Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Παλίκαρος: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος του Νίκου Χατζηνικολάου και της Έλενας Κατρίτση!

Σε ποιον μοιάζει;

30 Ιουλίου 2019 09:15
Παλίκαρος: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος του Νίκου Χατζηνικολάου και της Έλενας Κατρίτση!

Έχετε δει πόσο μεγάλωσε ο γιος του Νίκου Χατζηνικολάου και της Έλενας Κατρίτση; Πραγματικά, παλίκαρος!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποκτήσει έναν γιο από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση, με την οποία πήραν διαζύγιο το 2001, μετά από 14 χρόνια γάμου.

Ο γιος τους, Παναγιώτης, είναι 25 χρονών και σχεδόν πριν από έναν χρόνο πήρε το μάστερ του από το London School of Economics.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, πριν καιρό δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο του! Τι λέτε; Μοιάζουν;

γιος Χατζηνικολάου

"Σατανικοί μαλάκες...": Σάλος με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Σάλος με τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου! "Σατανικοί μαλάκες..." Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων; Στο σημείο να σας υπενθυμίσουμε και την έκτακτη ανακοίνωση από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Την οργή του Νίκου Χατζηνικολάου προκάλεσε ο βανδαλισμός και το γκρέμισμα του αγάλματος Phylax, στο Παλιό Φάληρο, από αγνώστους. Ο γνωστός δημοσιογράφος ξέσπασε στην εκπομπή του στον Real FM και μίλησε για «κρετίνους, ηλίθιους και σατανικούς μαλάκες».

Χατζηνικολάου

«Μόνο κρετίνους μπορεί να χαρακτηρίσει αυτούς που έριξαν το άγαλμα, αυτούς που πήγαν και το θύμιαζαν πριν. Μιλάμε για ηλιθίους και πραγματικά είναι πάρα πολύ ανησυχητικό ότι υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι στην ελληνική κοινωνία. Τρομάζει εμάς τους υπόλοιπους αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφους στέλνοντας την καλημέρα του στον γλύπτη του Phylax, Κωστή Γεωργίου.

«Βιώνει περίοδο τεράστιας στενοχώριας. Θέλω να του πω δεν αξίζει να στενοχωριέται για ηλιθίους», είπε προς τον γλύπτη ο Χατζηνικολάου ξεσπώντας ακόμα περισσότερα στην πορεία.

Χατζηνικολάου

«Έβγαλαν το συμπέρασμα ότι είναι σύμβολο του σατανά ο phylax επειδή είναι κόκκινο. Έχετε δει πόσα από τα αγάλματα του συγκεκριμένου γλύπτη είναι κόκκινα; Το 80% είναι κόκκινα. Έχετε δει τις μορφές ζώων έξω από το μουσείο στο Πεκίνο; Λοιπόν τι είναι; Η σατανική αγελάδα; Ο σατανικός ακροβάτης; Σατανικοί μαλάκες μάλλον είναι. Σατανικοί μαλάκες αυτοί που προσπαθούν να απαξιώσουν το σημαντικό αυτόν και μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη», είπε και πρόσθεσε: «Βέβαια πρέπει να τους δώσω και ένα bonus σε αυτούς τους βλάκες, σε αυτούς του ηλιθίους. Κατάφεραν να κάνουν γνωστό αυτόν τον καλλιτέχνη που είναι γνωστός στα πέρατα του κόσμου αλλά εδώ στην Ελλάδα δεν του έχουμε δώσει την αξία που του πρέπει.».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share