Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η προκλητική Ελληνίδα ηθοποιός και ο Τσολιάς!

Τον δοκίμασε σκληρά!

26 Ιουλίου 2019 08:22
Η προκλητική Ελληνίδα ηθοποιός και ο Τσολιάς!

Δίπλα στον άντρα της Προεδρικής φρουράς πόζαρε με το αγαλματένιο κορμί της η σέξι ηθοποιός! Αυτή ήταν μία δύσκολη δοκιμασία. Δείτε την Δήμητρα Ματσούκα πριν τις πλαστικές!

Η διάσημη ηθοποιός με το αποκαλυπτικότατο σορτσάκι της, που πόζαρε δίπλα στον άντρα της Προεδρικής φρουράς και έκανε τους περαστικούς να σταματήσουν και να τη θαυμάσουν.

Δεν είναι άλλη από τη Δήμητρα Ματσούκα, που πόζαρε δίπλα στον τσολιά, την απαθανάτισε φίλος της και ανάρτησε τη φωτογραφία στο Instargam.

Αγνώριστη η Δήμητρα Ματσούκα: H τρομακτική αλλαγή στην εμφάνισή της!

H αλλαγή στην εμφάνιση της Δήμητρας Ματσούκα είναι τόσο μεγάλη, που προκάλεσε ερωτηματικά, αλλά εμείς σας έχουμε την απάντηση σχετικά με τον λόγο που εμφανίστηκε... μια άλλη!

Ο Σταμάτης Φασουλής προετοιμάζεται για να ανεβάσει την θεατρική παράσταση «Ωνάσης-τα θέλω όλα» τον Οκτώβριο στο Παλλάς με τον ίδιο εκτός από σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή.
Στους γυναικείους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Δήμητρα Ματσούκα ως Τζάκι Κένεντι και η Κατερίνα Παπουτσάκη ως Μαρία Κάλλας που εντυπωσιάζουν με τις μεταμορφώσεις τους.

Την πρώτη σύζυγο του Αριστοτέλη Ωνάση, Τίνα Λιβανού θα υποδυθεί η Ευγενία Δημητροπούλου. Οι πρώτες φωτογραφίες από τα backstage ανέβηκαν στο Instagram και οι ηθοποιοί μεταμορφώθηκαν από τα χέρια του make up artist Αχιλλέα Χαρίτου με την ομοιότητα να είναι συγκλονιστική. Δείτε όλες τις φωτογραφίες από τα social media που προκάλεσαν ερωτηματικά στους θαυμαστές τους!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share