Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εύα Μανωλαράκη: Η κόρη της Πόπης Τσαπανίδου έγινε 31 ετών και μοιάζει πολύ στη μαμά της! (photos)

Φαίνεται σαν 20!

8 Σεπτεμβρίου 2019 13:45
Εύα Μανωλαράκη: Η κόρη της Πόπης Τσαπανίδου έγινε 31 ετών και μοιάζει πολύ στη μαμά της! (photos)

Η Πόπη Τσαπανίδου, ήταν 3,5 μηνών έγκυος στις δίδυμες κόρες της όταν ο σύζυγός της πέθανε από ηλεκτροπληξία. Αναγκάστηκε να μεγαλώσει μόνη της τα τρία της παιδιά της. Πόπη Τσαπανίδου: Οι δύσκολες ώρες και ο συγκλονιστικός τρόπος που έχασε τον άνδρα της!

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου είναι μια γυναίκα από ατσάλι, που βάζει στόχους και τους κυνηγά.

Παράλληλα, είναι αρκετά δραστήρια στα social media ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Σε ανάρτησή της μιλά για την κόρη της Εύα, εκφράζοντας την αγάπη της και αναρωτιέται πότε πέρασαν τα χρόνια και μεγάλωσε τόσο.

Η Πόπη Τσαπανίδου και η κόρη της Εύα

«Πότε ήταν ένα σκουρόχρωμο αφυδατωμένο ψηλό και κοκκαλιάρικο νεογέννητο -καμιά σχέση με τα μωρά των διαφημίσεων- που μου το σύστησαν ως «ορίστε η κόρη σου» και εγώ αναρωτιόμουν γιατί δεν το λάτρεψα όπως όλες οι μάνες λένε…», ξεκίνησε το μήνυμά της στο Instagram η Πόπη Τσαπανίδου για την κόρη της Εύα που είναι 31 ετών.

«Αφού ήμουν μάνα πια και εγώ, αλλά κατάλαβα τι εννοούν την επόμενη ημέρα και μετά την επόμενη και ξανά μανά την επόμενη και κάθε λεπτό κάθε στιγμή που την έβλεπα και ένοιωθα την αγάπη μου γι αυτήν να πολλαπλασιάζεται πέρα από τους μεγαλύτερους αριθμούς και πέρα από κάθε περιγραφή και μετά περπάτησε και άρχισε να μιλάει σιγά σιγά και ξαφνικά δεν έβαζε γλώσσα μέσα και πήγε σχολείο και την καμάρωσα Παναγιά στη γιορτή τα Χριστούγεννα και μετά γυμνάσιο και τα καρδιοχτύπια της για κείνο το αγοράκι και μετά βαλίτσες πανεπιστήμιο και «οι άλλες μανάδες έρχονται συχνότερα και φέρνουν σπανακόπιτες» και αποφοίτηση και η πρώτη δουλειά και οι διακοπές στην ενήλικη ζωή και έλα να βάλουμε κουρτίνες στο καινούριο μου σπίτι και μετά «καλά ρε μάνα έχουμε και δουλειές να κάνουμε» και ο συνεταιρισμός μας στο ίντερνετ”.

Η Πόπη Τσαπανίδου, όπως και άλλωστε όλες οι μαμάδες που έχουν παιδιά στην ίδια ηλικία με την κόρη της, δεν κατάλαβε πότε πέρασαν τα χρόνια από τη μέρα που τη γέννησε και την κράτησε στην αγκαλιά της για πρώτη φορά… Δεν κατάλαβε πώς πέρασαν τα χρόνια στο σχολείο και το πανεπιστήμιο… Δεν κατάλαβε για πότε το «μωρό» της έγινε 31 ετών.

Πόπη Τσαπανίδου: Σ' αυτό το κανάλι πηγαίνει μετά τον χωρισμό της από τον... Βαγγέλη Μαρινάκη!

Η αγαπητή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου έχοντας αναλάβει χρέη διευθύντριας μόλις πριν από μερικούς μήνες σε ένα τηλεοπτικό σταθμό που βρίσκεται ακόμη στη φάση της δημιουργίας,βρέθηκε εκτός της εταιρείας Alter Ego, πριν καν βγει το κανάλι στον αέρα. Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Πόπη Τσαπανίδου με τον ερχομό του νεογέννητου μωρού

Όλοι μιλούν για διαφωνίες ουσιαστικές που προέκυψαν σχετικά με το πρόγραμμα και ήταν αυτές που προκάλεσαν τη ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών.

Έτσι λοιπόν μένει να μάθουμε ποια είναι η επόμενη μέρα για την παρουσιάστρια; Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο Happy Day το πρωί της Τρίτης, η φήμη ότι Πόπη Τσαπανίδου θα συνεργαστεί με το Open δεν ισχύει.

Αντίθετα, η πρόταση που συζητάει είναι για την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ. Για την ώρα πάντως, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει στις οθόνες μας, αν και όποτε…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share