Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη!

Τι άφησε και σε ποιους ο δημοσιογράφος;

27 Ιουλίου 2019 13:54
Άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη!

Πριν από μερικές μέρες άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος είχε φροντίσει να εξασφαλίσει οικονομικά τα μέλη της οικογένειάς του και τους κοντινούς συγγενείς του. Τι άφησε και σε ποιους ο δημοσιογράφος και εκδότης;

Όπως αναφέρεται σε εφημερίδα, ο γνωστός δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης, άφησε το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων σε έξι ανθρώπους. Συγκεκριμένα κληρονόμοι είναι η σύζυγός του Βασιλική Παναγιωτοπούλου, τα τρία παιδιά τους, Αλίκη, Βύρωνας, Φιλιώ καθώς και η αδελφή του Νταϊάνα με τον γιο της.

Τα χρήματα μοιράστηκαν σε καταπιστεύματα. Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας κατέληξε στην σύζυγό του, η οποία και θα την διαχειριστεί. Στην δημοσιογράφο και τα τρία παιδιά τους θα περάσει και η ακίνητη περιουσία του Θέμου.

Εκτός από τις γνωστές οικίες στην Κηφισιά και τη Ζυρίχη, ο εκλιπών υπήρξε ιδιοκτήτης σπιτιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Στα χέρια της γυναίκας του βρίσκονται και οι μετοχές του «Πρώτου Θέματος», της εφημερίδας που δημιούργησε και είχε στην κατοχή του. Σημαντικό είναι και το μερίδιο που λαμβάνουν η αδελφή του και ο ανιψιός του.

Ο Αναστασιάδης είχε αποφασίσει να συντάξει τη διαθήκη του την εποχή που βρισκόταν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Βοστόνη όπου έκανε την θεραπεία του.

Βαγγέλης Περρής: Η συνέντευξη κατάθεση ψυχής και η ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη!

Στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου» και το Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί της Τρίτης, ο Βαγγέλης Περρής, σε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής!

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη και τη συνεργασία που είχαν μεταξύ τους, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει λίγο πριν φύγει από την ζωή ο Θέμος!

«Εντάξει αυτό είναι δύσκολη συζήτηση και από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, το περίμενα, το ήξερα. Ήταν θέμα ημερών, να γίνει επίσημο.

Ενώ περιμένεις τι θα γίνει, ξαφνικά εξαφανίζεται ένα περιβάλλον και εμφανίζεται σαν να είναι βυθισμένο ένα άλλο, που είναι γεμάτο γέλια, όμορφες στιγμές και λες εμένα αυτό μου λείπει. Ήταν δύσκολο, πολύ δύσκολη στιγμή δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα.

Δεν έκανα προσπάθεια να μιλήσουμε το τελευταίο καιρό. Ήξερα τι γίνεται. Είχαμε επαφή μέσω μηνυμάτων κάποια στιγμή και μου είπαν κάποια στιγμή ότι δεν χρειάζεται.», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share