Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μίλησε ανοιχτά για τη... νέα της σχέση η Μαρία Μπακοδήμου! (Video)

Τι είπε η παρουσιάστρια;

31 Αυγούστου 2019 12:00
Μίλησε ανοιχτά για τη... νέα της σχέση η Μαρία Μπακοδήμου! (Video)

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Μαρία Μπακοδήμου, μίλησε στη κάμερα της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου" και το δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα.

Η ίδια μεταξύ άλλων έδωσε τέλος στις φήμες για το εαν είναι ερωτευμένη με Τούρκο επιχειρηματία!

«Από πέρυσι είναι αυτό που συζητιέται. Τι να κάνουμε τώρα; Εννοώ, πληροφορίες με θέλουν… Με είδατε; Τον είδατε; Άμα τον δείτε, ρωτήστε τον!», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Όταν ο Γρηγόρης Μπάκας τη ρώτησε αν διαψεύδει ή επιβεβαιώνει, εκεί συνέχισε με χαμόγελο και απάντησε: «Δεν θέλω να απαντήσω. Είμαι σε καλό mood. Δόξα τω Θεώ!».

Πηγή: youweekly.gr

"50άρα ρετουσαρισμένη": Χαμός με την Μαρία Μπακοδήμου!

Κακός χαμός γίνεται σε instagram και twitter με την φωτογράφιση την καυτή φωτογράφιση της Μαρίας Μπακοδήμου!

Η παρουσιάστρια του Power of Love τα... "πέταξε" και με ανάλαφρη διάθεση και ένα (άσχετο;) στηθοσκόπιο για αξεσουάρ περασμένο στο λαιμό της έδωσε συνέντευξη... Διαβάστε παρακάτω....

...στο περιοδικό Down Town. Οι φωτογραφίες της, σαφώς και έχουν ρετουσαριστεί, αφού αυτό είναι πάγια τακτική στις επαγγελματικές φωτογραφίσεις όμως οι διαδικτυακοί της φίλοι... τσίνισει!

Τα... σχολιανά της άκουσε (ή μάλλον για να το διατυπώσουμε πιο σωστά, διάβασε!) η Μαρία κάτω από τη φωτογραφία του εξωφύλλου του περιοδικού που δημοσίευσε στα social media της!

Άγριο κράξιμο και σχόλια που μας έκαναν να "κοκκινήσουμε"!

Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε...

Μαρία Μπακοδήμου: Στα "μαχαίρια" με ξανθιά παρουσιάστρια!

Η Μαρία Μπακοδήμου βρίσκεται στα "μαχαίρια" με κορυφαία ξανθιά παρουσιάστρια και δεν φαντάζεστε τι της «έκλεψε» μέσα από τα χέρια!

Όπως ήδη σας έχω αναφέρει, η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς για το Δικαστήριο μόδας στο Open tv.

Ο σταθμός, ποντάρει πολλά στο νέο του εγχείρημα και έχει βάλει δίπλα στην Μαρία πολύ δυνατά χαρτιά!Ωστόσο... Διαβάστε τι συνέβη με την ξανθιά παρουσιάστρια και την Μαρία Μπακοδήμου στο Youweekly.gr!

Μαρία Μπακοδήμου: Η φωτογραφία που μας άφησε άφωνους! Δεν θα πιστεύετε...

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια γυναίκα που προκαλεί αίσθηση με την παρουσία της και την ομορφιά της! Μπορεί να είναι μαμά, επαγγελματίας και παρουσιάστρια αλλά δεν παύει να κλέβει τις εντυπώσεις!

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Μεξικό απολαμβάνει η Μαρία Μπακοδήμου αλλά δεν αφήνει έτσι τους θαυμαστές της και τους ακόλουθους της!

Σε μια πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram μας άφησε άφωνους!

Το καλλίγραμο κορμί της που φαίνεται μέσα από την θάλασσα μας εντυπωσίασε! Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι ρομαντική και αυτό φαίνεται από την φωτογραφία που ανέβασε!

Δείτε την φωτογραφία στο instagram:

Πάθαμε πλάκα: Αυτή είναι η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων της Μαρίας Μπακοδήμου!

Εγκεφαλικά προκαλεί η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων που έχει στο σπίτι της η Μαρία Μπακοδήμου! Πραγματικά πάθαμε πλάκα!

Η Μαρία Μπακοδήμου πριν από λίγες ημέρες τελείωσε με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και επέστρεψε στην Ελλάδα για να ξεκουραστεί, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα...Δεν φαντάζεστε που βρίσκεται η Μαρία Μπακοδήμου!

Και η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν χρειάζεται να τρέχει καθημερινά στις παραλίες αφού στο σπίτι της, έχει μια βίλα ολυμπιακών διαστάσεων που ο καθένας θα ήθελε! Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share