Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρίτο πρόσωπο σε σχέση ο Γιώργος Παπαδάκης!

Αποκάλυψη σοκ!

12 Αυγούστου 2019 09:33
Τρίτο πρόσωπο σε σχέση ο Γιώργος Παπαδάκης!

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να ακούσουμε ότι ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν το τρίτο πρόσωπο σε σχέση!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα”, πριν αρκετό καιρό βρέθηκε στο πλατό του “The 2night show” και μίλησε για τα πάντα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, όπως όλοι οι καλεσμένοι της εκπομπής πέρασε από τις… “μύγες” και φυσικά εκεί έδωσε πιπεράτες απαντήσεις. Δεν φαντάζεστε που γνώρισε τη γυναίκα του ο Γιώργος Παπαδάκης!

Εκεί λοιπόν, ρωτήθηκε από την τριάδα φωτιά “Γιατί χώρισε ο Γιώργος Μαυρίδης με την Νικολέττα Ράλλη”, με τον δημοσιογράφο να λέει ότι …. “Κάτι είχε συμβεί με εμένα και την Νικολέττα.” Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα τι απάντησε στις τρομερές ερωτήσεις με το εξαιρετικό χιούμορ του:

Με άλλη γυναίκα στο πλευρό του ο Γιώργος Παπαδάκης!

Αυτή είναι η καστανή καλλονή γυναίκα που φέρεται πως θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Μετά τις αποχωρήσεις του Ντίνου Σιωμόπουλου και της Μπάγιας Αντωνοπούλου οι υπεύθυνοι αναζητούν τα νέα πρόσωπα της εκπομπής. Γιώργος Παπαδάκης: "Μπούκαρε" στο κανάλι και άφησε τους πάντες άφωνους!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not», η Αλεξάνδρα Καϋμένου, την οποία βλέπουμε μέσα από την καλοκαιρινή εκπομπή μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη και τον Νίκο Ρογκάκο φαίνεται πως έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τη μία θέση. Για να δούμε...

Αποκάλυψη σοκ από τον Γιώργο Παπαδάκη! "Δεν ξέρω να..."

Κι όμως το έχει αποκαλύψει... Τι έχει πει ο Γιώργος Παπαδάκης για την ζωή του; Θα μείνετε άφωνοι...

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας άνθρωπος που εδώ και 29 χρόνια μας κρατάει συντροφιά από τη συχνότητα του ANT1, κάθε πρωί! Ο ίδιος όμως επιθυμεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η προσωπική του ζωή, ωστόσο εμείς έχουμε ανακαλύψει κάτι για τη ζωή του! Αυτός είναι ο κούκλος γιος του Γιώργου Παπαδάκη!

Τι έχουμε μάθει; Ο αγαπημένος παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα" δεν ξέρει να οδηγεί! Ναι καλά διαβάσετε... Δεν έχει πιάσει ποτέ του τιμόνι του αυτοκινήτου, παρόλα αυτά προτιμά να κινείται με μηχανή!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share