Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δημόσια εξομολόγηση από τον Κρατερό Κατσούλη!

Τι συνέβη;

22 Αυγούστου 2019 07:50
Δημόσια εξομολόγηση από τον Κρατερό Κατσούλη!

Σε μια δημόσια εξομολόγηση προχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης! Ο λόγος;

Χθες Τετάρτη (21/08) ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής είχε τα γενέθλιά του και όπως είναι λογικό, έκανε την ανασκόπηση της χρονιάς! Θα μείνετε άναυδοι μόλις δείτε πόσα χρήματα παίρνει η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης!

Συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης, βρέθηκε με τους συνεργάτες του και τη σύζυγό του,Κατερίνα Καραβάτου, στο Star, όπου θα γινόταν η πρώτη συνάντηση των ΚουΚου μετά το καλοκαίρι! Φυσικά εκεί τον περίμενε και μια τούρτα έκπληξη!

Ο ίδιος δημοσίευσε το βίντεο και έγραψε στη λεζάντα: "21 Αυγούστου. Ημερομηνία γενεθλίων. Ημέρα ανασκόπησης και προσωπικού απολογισμού. Αλλος ένας χρόνος προστέθηκε στους ήδη υπάρχοντες !
Αλλος ένας χρόνος , γεμάτος. Με χαρές , με δυσκολίες, με εντάσεις , με πολλά γέλια , με σκεψεις , με αγωνιες, ηθικές ικανοποιήσεις , απώλειες καλωσορίσματα , και πολλά ,πολλά, ακόμα....Με λιγότερα λόγια, ένας χρόνος βιωμενος, όλος.Όσο περισσότερο μπορούσα, στην κάθε του στιγμή. Με ολες μου τις αισθήσεις! Ψύχεται και σώματι.
Ευγνώμων για ολες. μΣτα δωρα τους , απο ολες. Παραμένω επίμονα ,αισιόδοξος ,θετικός , φύση-θέση ,την κάθε μέρα που ξεκινάει, πιστεύοντας στις ιδιες αρχές και αξίες που έχω απο παιδί ,απο την οικογένεια μου. Ευγνώμων και για αυτές. Κρατώντας τον ενθουσιασμό των πρώτων παιδικών χρόνων μου, σε συνδυασμό με κάποια ισως εμπειρία πια , και γνώση των τωρινών μου χρόνων. Μεγαλύτερο δώρο όλων, ζωης , και κάθε μερας, η ύπαρξη των κόσμων μου , της Αελιας και του Αριωνα. Έννοια μου , αγαπη φροντίδα , και ολοκληρωτική μου σκέψη , η υγιής εξέλιξη και ανάπτυξη τους. Η ευχή μου σβήνοντας τα κεριά των 48 χρόνων μου, (στη πραγματικότητα 25 )

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share