Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Δεν μπορεί να το πιστέψει!

9 Σεπτεμβρίου 2019 11:04
Βαρύ πένθος για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή Νίκο Χατζηνικολάου και όχι μόνο!

Ο λόγος; Ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, τα ξημερώματα της Δευτέρας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών, στο σπίτι του στον Βόλο. Ποια η αιτία του θανάτου του;

Όπως είναι λογικό,η τραγική είδηση του χαμού, σκόρπισε την θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, ενώ μάλιστα ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1, Νίκος Χατζηνικολάου, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό.

Εσείς την θυμάστε; Αυτή ήταν η πρώτη σύζυγος του Νίκου Χατζηνικολάου!

Ξέρατε ποια ήταν η πρώτη σύζυγος του Νίκου Χατζηνικολάου;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι Έλληνας δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής ειδήσεων, ο οποίος έχει καταφέρει πολλά πράγματα μέχρι σήμερα. Τρισευτυχισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Ο ίδιος το 1986 ερωτεύτηκε τη δημοσιογράφο, Έλενα Κατρίτση, με την οποία και παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα.

Αργότερα, το 1994, απέκτησε μαζί της τον πρώτο του παιδί, τον Παναγιώτη. Ωστόσο ο γάμος τους δεν κράτησε, με αποτέλεσμα να πάρουν διαζύγιο το 2001. Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος του Νίκου Χατζηνικολάου και της Έλενας Κατρίτση!

Το 2006 παντρεύτηκε την κόρη της Μαργαρίτας Μπρόγιερ, Κρίστη Τσολακάκη, ενώ το 2007 απέκτησε μαζί της το δεύτερό του γιο, τον Κωνσταντίνο, το 2009 τον τρίτο, τον Αλέξανδρο, και το 2012 την κόρη του, Εύα. Επίσης, ξέρετε ποια είναι η η πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου; Θα πάθετε πλάκα!

Δύσκολες μέρες για τον Νίκο Χατζηνικολάου! Τι συνέβη;

Τι συνέβη με τον Νίκο Χατζηνικολάου; Ποιες είναι οι δύσκολες μέρες που ξεκίνησαν;

Έλαβαν τέλος οι καλοκαιρινές διακοπές του Νίκου Χατζηνικολάου, αφού ήρθε η ώρα για την επιστροφή και το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram του. Στη λεζάντα έγραφε: "Τα κεφάλια μέσα... Ξεκινά η πιο δύσκολη και απαιτητική σεζόν! Από αύριο και πάλι στο... κουπί!"

Ο Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκεται ήδη στο κανάλι και κάνει τις προετοιμασίες για το ξεκίνημα της νέα σεζόν αλλά και για την δεύτερη εκπομπή που έχει αναλάβει!

Δείτε την ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share