Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σαν δυό σταγόνες νερό: Δείτε την μητέρα της Μαρίας Μπακοδήμου!

Ολόιδιες!

3 Σεπτεμβρίου 2019 13:54
Σαν δυό σταγόνες νερό: Δείτε την μητέρα της Μαρίας Μπακοδήμου!

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της.

Πρόσφατα, η γνωστή παρουσιάστρια πραγματοποίησε βραδινή έξοδο μαζί της και θέλησε να μοιραστεί την όμορφη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι λοιπόν, έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στο πλευρό της αγαπημένης της μητέρας. Μίλησε ανοιχτά για τη... νέα της σχέση η Μαρία Μπακοδήμου! (Video)

«Σήμερα βγήκα με τη μαμά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Μαρία Μπακοδήμου.

Μαμά και κόρη πόζαραν χαμογελαστές στο φακό και κέρδισαν άκρως κολακευτικά σχόλια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Athensmagazine.gr:

Μαρία Μπακοδήμου: Στα "μαχαίρια" με ξανθιά παρουσιάστρια!

Η Μαρία Μπακοδήμου βρίσκεται στα "μαχαίρια" με κορυφαία ξανθιά παρουσιάστρια και δεν φαντάζεστε τι της «έκλεψε» μέσα από τα χέρια!

Όπως ήδη σας έχω αναφέρει, η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς για το Δικαστήριο μόδας στο Open tv.

Ο σταθμός, ποντάρει πολλά στο νέο του εγχείρημα και έχει βάλει δίπλα στην Μαρία πολύ δυνατά χαρτιά!Ωστόσο... Διαβάστε τι συνέβη με την ξανθιά παρουσιάστρια και την Μαρία Μπακοδήμου στο Youweekly.gr!

Δημόσια έκκληση από την Μαρία Μπακοδήμου!

Την δική της... έκκληση για να προστατευτεί ο τόπος που αγαπά έκανε η Μαρία Μπακοδήμου μέσω της προσωπικής της!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια το πρωί της Δευτέρας πόσταρε μια φωτογραφία της από το μαγευτικό τοπίο στις εκβολές του Αχελώου ποταμού και έστειλε το δικό της μήνυμα:

"Καλη εβδομάδα !! Είμαι εδω σε ένα απο τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια της Ελλάδας . Οι εκβολές του Αχελωου στο Ιόνιο , εκτός απο υπέροχες παραλίες σχηματίζουν ένα δέλτα που έχει χαρακτηριστεί σαν ένας απο τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της Μεσογείου . Εδω συναντάς άγρια άλογα , αμμονηςιδες και σπάνια είδη πουλιών που βρίσκουν εδω καταφύγιο για το χειμώνα . Εδω συναντάς ακόμα και ίχνη των πολιτισμών -που δραστηριοποιήθηκαν στις κοίτες του - οπως συντρίμμια κάστρων , πλακόστρωτα μονοπάτια , τοξοτες γέφυρες κα. Είναι σπουδαία περιοχή να την επισκεφτείς και να την προστατεύεις

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share