Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Θρίλερ με την ζωή της Τατιάνας Στεφανίδου: Η υπόθεση που την... έμπλεξε!

Τρέχει και δεν φτάνει!

20 Απριλίου 2019 17:52
Θρίλερ με την ζωή της Τατιάνας Στεφανίδου: Η υπόθεση που την... έμπλεξε!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει αποδείξει πως μπροστά στο ρεπορτάζ δεν φοβάται να τα βάλει με όλους και με όλα!

Επομένως είναι λογικό σε ορισμένους να μην τους αρέσουν όλα όσα αποκαλύπτει ενώ και η ίδια δείχνει να μην τρομοκρατείται από όλα όσα συμβαίνουν!
Συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες η Τατιάνα Στεφανίδου δέχεται απειλητικά μηνύματα τόσο στα social media, όσο και στο κινητό της τηλέφωνο που έχουν βρει ορισμένοι, ωστόσο προς το παρόν δείχνει να μην δίνει και τόσο βάση, αφού και στο παρελθόν έχει πέσει θύμα τέτοιας επίθεσης! Επίσης δείτε ένα αλλό άσχημο γεγονός που σημάδεψε την Τατιάνα Στεφανίδου!

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και την περίοδο που δολοφονήθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος! Τώρα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά! Από την περίοδο η Τατιάνα Στεφανίδου δέχεται επίθεση από Ρομά της Αθήνας, μετά το ρεπορτάζ που παρουσίασε στην εκπομπή της σχετικά με τον θάνατο ενός άνδρας από τα χέρια αστυνομικού στην Κηφισιά!

Μάλιστα κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πέρσι με αντίστοιχο ρεπορτάζ και το "φρούριο" την τσιγγάνων στο Μενίδι!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Χτύπημα σοκ στην οικογένεια Ευαγγελάτου Στεφανίδου: Ο πρόωρος θάνατος που "περίμεναν" ήταν το πιο σκληρό μάθημα ζωής!Χτύπημα σοκ στην οικογένεια Ευαγγελάτου Στεφανίδου: Ο πρόωρος θάνατος που

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα ζευγάρι που πάντα βρισκόταν δίπλα σε όποιους τους είχαν ανάγκη! Όπως και η παρακάτω ιστορία που με τραγικό τέλος και... θύμα την μικρή τους βαφτιστήρα!

Η ιστορία ξεκινά το 2001. Τότε που ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου έχουν φύγει από το ΣΚΑΪ και έχουν πάει στο ΤΕMPOTV. Το ζευγάρι είχε ήδη έναν γιο, τον Νικόλα, και προγραμμάτιζε το γάμο του μόλις θα έβγαινε το διαζύγιο της Τατιάνας από τον πρώτο της σύζυγο. Τότε, λοιπόν, στην κοινή τους προσπάθεια να στήσουν το νέο κανάλι, ένα από τα θέματα που αναδεικνύεται στο δελτίο του σταθμού είναι η ιστορία ενός νεογέννητου κοριτσιού που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη με μισή καρδιά. Το κοριτσάκι που γεννήθηκε στο Ιπποκράτειο έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο Παίδων Αγίας Σοφίας, στην Αθήνα, για να υποβληθεί σε επέμβαση. Οι γονείς του παιδιού δεν έχουν τα χρήματα για την επέμβαση και απευθύνουν έκκληση για βοήθεια. Οι γονείς, με δάκρυα στα μάτια, ζητούν βοήθεια, ενώ ένα από τα αδερφάκια του μωρού βάζει τα κλάματα μιλώντας τηλεοπτικά με τον Νίκο Ευαγγελάτο, καθώς καταλαβαίνει ότι η αδερφούλα του μπορεί να μην τα καταφέρει.

Την επόμενη μέρα οι υπεύθυνοι του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου επικοινωνούν με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την Τατιάνα Στεφανίδου και ζητούν να μεταφερθεί το νεογέννητο κοριτσάκι εκεί, προκειμένου να το χειρουργήσουν. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη. Τόσο ο Νίκος Ευαγγελάτος όσο και η Τατιάνα Στεφανίδου έχουν πάρει πλέον την υπόθεση προσωπικά. Είναι συνεχώς στα τηλέφωνα με τους γιατρούς και ενημερώνονται για την παραμικρή λεπτομέρεια. Μετά τις σχετικές εξετάσεις αποφασίζεται να γίνει η λεπτή χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί ζητούν πριν από το χειρουργείο να γίνει αεροβάπτιση του μωρού, καθώς η κατάσταση κρίνεται εξόχως σοβαρή και οι πιθανότητες επιβίωσης είναι λιγοστές.

Οι γονείς της μικρής, Δημήτρης και Βασιλική, που δεν έχουν συγγενείς και γνωστούς στην Αθήνα, ζητούν από τον Νίκο Ευαγγελάτο και την Τατιάνα Στεφανίδου να γίνουν νονοί της μικρής. Το ζευγάρι, συγκινημένο, απαντάει θετικά χωρίς δεύτερη σκέψη και την επόμενη μέρα κάτω από άκρα μυστικότητα γίνεται η αεροβάπτιση της μικρής στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει διαλέξει ο ίδιος το χρυσό σταυρό που βάζει στο μωρό, ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου, κατασυγκινημένη, δακρύζει συνεχώς κατά τη διάρκεια της αεροβάπτισης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share