Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νίκος Καρβέλας: Δείτε το απίστευτο αυτοκίνητο που οδηγάει!

Θα το ζήλευε κάθε άνδρας!

7 Αυγούστου 2019 09:03
Νίκος Καρβέλας: Δείτε το απίστευτο αυτοκίνητο που οδηγάει!

Ο Νίκος Καρβέλας εκτός από ωραίο γούστο στις γυναίκες φαίνεται πως έχει το αντίστοιχο και στα αυτοκίνητα! Δείτε τι οδηγάει!

Η αλήθεια είναι πως προσπαθεί να κρατήσει κρυφή την ζωή του από τα social media, όμως η δράση των γυναικών του τον προδίδει! Έτσι και η Άννα Βίσση στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με το κάμπριο του Νίκου Καρβέλα! Στο σημείο να σας θυμίσουμε για ποιο λόγο χώρισε με την Άννα Βίσση!

Δείτε το παρακάτω:

Μάλιστα ο Νίκος Καρβέλας συχνά κυκλοφορεί και με την BMW της Άννας Βίσση, το οποίο βλέπετε παρακάτω:

Νίκος Καρβέλας: Αυτές είναι οι γυναίκες της ζωής του! Με την 5η θα πάθετε σοκ!

Ξέρετε ποιες είναι οι γυναίκες που έχουν "περάσει" από τη ζωή του Νίκου Καρβέλα; Πάθαμε σοκ με την 5η!

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια, εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ενώ μάλιστα ο μουσικοσυνθέτης κυκλοφορεί με την πρώην σύντροφο και αδερφική του φίλη, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου.

Άννα Βίσση, Ανίττα Πάνια, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, Ζέτα Δούκα είναι οι γυναίκες που έχουν περάσει από δίπλα του, ενώ εκτός συναγωνισμού είναι η αδυναμία του, Σοφία Καρβέλα.

Στις 14 Μαΐου 1983, παντρεύτηκε την Άννα Βίσση, με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας Σπύρος Κυπριανού. Από το 2006 διατηρεί σχέση με την τηλεοπτική παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια με την οποία απέκτησε τον Αντρέα.

Στις 29 Απριλίου 2010 παντρεύτηκε την Αννίτα στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίας Ειρήνης στο Politia Tennis Club με κουμπάρους τη Ρούλα Κορομηλά και τον Κώστα Δροσόπουλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share