Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020

Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι η Πάολα!

Θα πάθετε πλάκα!

31 Ιουλίου 2019 11:16
Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι η Πάολα!

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Πάολα; Εμείς μόλις μάθαμε, μείναμε άφωνοι...

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της πάνω στην σκηνή! Η επιτυχία της ειναι αδιαμφισβήτητη... Ξεκίνησα να τραγουδά από τα 14 της χρόνια και έφτασε στο σήμερα... Δείτε την ημίγυμνη στις πίστες της Νέας Υόρκης!

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος την ηλικία της αφού δείχνει απίστευτα νέα και όμορφη!

Έχει γεννηθεί στις 25 Ιουνίου του 1982 επομένως είναι 37 ετών! Εμείς πάντως την κάναμε για μικρότερη! Εσείς;

Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι η Πάολα!

Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι η Πάολα!

Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι η Πάολα!

"Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου! Να είμαι από..": Άγριο ξέσπασμα από την Πάολα!

Από την Συκιά Χαλκιδικής στα πιο μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας βρέθηκε η Παγώνα Καραμήτσιου, δημοφιλής σε όλους ως Πάολα, με το χαρακτηριστικό τίναγμα των μαλλιών, τις εκκεντρικές εμφανίσεις και το λαϊκό «μέταλλο» στη φωνή, η τραγουδίστρια δηλώνει υπερήφανη που είναι τσιγγάνα.

«Είμαι τσιγγάνα! Ναι, φυσικά! Η μαμά μου δεν είναι, από την πλευρά του μπαμπά μου είναι τσιγγάνοι και γουστάρω πάρα πολύ! Τι κρίμα που δεν είναι και η μάνα μου, να είμαι γκαραντί τσιγγάνα», είπε η Πάολα, με πλατινέ μαλλί, όπως είδαμε σε βίντεο – αφιέρωμα το οποίο πρόβαλε η εκπομπή «Μία».

Γεννημένη στις 25 Ιουνίου του 1982, η Παγώνα, νυν Πάολα, γέμισε με χαρά τους γονείς της, οι οποίοι ασχολούνταν επίσης με την μουσική. «Όταν πηγαίναμε εμείς να τραγουδήσουμε κάπου και την παίρναμε μαζί μας, ανέβαινε πάνω στο τραπέζι και τραγουδούσε», έχει δηλώσει ανοιχτά η μητέρα της.

Στα 13 της χρόνια, η Πάολα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, έχοντας την έγκριση των γονιών της, ενώ στα 19 ανέβηκε στις μεγαλύτερες πίστες της Θεσσαλονίκης και στα 23 έκανε τον πρώτο της δίσκο και «κατέβηκε» στην Αθήνα, με παρότρυνση του Σταμάτη Γονίδη.

Μόλις στα 19 της έμεινε και έγκυος: τις εμφανίσεις τις σταμάτησε στον 9ο μήνα και λίγο πριν γεννήσει… έβαζε εξτένσιον!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share