Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ με Έλληνα τραγουδιστή: Αλλάζει όνομα γιατί φοβάται ότι θα τον σκοτώσουν!

Ακύρωσε τις εμφανίσεις του για να προστατευτεί!

6 Σεπτεμβρίου 2019 12:18
Σοκ με Έλληνα τραγουδιστή: Αλλάζει όνομα γιατί φοβάται ότι θα τον σκοτώσουν!

Σάλος έχει ξεσπάσει με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Φοβάται ότι θα τον σκοτώσουν και αλλάζει όνομα για να ξεφύγει!

Ο ίδιος, γνώρισε την επιτυχία κάνοντας συναυλίες και γνωρίζοντας την αποθέωση από τους νεαρούς φανς του, ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια μικρή... στροφή στην ποιότητα!


Ο δημοφιλής ράπερ, που πρόσφατα εμφανίστηκε στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή και τον έρανε με χαρτονομίσματα, μέσα από ανάρτησή του στο Instagram ανακοίνωσε πως αλλάζει όνομα. Από εδώ και πέρα θα ονομάζεται Lil Jesus.

«Όλους τους καλλιτέχνες με το δικό μου ταλέντο στο τέλος τους σκοτώνουν. Γι’ αυτό θα το αλλάξω σε Lil Jesus για να δώσω ελπίδα ότι υπάρχει καλλιτέχνης στην μουσική βιομηχανία που τα κατάφερε χωρίς να χρειαστεί να στερηθεί τη ζωή του», έγραψε. Οι διαδικτυακοί του φίλοι διχάστηκαν, καθώς άλλοι βρήκαν σούπερ την ιδέα του και άλλοι του έγραψαν πως δεν θέλουν να αλλάξει όνομα, μιας και το γνώρισαν ως Sin Boy.

Ο Sin Boy μέσω InstagramStories ξέσπασε κατά των Illuminati και ανακοίνωσε πως ακυρώνει όλα τα live show του για τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: youweekly.gr!

Συνελήφθη για ναρκωτικά ο Sin Boy!

To τραγούδια του "Μama" έχει γίνει μόδα στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες! Ένα κομμάτι που ερμηνεύει ο ράπερ Sin Boy, ο οποίος πριν 3 χρόνια είχε δικαστικές διαμάχες καθώς είχε συνελήφθη για κατοχή κάνναβης!

O 22χρονος Έλληνας συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2016, σε περιοχή του Δήμου Νέας Ιωνίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νέας Ιωνίας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νέας Ιωνίας, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 22χρονου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο πριν από τη σύλληψή του!

Επιπλέον, σε βάρος του 22χρόνου εκκρεμούσε μία απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών, για κατοχή παραισθησιογόνων ουσιών!

Ο γνωστός τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 9.000 ευρώ!

Απίστευτη εξομολόγηση πασίγνωστου τραγουδιστή: «Όταν μου είπε να χωρίσουμε πήγε να μου πέσει η σύριγγα από τα χέρια»

Ο Cave δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τους λόγους που έφεραν τον χωρισμό σε αυτό το ομολογουμένως ταιριαστό ζευγάρι. Αυτό ίσχυε τουλάχιστον μέχρι χτες, Τρίτη, όταν ο Αυστραλός τραγουδοποιός αποκάλυψε τι πιστεύει ότι έφταιγε για τη διάλυση της σχέσης και την επίδραση που είχε πάνω του.

«Δεν παραιτήθηκα εγώ από τη σχέση μου με την PJ Harvey, εκείνη παραιτήθηκε από τη σχέση μας», έγραψε στο site του The Red Hand Files, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των φαν του.

Και συνεχίζει περιγράφοντας τη στιγμή που του ανακοίνωσε την απόφασή της να τον αφήσει: «Καθόμουν λοιπόν στο πάτωμα του διαμερίσματός μου στο Νότινγκ Χιλ, με τον ήλιο να τρυπώνει μέσα από το παράθυρο (ίσως), με καλή διάθεση, και με μια ταλαντούχα και πανέμορφη νεαρή τραγουδίστρια για φιλενάδα, όταν ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο. Διαβάστε όμως και άλλη μια αποκάλυψη: Αυτοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον Κιθ Φλιντ στην αυτοκτονία!

Το σήκωσα και ήταν η Polly. «Γεια», της λέω. «Θέλω να χωρίσουμε». «Γιατί;», τη ρωτάω. «Απλά τελείωσε», μου λέει. Ξαφνιάστηκα τόσο που πήγε να μου πέσει η σύριγγα από τα χέρια».


Στο εν λόγω κείμενο-απάντηση, ο τραγουδιστής μιλά για τον ρόλο που έπαιξαν τα ναρκωτικά που τότε έπαιρνε και ο εγωκεντρισμός του στον χωρισμό του με την τότε ερωμένη του. «Κατά βάθος υποψιαζόμουν ότι τα ναρκωτικά μπορεί να αποτελούσαν πρόβλημα στη σχέση μας, αλλά υπήρχαν και άλλα ζητήματα», γράφει και συνεχίζει:

«Είχα ακόμη δρόμο μπροστά μου μέχρι την πλήρη κατανόηση της έννοιας της μονογαμίας και η Polly είχε τα δικά της θέματα. Σε τελική ανάλυση όμως, το βασικό πρόβλημα ήταν ότι ήμασταν και οι δύο παθιασμένα δημιουργικοί άνθρωποι, αλλά υπερβολικά απορροφημένοι στον εαυτό μας ώστε να μπορέσουμε να συνυπάρξουμε στον ίδιο χώρο με πραγματικά ουσιαστικό τρόπο».

Από τον Σεπτέμβρη του 2018, ο Αυστραλός μουσικός που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα μας προσκαλεί τους φαν του να τον ρωτήσουν οτιδήποτε θέλουν στο site του, και στη συνέχεια ποστάρει τις ειλικρινείς του απαντήσεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share