Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πόπη Τσαπανίδου: Οι δύσκολες ώρες και ο συγκλονιστικός τρόπος που έχασε τον άνδρα της!

Ράγισε καρδιές!

16 Μαΐου 2019 08:20
Πόπη Τσαπανίδου: Οι δύσκολες ώρες και ο συγκλονιστικός τρόπος που έχασε τον άνδρα της!

Ράγισε καρδιές η Πόπη Τσαπανίδου χτες, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και στο Μετά τα μεσάνυχτα! Η ίδια, περιέγραψε τον συγκλονιστικό τρόπο με τον οποίο έχασε τον άντρα της!

Η κουβέντα ξεκίνησε με αναφορά στις κόρες της, από τις οποίες οι δύο ζουν πλέον μόνιμα στο Άμστερνταμ και εργάζονται εκεί....

«Νιώθω ανακούφιση και χαρά που βλέπω τις κόρες μου με όνειρα και στόχους, χωρίς φόβους. Νιώθω και μια ελευθερία προσωπική να κάνω κι εγώ ότι θέλω», είπε η Πόπη Τσαπανίδου.

Ακόμη η δημοφιλής παρουσιάστρια και δημοσιογράφος περιέγραψε στην παρουσιάστρια τη στιγμή που ο γιατρός της, της ανακοίνωσε ότι θα γίνει μητέρα διδύμων, αποκαλύπτοντας ότι έφυγε κλαίγοντας από χαρά!

Η συζήτηση, όμως, πήγε και στον σύζυγό της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή όσο ήταν έγκυος κι εκείνη μόλις 23 ετών....
«Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος… Έτσι θέλει η ζωή για να αλλάξει, ένα δευτερόλεπτο μόνο… Η μεγαλύτερη αρετή που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος είναι η ανάγκη της εξέλιξης και του επαναπροσδιορισμού του ίδιου σου του εαυτού, να ξαναστήνεται στα πόδια του. Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω… το πρώτο χρονικό διάστημα ήταν να φύγω, να πάρω τα παιδιά. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πολύ δύσκολα, σε κατάσταση σοκ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πόπη Τσαπανίδου: Σ' αυτό το κανάλι πηγαίνει μετά τον χωρισμό της από τον... Βαγγέλη Μαρινάκη!

Η αγαπητή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου έχοντας αναλάβει χρέη διευθύντριας μόλις πριν από μερικούς μήνες σε ένα τηλεοπτικό σταθμό που βρίσκεται ακόμη στη φάση της δημιουργίας,βρέθηκε εκτός της εταιρείας Alter Ego, πριν καν βγει το κανάλι στον αέρα.

Όλοι μιλούν για διαφωνίες ουσιαστικές που προέκυψαν σχετικά με το πρόγραμμα και ήταν αυτές που προκάλεσαν τη ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών.

Έτσι λοιπόν μένει να μάθουμε ποια είναι η επόμενη μέρα για την παρουσιάστρια; Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο Happy Day το πρωί της Τρίτης, η φήμη ότι Πόπη Τσαπανίδου θα συνεργαστεί με το Open δεν ισχύει.

Αντίθετα, η πρόταση που συζητάει είναι για την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ. Για την ώρα πάντως, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει στις οθόνες μας, αν και όποτε…

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share