Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωσε την ευτυχία ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Τι συνέβη;

19 Αυγούστου 2019 07:28
Ανακοίνωσε την ευτυχία ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Την... ευτυχία ανακοίνωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου! Τι συνέβη;

Ο δημοσιογράφος και κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων στον ΑΝΤ1, περνάει χαλαρές και όμορφες στιγμές με την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, και τα τέσσερα παιδιά τους.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι λάτρης του Instagram και αρκετές είναι οι φορές που μοιράζεται στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή! Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος του Νίκου Χατζηνικολάου και της Έλενας Κατρίτση!

Αυτή τη φορά,και συγκεκριμένα πριν από μία ημέρα, δημοσίευσε μία φωτογραφία του γιου του Κωνσταντίνου, με αφορμή τα γενέθλια του.

"Νομίζω ότι ήταν χθες που γεννήθηκες... Και όμως ετοιμάζεσαι για το γυμνάσιο! Χρόνια σου πολλά Κωνσταντίνε μου! Να φτάσεις τα 112!", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτός είναι ο πεθερός του! Δεν θα πιστεύετε!

Όλοι γνωρίζετε πως ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι παντρεμένος με την Κρίστη Τσολακάκη! Ωστόσο ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ποιος είναι ο πεθερός αλλά και η πεθερά του αγαπημένου δημοσιογράφου!

Από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση απέκτησε ένα γιο, τον Παναγιώτη (1994).

Ποιος ήταν ο πατέρας της Κρίστης, ο οποίος έφυγε από την ζωή το καλοκαίρι του 2016;

Πεθερός του Νίκου Χατζηνικολάου λοιπόν ήταν ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης, ο οποίος επί σειρά ετών πρόεδρος του σωματείου της Ν. Σμύρνης. Επίσης, ανήκε στην κατηγορία των προέδρων-ηγετών του ελληνικού ποδοσφαίρου, κρατώντας τα ηνία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ως πρόεδρος την περίοδο 1974- 1979.

Γεννήθηκε το 1935 στην Αθήνα και στην επαγγελματική του διαδρομή διακρίθηκε επιχειρηματικά στον χώρο των εκδόσεων. Ήταν παντρεμένος με την Μαργαρίτα Μπρόγιερ, με την οποία απέκτησαν την Κρίστη Τσολακάκη.

Παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου στην Εκάλη!

Θα μείνετε άναυδοι όταν δείτε τo σπίτι-παλάτι του Νίκου Χατζηνικολάου!

Ένας από τους πιο πετυχημένους δημοσιογράφους στην χώρα είναι σίγουρα ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος διαθέτει μια βίλα 700 τετραγωνικών μέτρων στην Εκάλη.

Είναι το "χρυσό" καταφύγιο του γνωστού εκδότη και δημοσιογράφου. Στο εσωτερικό της τριώροφης κατοικίας υπάρχει και ασανσέρ.

Έχει ένα τεράστιο κήπο με πισίνα που εκεί χαλαρώνει ο Νίκος Χατζηνικολάου μετά το φορτωμένο πρόγραμμά του.

Όσο για το τι διαθέτει η βίλα; Θα πάθετε εγκεφαλικό! Διαθέτει λοιπόν ασανσέρ, αλλά και τελεφερίκ δηλαδή μηχανική ράμπα, σαν κυλιόμενες για να φτάνουν οι επισκέπτες στην είσοδο και να μην ανεβαίνουν τα (πολλά) σκαλιά.

Δείτε εξωτερική φωτογραφία της βίλας:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share