Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Γιώργος Παπαδάκης: Δεν φαντάζεστε που γνώρισε τη γυναίκα του!

Πάθαμε πλάκα!

5 Αυγούστου 2019 08:45
Γιώργος Παπαδάκης: Δεν φαντάζεστε που γνώρισε τη γυναίκα του!

Ξέρετε που γνώρισε ο Γιώργος Παπαδάκης τη γυναίκα του; Δεν φαντάζεστε...

Ο Γιώργος Παπαδάκης από το 1993 μέχρι και σήμερα έχει επιλέξει να είναι μαζί με την Kωνσταντίνα Παπαδέλλη την οποία και υπεραγαπά, ενώ μάλιστα μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά!

Μια κούκλα: Δείτε για πρώτη φορά την γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη!

Ο λόγος για τον Ιάσονα και τον Φοίβο, ενώ επίσης ο δημοσιογράφος έχει και έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον Κωνσταντή. Ωστόσο, ξέρετε που γνώρισε τη γυναίκα του;

Τη γυναίκα του, που είναι 14 χρόνια μικρότερή του, τη γνώρισε στον ANT1, όπου εργαζόταν κι εκείνη ως δημοσιογράφος. “Όταν παντρευτήκαμε, αποχώρησε γιατί ένιωθε ότι δεν θα είχε τύχη στο επάγγελμα ως η σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη,” λέει.

Αυτός είναι ο κούκλος γιος του Γιώργου Παπαδάκη!

Έχετε δει τον κούκλο γιο του Γιώργου Παπαδάκη; Κορίτσια το νου σας!

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να βγάζει ένα αυστηρό πρόσωπο προς τα έξω, όμως στα προσωπικά του είναι πιο χαλαρός, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή με την γυναίκα του και τους τρεις γιους του!

Ο ένας εξ' αυτόν που έχει τύχει να δούμε, ο Κωνσταντής είναι κυριολεκτικά ένας κούκλος! Δείτε τον στην παρακάτω φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

"Η Μπάγια άνοιξε τα ": Ο Γιώργος Παπαδάκης ξεσπά για τον τσακωμό του με την Μπάγια Αντωνοπούλου!

Ξέσπασε ο Γιώργος Παπαδάκης για τον τσακωμό του με την Μπάγια Αντωνοπούλου! Τι είχε πει;

Ο δημοσιογράφος τη φετινή σεζόν και μετά την αποχώρηση της Μπάγιας, βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την Μπάγια Αντωνοπούλου και την αιφνιδιαστική αποχώρησή της από την εκπομπή του.Μάλιστα, ο παρουσιαστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι όλοι μίλησαν και σχολίασαν το γεγονός, εκτός από τον ίδιο, κάτι που τον πείραξε πολύ.

«Δεν ξέρω αν θες να απαντήσεις για το θέμα;» τον ρώτησε ο Αρναούτογλου.

Μπάγια Αντωνοπούλου - Παπαδάκης

«Όχι, δεν θα απαντήσω γιατί έχει μιλήσει ένα κάρο κόσμος, όλοι έχουν μιλήσει εκτός από μένα και δεν πρόκειται να μιλήσω. Δεν υπάρχει εκπομπή που να μην μίλησαν. Άνθρωποι, οι οποίοι ούτε καν ξέρουν που είναι το στούντιο το τηλεοπτικό.

Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της. Και της εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει πάρα πολύ ψηλά».

«Είμαι σίγουρος ότι αν βρεθείτε στον δρόμο θα μιλήσετε» πρόσθεσε ο Αρναούτογλου.

«Βρεθήκαμε στο δρόμο, χαιρετηθήκαμε, φιληθήκαμε, την Παραμονή Χριστουγέννων γιατί μένουμε και κοντά», απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share