Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε για πρώτη φορά τον άγνωστο αδερφό της! (photo)

Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας!

2 Οκτωβρίου 2019 17:51
Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε για πρώτη φορά τον άγνωστο αδερφό της! (photo)

Δείτε για πρώτη φορά τον αδερφό της Τατιάνας Στεφανίδου! Τι λέτε; Μοιάζουν; Στεφανίδου - Ευαγγελάτος: Το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας της Τατιάνας και το ξαφνικό τέλος στον γάμο της!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Στεφανίδη, τον αδερφό της παρουσιάστριας του «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο». Ο Δημήτρης, ή Μήτσος όπως τον αποκαλούν, απεχθάνεται τα φώτα της δημοσιότητας, και παρότι η αδελφή του είναι μια από τς πιο προβεβλημένες παρουσιάστριες της μικρής οθόνης, εκείνος βρίσκεται αθόρυβα στο πλευρό της.

Η Τατιάνα σεβόμενη απόλυτα την επιθυμία του, δεν αναφέρεται συχνά πυκνά σε εκείνον, χωρίς να παύει να αποτελεί τη μεγάλη της αδυναμία. Θρίλερ με την ζωή της Τατιάνας Στεφανίδου: Η υπόθεση που την... έμπλεξε!

Τι λέτε, μοιάζουν; Δείτε την υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία:

Εικόνες σοκ: Δείτε για πρώτη φορά την Τατιάνα Στεφανίδου με μαγιό και χωρίς...ίχνος ρετούς!

Τατιάνα Στεφανίδου: Οι εμφανίσεις της με μαγιό είναι σπάνιες, γι’ αυτό και κάθε της καρέ με μπικίνι κόβει την ανάσα!

Οι φωτογραφίες είναι από το περσινό καλοκαίρι! Έχοντας βάλει πλώρη με το σκάφος για τη Λευκάδα, την Κεφαλλονιά και το Μεγανήσι η παρουσιάστρια απολαμβάνει τα κρυστάλλινα νερά με τον άντρα της Νίκο Ευαγγελάτο...

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την τσάκωσε πάνω στο σκάφος της, την ώρα που ετοιμαζόταν να βουτήξει στην θάλασσα... Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε είναι χωρίς ίχνος ρετούς και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έτσι την παρουσιάστρια...

Η Τατιάνα, όπως διαπιστώσατε και μόνοι σας, αν και μανούλα, το κορμί της έχει καταφέρει να το διατηρεί σε άψογη κατάσταση, με διατροφή και σωστή γυμναστική!

Μάλιστα, το youweekly.gr φρόντισε και έμαθε όλα τα διατροφικά μυστικά της παρουσιάστρια που μπορεί να θέλεις κι εσύ να ακολουθήσεις...

"Μαύρη" εβδομάδα για την Τατιάνα Στεφανίδου!

"Μαύρη" είναι η εβδομάδα για την Τατιάνα Στεφανίδου. Τι συνέβη στην παρουσιάστρια μετά τα νούμερα τηλεθέασης που έπιασε στα χέρια της;

Μετά την μεταφορά της στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, φαίνεται πως το "Μαζί σου" δεν έχει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα για το κανάλι, με αποτέλεσμα να προβληματίζετε η παρουσιάστρια. Στο σημείο να σας θυμίσουμε ότι παραλίγο η παρουσιάστρια να πέσει στο πλατό!

Την Κυριακή (29/09), η εκπομπή κατάφερε να κάνει 7,5%, ενώ σε τέταρτα έφτασε μέχρι 9,4%. Βέβαια, είναι ακόμη η αρχή και οι τηλεθεατές δεν έχουν συνηθίσει αυτή την αλλαγή.

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη της η Τατιάνα Στεφανίδου, τώρα έχει περισσότερο χρόνο να οργανώσει και να φτιάξει καλύτερη την εκπομπή.

Αναλυτικά τα τέταρτα

4
5,8
6,1
8,1
8,7
8
9,4
9,4
9,2
7,8
6

Πάθαμε πλάκα: Δείτε το αυτοκίνητο του Ευαγγελάτου και της Στεφανίδου!

Το αυτοκίνητο που έχει με το Νίκο Ευαγγελάτο, η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ανοιχτό από πάνω! Δείτε το σπάνιο βίντεο και... θα πάθετε πλάκα!

Αποτελεί μια από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα και ζει μια ζωή αξιοζήλευτη! Μετά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις βόλτες της και με το κάμπριο του Νίκου Ευαγγελάτου, το οποίο είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό! Στο σημείο δείτε την λαμπερή πρεμιέρα της παρουσιάστριας!

Σπάνια η Τατιάνα ανεβάζει στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή με τον σύζυγό της, όμως μια από αυτές τις σπάνιες φορές μας είχε δείξει το εντυπωσιακό τους αυτοκίνητο!

Δείτε το στο παρακάτω βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share