish scrub). Συνεχίζω με το spray (shake & glow) για 24ωρη ενυδάτωση και λάμψη. Κατόπιν βάζω κονσίλερ (Infaillible-more than concealer) κάτω από τα μάτια αλλά και σε όποια κοκκινίλα ή ατέλεια βρω. Ταμπονάρω με τα δάχτυλα και μετά με ένα πινέλο το απλώνω για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Συνεχίζω με την αγαπημένη μου παλέτα σκιών (La petite palette) και βάζω μια bronze απόχρωση στο πάνω και κάτω βλέφαρο, μια πιο σκούρα στο κόκκαλο και μια πιο ανοιχτή ακριβώς στο κέντρο του κινητού βλεφάρου. Κατόπιν, επειδή το καλοκαίρι μου αρέσει η φυσικότητα, χρησιμοποιώ την μωβ (paradise) μάσκαρα μου, για να τονιστεί το χρώμα των ματιών μου χωρίς να βαρύνουν οι βλεφαρίδες καθόλου. Τελειώνοντας, χρησιμοποιώ το (back to bronze) matte bronzing powder για να δείξω πως είναι ακόμη καλοκαίρι και ο ήλιος καίει αλλά και τις (glow mon amour) εκπληκτικές σταγόνες λάμψης, που έχουν μια ελαφριά ροζ απόχρωη! Στα χείλη, χρησιμοποιώ το φανταστικό, σούπερ ματ κραγιόν (les macarons, No 824), το οποίο έχει το πιο χρηστικό βουρτσάκι για τέλεια τοποθέτηση, επομενως δεν χρειάζομαι ποτέ μολύβι χειλιών. Κατευθείαν μετά την εφαρμογή το ταμπονάρω με ένα χαρτί (ή με το χέρι μου) για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Σου υπόσχομαι πως αυτό το κραγιόν δεν πρόκειται να φύγει από τα χείλη σου με τίποτα

Δείτε την δημοσίευση της εδώ:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share