Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Θέμος Αναστασιάδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του!

«Τον γνώριζα 25 χρόνια, μου προκάλεσε...»

11 Αυγούστου 2019 14:49
Θέμος Αναστασιάδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του!

Μια εξομολόγηση για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη έκανε καλή φίλη του αείμνηστου δημοσιογράφου. «Τον γνώριζα 25 χρόνια, μου προκάλεσε...», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας στο περιοδικό Gala και την Κλεοπάτρα Πατλάκη αναφέρθηκε στον θάνατο της Ρίκας Βαγιάνη αλλά και του Θέμου. Να σας θυμίσουμε ότι άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη!

Θέμος Αναστασιάδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του!

«Με τρομάζει η απώλεια και ο θάνατος με φρικάρει. Στεναχωριέμαι φριχτά παρόλο που έχω μελετήσει και βουδισμό. Αν μου έρθει μια ιδέα ότι πεθαίνει κάποιος που αγαπώ θα είμαι όλη τη νύχτα ξύπνια. Αισθάνομαι αφόρητη στεναχώρια. Δεν έχω πιστέψει ακόμα ότι “έφυγε” η Ρίκα Βαγιάνη, παρόλο που έχω ζήσει όλο το στόρι.

Νομίζω ότι πρόκειται για κακή πληροφόρηση. Ο θάνατος του Θέμου, που τον γνώριζα από τα 25, μου προκάλεσε μεγάλο σοκ. Δεν πάω στις κηδείες, δεν την αντέχω αυτή τη θλίψη και γι’ αυτό δεν σβήνω τηλέφωνα. Έχω στο κινητό μου ακόμα τα τηλέφωνα των φίλων μου που “έφυγαν”», εξομολογήθηκε η Μανίνα Ζουμπουλάκη.

Βαγγέλης Περρής: Η συνέντευξη κατάθεση ψυχής και η ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη!

Βαγγέλης Περρής θάνατος Θέμος Αναστασιάδης

Στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου» και το Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί της Τρίτης, ο Βαγγέλης Περρής, σε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής!

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη και τη συνεργασία που είχαν μεταξύ τους, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει λίγο πριν φύγει από την ζωή ο Θέμος!

«Εντάξει αυτό είναι δύσκολη συζήτηση και από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, το περίμενα, το ήξερα. Ήταν θέμα ημερών, να γίνει επίσημο.

Ενώ περιμένεις τι θα γίνει, ξαφνικά εξαφανίζεται ένα περιβάλλον και εμφανίζεται σαν να είναι βυθισμένο ένα άλλο, που είναι γεμάτο γέλια, όμορφες στιγμές και λες εμένα αυτό μου λείπει. Ήταν δύσκολο, πολύ δύσκολη στιγμή δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα.

Δεν έκανα προσπάθεια να μιλήσουμε το τελευταίο καιρό. Ήξερα τι γίνεται. Είχαμε επαφή μέσω μηνυμάτων κάποια στιγμή και μου είπαν κάποια στιγμή ότι δεν χρειάζεται.», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share