Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θα μείνετε άναυδοι μόλις δείτε πόσα χρήματα παίρνει η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης!

Ποοόσα;

19 Αυγούστου 2019 09:35
Θα μείνετε άναυδοι μόλις δείτε πόσα χρήματα παίρνει η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης!

Ξέρετε πόσα χρήματα παίρνει ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου; Θα μείνετε άναυδοι μόλις δείτε!

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε το κασέ των παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση! Σε ποια... βαθμίδα ανήκει ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου με την εκπομπή "Στην φωλιά των Κουκου"; Επίσης ξέρετε πόσα χρήματα παίρνει ο Γιώργος Παπαδάκης;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα μηνιαία κασέ χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες. Η μεγάλη κινείται από τα 15.000 φθάνοντας τα 50.000 ευρώ σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Ακολουθεί ωστόσο, αυτή των 4.000-15.000 ευρώ μηνιαίως, στην οποία ανήκει η πλειονότητα των επιτυχημένων παρουσιαστών της μικρής οθόνης. Σε αυτή φέρονται να συγκαταλέγονται πολλά πρόσωπα, όπως και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου!

«Μεταξύ μας δεν είναι..»: Η Κατερίνα Καραβάτου παραδέχεται για πρώτη φορά την αλήθεια για τον γάμο της με τον Κρατερό Κατσούλη!

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έδωσαν κοινή συνέντευξη και μίλησαν για τον τρόπο που καταφέρνουν να μη μεταφέρουν τα προσωπικά τους προβλήματα, αυτά που αντιμετωπίζουν ως αντρόγυνο αλλά και ως οικογένεια, στα πλατό της εκπομπής τους Στη φωλιά των Κου Κου.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και την καταγωγή της Κατερίνας Καραβάτου!

Ως ζευγάρι στη ζωή, είναι λογικό να έχετε κατά καιρούς τις δικές σας εντάσεις, διενέξεις και διαφωνίες. Πόσο εύκολο είναι να μη μεταφέρετε τέτοια ενδεχόμενα προβλήματα στην εκπομπή;

Κατερίνα: Δεν θα σου πω ότι όλα μεταξύ μας είναι τέλεια και ρόδινα, αλλά προτιμάμε να τα λύνουμε εκτός αέρα. Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε μια δουλειά μαζί, είμαστε επαγγελματίες και δεν πρόκειται να μεταφέρουμε τίποτα από τα του οίκου μας στην εκπομπή. Απευθυνόμαστε σε κόσμο ο οποίος επιλέγει να μας δει και έχουμε την ευθύνη του πράγματος. Εκτός των άλλων, δεν πουλήσαμε ποτέ την προσωπική μας σχέση στην εκπομπή. Πριν από τέσσερα χρόνια που πέθανε ο πατέρας μου, ήταν πολύ δύσκολο να δουλέψω. Ωστόσο, λίγες μέρες μετά, βγήκα κανονικά, φορώντας μαύρα ρούχα, και προλόγιζα τα θέματα που παρουσιάζαμε.

Κρατερός: Προερχόμαστε και οι δύο από το χώρο του θεάματος. Έχουμε μάθει λοιπόν ότι τα προσωπικά μας προβλήματα –όποια κι αν είναι αυτά– δεν αφορούν κανέναν. Κάνεις μια δουλειά μέσω της οποίας καλείσαι να ψυχαγωγήσεις, να διασκεδάσεις και να μεταφέρεις κάποιο μήνυμα. Κανείς δεν ανοίγει την τηλεόρασή του για να δει τι προβλήματα έχεις. Επιπλέον, είναι κι αυτό που σου είπε η Κατερίνα προηγουμένως. Αλλά, ακόμα και εκτός εκπομπής, δεν πουλήσαμε ποτέ την προσωπική μας ζωή. Δεν πρέπει να αφορά κανέναν άλλο τι γίνεται στη ζωή μας. Ό,τι κι αν μας συμβαίνει, βάζουμε τα δυνατά μας για να περάσει καλά ο κόσμος μαζί μας, γιατί μας ενδιαφέρει και αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη!

Έχετε δει το... παλάτι της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη; Το σπίτι που όλοι θα ήθελαν!

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Μαζί στη ζωή, μαζί και στην τηλεόραση καθημερινά και οι δύο φροντίζουν να περνούν καλά τόσο μπροστά από τις κάμερες όσο και πίσω από αυτές. Επίσης ξέρετε ποια είναι η καταγωγή της Κατερίνας Καραβάτου;

Δοτικοί και εξίσου προστατευτικοί, προφυλάσσουν τα παιδιά τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αν δημοσιεύσουν κάποια στιγμή φωτογραφίες των παιδιών στα social media καλύπτουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Μέσα από αυτές τις φωτογραφίες, η παρουσιάστρια μας έχει δείξει το πανέμορφο σπίτι της! Τα ξύλινα πατώματα, τα ζεστά χρώματα αλλά και ο μοναδικός κήπος κάνουν το σπίτι τους ξεχωριστό!

Δείτε το σπίτι στις παρακάτω φωτογραφίες:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share