Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δεν φαντάζεστε τι έκανε η Μαρία Μπεκατώρου στις διακοπές της!

Θεά!

21 Αυγούστου 2019 10:15
Δεν φαντάζεστε τι έκανε η Μαρία Μπεκατώρου στις διακοπές της!

Για ακόμη μια φορά, η Μαρία Μπεκατώρου απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Δεν φαντάζεστε τι έκανε στις διακοπές της!

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Κεφαλλονιά απολαμβάνει η παρουσιάστρια του ANT1. H Μαρία Μπεκατώρου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και μας δείχνει πόσο όμορφα περνάει. Μαρία Μπεκατώρου: Μας έδειξε το αληθινό της πρόσωπο και μαλλιά!

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να έχει επισκεφτεί έναν ζωγράφο! Λέτε να την ζωγράφισε;

Δείτε την ανάρτηση:

Τα χάσαμε: Αυτό είναι το πραγματικό κορμί της Μαρίας Μπεκατώρου!

Ναι, τα χάσαμε με την Μαρία Μπεκατώρου και με το κορμί της...

Γιατί;

Μα φυσικά γιατί φαίνεται αψεγάδιαστο... Η πετυχημένη παρουσιάστρια αγαπά πολύ να μοιράζεται δικές της στιγμές με το κοινό της αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν την έχουμε δει και πολλές φορές να ποζάρει με το μαγιό της στην κάμερα. Αδίκως όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία γιατί διαθέτει ένα πολύ ωραίο κορμί.

Η Μαρία Μπεκτατώρου βρίσκεται εδώ και μέρες στην αγαπημένη της Κεφαλονιά και περνά στιγμές χαλάρωσης με τους δικούς της ανθρώπους!

Μαρία Μπεκατώρου: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Πραγματικά πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε την Μαρία Μπεκατώρου! Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Ο λόγος; Το τέλειο μαύρισμα που έχει κάνει!

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η παρουσιάστρια του Still Standing, μαζί με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο και τους φίλους της. Η ίδια αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην Αθήνα έφυγε για διακοπές και είναι στα καλύτερά της.

Η Μαρία Μπεκατώρου ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες από τις διακοπές, ενώ μάλιστα πριν λίγες ημέρες ανέβασε και ένα instastory δείχνοντας πόσο έχει μαυρίσει! Αν δεν μας πιστεύετε δείτε μόνοι σας:

Δεν φαντάζεστε γιατί η Μαρία Μπεκατώρου σπούδασε δημοσιογραφία!

Το ξέρατε; Αυτός είναι ο λόγος που η Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε να σπουδάσει δημοσιογραφία!

Η Μαρία Μπεκατώρου το 1992 άρχισε την καριέρα της ως δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Στο σημείο να σας δείξουμε τη Μαρία Μπεκατώρου με μαγιό χωρίς ρετούς!

Το 2011 γίνεται ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό σόου Just the 2 of us του Mega, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση μαζί με τον Χρήστο Χολίδη. Λίγο αργότερα, παρουσίασε την εκπομπή Masterchef Junior στο ίδιο κανάλι, ενώ παράλληλα συνέχιζε κανονικά να παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλο "Χωρίς Ταμπού" στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ μέχρι το 2013.

Την ίδια χρονιά παρουσίασε ραδιοφωνική εκπομπή με την Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη. Το 2013 αναλαμβάνει την παρουσίαση του σόου με φιλανθρωπικό σκοπό Your Face Sounds Familiar στον ΑΝΤ1. Παράλληλα με το σόου, ήταν παρουσιάστρια της εκπομπής "Τα Καρντάσιανς" στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Δημήτρη Σταρόβα μέχρι και το 2015.

Τον Μάιο του 2015, ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής "Πρωινό ΣουΚου" που προβάλλονταν στον ΑΝΤ1, κάθε Σαββατοκύριακο. Από τον Οκτώβριο του 2015 συνέχισε να παρουσιάζει την συγκεκριμένη εκπομπή με συμπαρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά.

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από την εκπομπή το 2016, η Μαρία από τον Οκτώβριο του ίδιου έτους συνεχίζει να παρουσιάζει την εκπομπή μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η εκπομπή μετονομάζεται σε "ΣουΚου", ενώ αλλάζει και ώρα προβολής «μετακομίζοντας» στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Λίγο καιρό αργότερα, όμως, η εκπομπή επιστρέφει στην πρωινή ζώνη του σταθμού το Σαββατοκύριακο.

Έχει εργαστεί στο μουσικό περιοδικό Ποπ Κορν και έχει συμμετάσχει στο videoclip του τραγουδιού με τίτλο «Κακομάθημενο» του Χρήστου Χολίδη. Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Μαρίας Μπεκατώρου;

Το 2013 κέρδισε το βραβείο της καλύτερης παρουσιάστριας ψυχαγωγικής εκπομπής της χρονιάς από Κυπριακό έντυπο. Σήμερα παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 το τηλεπαιχνίδι Still Standing!

Ωστόσο ξέρετε πώς αποφάσισε η Μαρία Μπεκατώρου να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία; Σε μια παλαιότερη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια, είχε αποκαλύψει πώς οι γονείς της είχαν αντιδράσει όταν τους είπε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός, διότι ήθελαν να γίνει δικηγόρος ή καθηγήτρια γαλλικών!

Δείτε τι είχε πει συγκεκριμένα η παρουσιάστρια:

Οι γονείς σου αντέδρασαν όταν είπες πως θέλεις να ασχοληθείς με την τηλεόραση;

Οι γονείς μου θα ήθελαν να γίνω δικηγόρος ή καθηγήτρια γαλλικών! Έπαθαν ένα μικρό σοκ όταν τους ανακοίνωσα πως ήθελα να γίνω ηθοποιός. Επειδή κατάλαβα πως δεν θα έχω τη στήριξή τους, τελικά εγκατέλειψα την ιδέα και έτσι ακολουθώντας την παρότρυνση της οικογενειακής μας φίλης, της Σοφία Βούλτεψη, σπούδασα δημοσιογραφία και άρχισα να κάνω καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Ήταν το μόνο είδος ρεπορτάζ που ήθελα να κάνω.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share