Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο αδερφός πασίγνωστου τραγουδιστή!

Είδηση σοκ!

30 Αυγούστου 2019 15:37
Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο αδερφός πασίγνωστου τραγουδιστή!

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο 66χρονος αδερφός του ινδάλματος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, Πρινς, όπως αναφέρει δημοσίευμα του TMZ, τρία χρόνια μετά τον θάνατο του τελευταίου από υπερβολική δόση ναρκωτικών. "The beautiful ones": Αυτό είναι το βιβλίο για τη ζωή του Prince!

Ο 66χρονος Άλφρεντ Τζάκσον και ο Πρινς Ρότζερ Νέλσον (όπως ήταν το όνομα του διάσημου καλλιτέχνη), είχαν γεννηθεί από την ίδια μητέρα, την τραγουδίστρια της τζαζ, Μάτι Σόου, αλλά από άλλον πατέρα.

Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο πηγή της αστυνομίας υποστήριξε ότι βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, δίχως να έχουν διαπιστωθεί σημάδια βίας, ή χρήσης ουσιών. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το πιθανότερο σενάριο είναι να «έσβησε» κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Το άψυχο κορμί του Άλφρεντ Τζάκσον βρέθηκε στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης. Όταν είχε πεθάνει ο Πρινς, ο 63χρονος τότε αδερφός του είχε δηλώσει συντετριμμένος, λέγοντας πως «ήταν τα πάντα για μένα». Πηγές αναφέρουν ότι ο αδερφός του Πρινς, που ήταν βετεράνος πολέμου ζούσε με τη βοήθεια της Πρόνοιας μέχρι που πήρε την κληρονομιά από τον ποπ σταρ και αγόρασε δικό του σπίτι.

Εντυπωσιακό: Το πιο πρωτότυπο και ωραιότερο πορτρέτο του Prince! (Video)

Αν και έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» ο Prince, εκατομμύρια θαυμαστές του εξακολουθούν να θρηνούν την απώλειά του. Ακόμη και η Μητέρα Φύση «θρηνεί».

Εδώ και δύο χρόνια, η Κριστίν Στάιν, καλλιτέχνης που ζει στο Σακραμέντο, έχει δημιουργήσει στον κήπο της μια τοιχογραφία-πορτραίτο του Prince. Με έκπληξη ανακάλυψε ότι ο θάμνος που είχε φυτέψει πίσω από το έργο θέριεψε και άνθισε σε μια «κόμη από λουλούδια», σε έναν υπέροχο, όλο αγάπη φόρο τιμής στον Prince.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share