Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Όλη μου η ζωή ήταν τραγική!» Συγκλονίζουν τα λόγια του Γιώργου Αρμένη! (Video)

Από ποια σκηνή θα τον θυμούνται όλοι;

4 Οκτωβρίου 2019 13:45
«Όλη μου η ζωή ήταν τραγική!» Συγκλονίζουν τα λόγια του Γιώργου Αρμένη! (Video)

Ο ηθοποιός Γιώργος Αρμένης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε μέχρι να μεγαλώσει και να γίνει ηθοποιός.

Η συνέντευξη του θα σας συγκινήσει! Θυμάστε την σειρά "Λόλα"; Είχε παίξει ηθοποιός από το "Τατουάζ" και δεν το ήξερε κανείς!

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για εκείνα τα χρόνια ο ηθοποιός της απάντησε ότι "μεγάλωσε σαν αδέσποτο ζώο που το κλώτσαγαν στον δρόμο"! Επίσης, ο ίδιος δήλωσε ότι πέρασε πολύ δύσκολα και άσχημα χρόνια! Το μόνο θετικό στην ζωή του ήταν ότι είχε τύχη και ότι μεγάλωσε τα δυο του παιδιά!

Βέβαια ο θάνατος της γυναίκας του τον συγκλόνισε! Είπε χαρακτηριστικά ότι αν μπορούσε θα είχε φέρει πίσω την γυναίκα του...

Τελειώνοντας την συνέντευξη του απάντησε στην δημοσιογράφο για τον θάνατο και πώς διαχειρίζεται ο γιος του τις αντιλήψεις του περί αυτού! Ο Γιώργος Αρμένης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Έχω συμβιβαστεί με τον θάνατο! Περιμένω να έρθει η στιγμή που θα φύγω! Ο γιος μου ξέρει ήδη τι θα κάνει... θα με κάψει"!

Δήλωσε πως μόλις γνώρισε τον Κουν και μπήκε στο θέατρο ένιωσε ευτυχία, ενώ μίλησε και για την περιβόητη σκηνή «Ηλία Ρίχτο».

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Βαρύ πένθος για τον Σωκράτη Αλαφούζο!

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Σωκράτης Αλαφούζος.

Ο Σωκράτης Αλαφούζος έχασε τον αδελφό του κι έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook.

«Ο αδελφός μου ο Γιώργος, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μια αγνή ψυχή, γεμάτη καλοσύνη και περηφάνια. Η ζωή το έφερε να μην μεγαλώσουμε μαζί, μια και είχαμε διαφορετικές μητέρες.

Ευχήθηκα πολλές φορές στην ζωή μου να είμαστε όλοι μαζί, να μπορούσαμε να είχαμε μια όμορφη μεγάλη οικογένεια, μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο χαρούμενες φωνές, ευτυχία και αγάπη. Αυτό ίσως να απάλυνε κάπως και τον δικό μου πόνο….

Να σας θυμίσουμε: Σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Γκαμπλιώνης: Σπαραγμός για τον 26χρονο αστυνομικό!

Η διαδρομή της ζωής του δεν ήταν εύκολη και πάλεψε ενάντια στον πόνο, την έλλειψη αγάπης, την αδικία, την εγκατάλειψη που βίωσε στα παιδικά του χρόνια.

Αυτά έγιναν ένας γίγαντας και πολλές φορές ο αγώνας ήταν άνισος. Κατάφερε να χτίσει μια όμορφη οικογένεια με μια υπέροχη σύντροφο δίπλα του και να κάνουν μια υπέροχη κόρη που έφερε στον κόσμο δυο υπέροχα εγγόνια.

Αδελφέ μου, αυτό ήθελε δύναμη, θάρρος και αγάπη για να το καταφέρεις. Και το κατάφερες! Γιατί τα είχες όλα αυτά σε αφθονία μέσα σου. Ξέρω ότι ο γίγαντας ερχόταν συχνά και πάλευες μαζί του και ίσως ο αγώνας να ήταν άνισος και να φαίνεται τώρα ότι νίκησε.

Αλλά αγαπημένε μου αδερφέ, Γιώργο μου… Αν ο Παράδεισος είναι εκεί, θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του για σένα. Δεν σκέφτομαι κανέναν πιο άξιο από σένα να πάρει δίκαια την θέση του εκεί.

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο που το επόμενο πρωί αυτό το κοράκι ήρθε όταν βγήκα στον κήπο, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και άρχισε να βγάζει δυνατές κραυγές.

Να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία: Σοκ στην Πέλλα: Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε 2χρονο κοριτσάκι!

Ένα σύμβολο των ψυχών που έφυγαν… Ίσως ήθελες να μου πεις κάτι, να με αποχαιρετήσεις…. Έβγαλα μια φωτογραφία σαν ανάγκη για να θυμάμαι την στιγμή. Μου έστειλες φως, γιατί είσαι φως και ανήκεις στο φως. Μέχρι να ξαναβρεθούμε αδελφέ μου θα ζεις πάντα μέσα στην καρδιά μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share