Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς ήταν η Κατερίνα Καραβάτου στα πρώτα της βήματα!

Τότε δεν είχε αλλάξει τα...

29 Ιουλίου 2019 12:52
Άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς ήταν η Κατερίνα Καραβάτου στα πρώτα της βήματα!

Πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε πώς ήταν η Κατερίνα Καραβάτου στα πρώτα της βήματα! Άλλος άνθρωπος!

Ψάξαμε,βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε την Κατερίνα Καραβάτου σε μικρή ηλικία, τότε που έκανε το ξεκίνημά της στη Θεσσαλονίκη.

Όπως θα δείτε κι εσείς στην παρακάτω φωτογραφία, η παρουσιάστρια είναι το ίδιο όμορφη με σήμερα. Ωστόσο υπάρχει μια τεράστια αλλαγή που δεν είναι άλλη από τα μαλλιά της. Η παρουσιάστρια τότε είχε καστανό μαλλί ενώ σήμερα έχει ξανθό! Και τα δύο μπορούμε να πούμε πως της πάνε αρκετά!

Στην παρακάτω φωτογραφία η παρουσιάστρια είναι με δύο φίλους της!

Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία της Κατερίνας Καραβάτου!

Θα πάθετε πλάκα κι εσείς μόλις μάθετε την ηλικία της Κατερίνας Καραβάτου! Δεν φαντάζεστε πόσο είναι...

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια ταλαντούχα παρουσιάστρια, που ενώ της έχουν τύχει αρκετά προβλήματα, όπως το θέμα υγείας του συζύγου της, δεν το έχει βάλει κάτω! Μάλιστα, πρόκειται για έναν σπάνιο χαρακτήρα που όσοι την γνωρίζουν έχουν να πουν τα καλύτερα!

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου είναι έγκυος!

Η Κατερίνα και ο Κρατερός έχουν μαζί δύο πανέμορφα παιδάκια, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχουν αποφασίσει πέραν της προσωπικής ζωής τους, να είναι μαζί και στα επαγγελματικά.

Οι δυο τους ξεκίνησαν τη σεζόν 2014-2016 με την εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" στο epsilon tv. Στη συνέχεια τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο "Έτοιμο το πρωινό". Από τον Οκτώβριο του 2017 μεταφέρθηκαν στο Star και ξεκίνησαν την πετυχημένη εκπομπή, "Στη φωλιά των Κουκου".

Πάμε τώρα να δούμε που γεννήθηκε αλλά και πόσο ετών είναι!

Η παρουσιάστρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στις 30 Δεκεμβρίου 1973 που σημαίνει πως είναι 45 ετών! Ναι καλά διαβάσατε! Δεν μοιάζει ούτε για 35!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share