Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το τατουάζ της Αθηνάς Ωνάση που δεν είχε δει κανείς μέχρι σήμερα!

Απίστευτο!

12 Σεπτεμβρίου 2019 12:40
Το τατουάζ της Αθηνάς Ωνάση που δεν είχε δει κανείς μέχρι σήμερα!

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε το τατουάζ της Αθηνάς Ωνάση που δεν είχε δει κανείς μέχρι σήμερα! Τι έχει κάνει;

Η Αθηνά Ωνάση σπανίως απασχολεί τα ΜΜΕ γιατί πολύ απλά ξέρει να κρατάει κρυφή την ιδιωτική και προσωπική της ζωή. Στο σημείο ξέρετε γιατί η Αθηνά Ωνάση δεν γελάει ποτέ;

Ωστόσο πριν λίγο καιρό, ο φωτογραφικός φακός "έπιασε" το τατουάζ που έχει η χρυσή κληρονόμος, το οποίο είναι ένα διακριτικό κινεζικό ιδεόγραµµα, που είναι εµφανές µόνο αν τα µαλλιά της είναι µαζεµένα. Στον κόσµο των τατουάζ το σύµβολο "µεταφράζεται" ως "peaceful", δηλαδή γαλήνιος, ειρηνικός.

Δυναμική επιστροφή για την Αθηνά Ωνάση: Αυτό είναι το Instagram της!

Η Αθηνά Ωνάση επέστρεψε δυναμικά κάνοντας Instagram! Εμείς στο Athensmagazine.gr το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε!

Τι κι αν ο πρώην σύζυγός της και μεγάλος της έρωτας την έχει διαγράψει τελείως από τη ζωή του; Η Αθηνά Ωνάση δεν το έβαλε κάτω και όπως φαίνεται έχει αρχίσει να ξεπερνάει τον χωρισμό.

Η 34χρονη χρυσή κληρονόμος έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό της μετά το διαζύγιο και μάλιστα πριν λίγο καιρό εμφανίστηκε σε αγώνες ιππασίας.

Με το γέλιο να φωτίζει το πρόσωπό της, αδυνατισμένη και γεμάτη όρεξη για τους αγώνες, η Αθηνά Ωνάση αποφάσισε μέχρι και να δραστηριοποιηθεί στα social media. Έτσι εκδικείται η Αθηνά Ωνάση!

Η αποκάλυψη έγινε μέσω του ταγκαρίσματος που έκανε ο διάσημος λογαριασμός που ασχολείται με την ιππασία στο Instagram, "δίνοντας" την @athina295. Βέβαια, ο λογαριασμός της κληρονόμου είναι ιδιωτικός!

Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η ηλικία της! Δεν φαντάζεστε!

Γνωρίζετε ποια είναι η ηλικία της Αθηνάς Ωνάση;

H Αθηνά Ωνάση είναι η μοναδική απόγονος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση (1950-88) και του τέταρτου συζύγου της, Τιερί Ρουσσέλ. Ψυχολογικά προβλήματα για την Αθηνά Ωνάση!

Γεννήθηκε στο Νεϊγύ του Σηκουάνα, στη Γαλλία. Τον Δεκέμβριο του 2005 παντρεύτηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον συναθλητή της, ιππέα Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο. Το 2016 έχουν εμφανιστεί πληροφορίες για διαζύγιο μεταξύ των δύο ιππέων.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Μαριάν "Γκάμπυ" Λαντχάγκε, μοντέλο από τη Σουηδία και μητέρα τριών ακόμα παιδιών του Ρουσσέλ. Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λοζάννη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά το καλοκαίρι του 2003.

Ας πάμε όμως στο θέμα μας!

Η Αθηνά Ωνάση γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου το 1985 που σημαίνει ότι είναι 34 ετών!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share