Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λεβένταρος: Τον Κάτμαν σήμερα θα τρόμαζε να τον αναγνωρίσει μέχρι και η Αννίτα Πάνια!

Άλλος άνθρωπος!

19 Ιουλίου 2019 07:37
Λεβένταρος: Τον Κάτμαν σήμερα θα τρόμαζε να τον αναγνωρίσει μέχρι και η Αννίτα Πάνια!

Όλοι μας τον θυμόμαστε! Αγαπητός και ευδιάθετος ο Κάτμαν χαράχτηκε στις μνήμες όλων μας από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια!

Το κανονικό του όνομα είναι Νίκος Κατέλης αλλά έγινε γνωστός με το ψευδόνυμο «Catman». Έκανε όλα τα φώτα της δημοσιότητας να πέσουν πάνω του.

Ο Νίκος Κατέλης πλέον έχει επιστρέψει στο χωριό του το Νεοχώρι Μεσολογγίου και πια την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παίδαρος: Τον Γιώργο Ταμπάκη από την Αννίτα Πάνια σήμερα δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η ίδια!

Έκανε μεγάλη αίσθηση και η Αννίτα Πάνια τον αγάπησε από την πρώτη στιγμή. Δείτε πως είναι ο θρυλικός Catmam στις φωτογραφίες που ακολουθούν...

Θυμάστε τον Πάντη Κούση από την Αννίτα Πάνια: Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα!

O Πάντης Κούσης έγινε γνωστός μέσα από τα «Παρατράγουδα», τις «Αϋπνίες», το «Ζαμανφού», το «Je t’aime» και τις άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές της Αννίτας Πάνια, υποδυόμενος περισσότερους από 360 αντρικούς και γυναικείους τύπους, οι οποίοι έβγαζαν πολύ γέλιο.

«Με προτροπή της Αννίτας, που με έλεγε Παντίνο κι εγώ την αποκαλούσα αδελφή μου, έπαιξα μαζί της έναν σωρό ρόλους αυτοσχεδιάζοντας, δηλαδή με κείμενα και σκηνοθεσία της στιγμής από έναν εξαίρετο σκηνοθέτη, τον Ομηρο Ευστρατιάδη. Έκανα το κοριτσάκι με τα σπίρτα, πολλές βλάχες, διάφορες μάνες, μια καμπαρετζού, τη νοσοκόμα, πάρα πολλές φορές το μέντιουμ, έναν φακίρη, μάλιστα κάθισα πάνω σε αληθινά καρφιά και η Αννίτα δεν το πίστευε, και αρκετές νύφες γιατί είχαμε χορηγό με νυφικά, συμβάλλοντας μάλιστα κατά πολύ στις πωλήσεις των νυφικών του. Με την Αννίτα συνεργαστήκαμε σε όλες τις εκπομπές της μέχρι το 2011 που έκλεισε το Αlter και την ευχαριστώ πολύ. Οσο κι αν δεν φαίνεται, είναι ένα πολύ καλό και ευαίσθητο κορίτσι», είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Espresso.

Τα τελευταία χρόνια ο Πάντης Κούσης, ο οποίος έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και βιντεοταινίες, αλλά και σε ταινίες στη μεγάλη οθόνη, έχει βρει μια νέα αγαπημένη φίλη και συνεργάτιδα, την Αννα Φόνσου. Τη βοηθά σε διάφορες δουλειές στο Σπίτι του Ηθοποιού ή συμμετέχοντας σε παραστάσεις που ανεβάζει η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

«Η Άννα Φόνσου είναι ο άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε και την έβγαλα ασπροπρόσωπη σε σπουδαία έργα που έφεραν τη δική της σφραγίδα είτε στη σκηνοθεσία είτε στην παραγωγή. Έπαιξα μαζί της στο Ηρώδειο στην παράσταση “Ρεμπέτικο Μυστήριο” και στο έργο “Τι σου λείπει” του Χρήστου Γιαννακόπουλου σε δική της σκηνοθεσία. Σε αυτή την παράσταση έπαιξα την υπηρέτρια Παναγούλα και πραγματικά άρεσα πολύ στο κοινό. Την Άννα την έχω βάλει πλέον στην οικογένειά μου και δεν θα την προδώσω ποτέ! Από τότε που άνοιξε το Σπίτι του Ηθοποιού είμαι στο πλευρό της», είπε επισημάνει ο ίδιος.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ηθοποιό σε μια από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις του. Πόζαρε χαμογελαστός δίπλα στην καλή του φίλη Άννα Φόνσου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share