Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις-σοκ από Ελληνίδα ηθοποιό: «Χώρισα γιατί ο άντρας μου βγήκε σατράπης!» (Video)

«Με έχουν απατήσει, αλλά...»

7 Οκτωβρίου 2019 17:48
Αποκαλύψεις-σοκ από Ελληνίδα ηθοποιό: «Χώρισα γιατί ο άντρας μου βγήκε σατράπης!» (Video)

Αποκαλύψεις-σοκ από Ελληνίδα ηθοποιό: «Χώρισα γιατί ο άντρας μου βγήκε σατράπης!» «Όλη μου η ζωή ήταν τραγική!» Συγκλονίζουν τα λόγια του Γιώργου Αρμένη! (Video)

«Έξω από τα δόντια» μίλησε η Νικολέττα Βλαβιανού για τον γάμο της, το διαζύγιο αλλά και τα… νιάτα της!

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Με έχουν απατήσει, αλλά το έχω ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Έχω δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, αλλά αρνήθηκα επειδή από 22 χρονών είχα παιδί. Να πάω, δηλαδή, στη Νέα Σμύρνη, στον μανάβη μου που με ξέρει και να μου πει “Αχ Νικολέτα μου, τι ωραίο βυζ…ι είχες χθες”, δε γίνεται. Αυτό ήταν τότε με τη σειρά “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”. Έρχονται κάποια αγόρια τώρα και μου λένε “ήσασταν η πρώτη μου ερωτική φαντασίωση”.

Δε θα έκανα με τίποτα δεύτερο γάμο. Και στον πρώτο δεν είπα ποτέ το “ναι”. Χώρισα γιατί βγήκε σατράπης ο Σκανδιναβός. Τον πήρα για να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και ξαφνικά ήθελε να πάω στη Σκανδιναβία, ζήλευε. Το διαζύγιο εμένα δε με δυσκόλεψε καθόλου, αυτόν πολύ. Με έχει ακόμα φωτογραφία. Με μουρμουράει όταν τα πίνει.

Δε λέω την ηλικία μου. Έχω να καταγγείλω ότι η Wikipedia μου προσθέτει χρόνια, έλεος! Αν ήμουν 60 θα είχα πάρει τη σύνταξη και θα ήμουν μια χαρά». «Χάσαμε 3 ψυχούλες αλλά…»: Συγκλονίζει ο πιο αγαπημένος ηθοποιός από τα "Εγκλήματα"!

Η ηθοποιός, η οποία δε θα πάρει μέρος στο remake της «Πολυκατοικίας», μίλησε «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο για τη συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση!

«Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τη Μιμή Ντενίση, η πρώτη ήταν στην παράσταση “Θεοδώρα η μεγάλη”. Δεν ήταν δική μου επιλογή να μην είμαι στην Πολυκατοικία. Είπαν ότι θα μείνουν κάποιοι με άλλα ονόματα, είναι λίγο μπερδεμένο. Αυτοί χάνουν που δε θα είμαι στην Πολυκατοικία. Άρεσα και αρέσω στους άντρες, βλέπουν ένα ζουμερό, σεξουαλικό πλάσμα, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό».

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ''εξαφανίστηκε'' από τη σκηνή!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ''εξαφανίστηκε'' από τη σκηνή!

Ο λόγος για την Μαρία Ανδρούτσου που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και αυτή με τη σειρά της για προσωπικούς λόγους, αλλά και για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στη συγκεκριμένη παράσταση, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Ελένη Βουλγαράκη στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”.

«Η Μαρία Ανδρούτσου αποχωρεί από την παράσταση τόσο για προσωπικούς λόγους όσο και για τις υπερβολικές καθυστερήσεις που υπάρχουν στη συγκεκριμένη θεατρική παράσταση. Η ίδια θέλησε να αποδεσμευτεί πριν λίγα 24ωρα και αξίζει να σημειωθεί ότι τελικά η παράσταση αυτή δεν θα ξεκινήσει εδώ στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη», είπε η Ελένη Βουλγαράκη.

Δείτε εδώ αναλυτικά

Αντέχετε; Δείτε την Ξανθίππη από το 50-50 με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς!

Δείτε την Ξανθίππη από το 50-50 με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς!

Η ηθοποιός εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή έβαλε το μαγιό της και απόλαυσε σχετικά νωρίς το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για φέτος. Η Μαρία Ανδρούτσου ποζάρει στην παραλία με ροζ μπικίνι και χωρίς φίλτρα και πραγματικά μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Μπράβο της! Έκανε αγώνα για να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά και τώρα το χαίρεται και με το παραπάνω… το ίδιο και εμείς

Αγνώριστη η Σοφία Παυλίδου! Δείτε πώς είναι πραγματικά!

Αγνώριστη η Σοφία Παυλίδου χωρίς μακιγιάζ, ρετούς και φίλτρα, δείτε πως είναι πραγματικά!

Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι της και ζει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και γενικότερα να μας ενημερώνει για το πού βρίσκεται και τι κάνει.

Αυτήν την φορά η Σοφία Παυλίδου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ πάνω της, χωρίς φίλτρα και ρετούς και μας κάνει την αποκάλυψη για τον πραγματικό της εαυτό!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Όπως βλέπετε και μόνοι σας είναι ακόμη πιο κούκλα και διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share