Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

Παίδαρος: Τον Γιώργο Ταμπάκη από την Αννίτα Πάνια σήμερα δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η ίδια!

Θα πάθετε πλάκα! Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα;

17 Ιουλίου 2019 08:12
Παίδαρος: Τον Γιώργο Ταμπάκη από την Αννίτα Πάνια σήμερα δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η ίδια!

Γιώργος Ταμπάκης: Από τις χρυσές εποχές των εκπομπών της παρουσιάστριας στο τώρα!

Τον γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια, μέσα από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια. Έγινε γνωστός εξαιτίας της ιδιαίτερης φωνής του και για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός. Έπειτα, φυσικά, εξαφανίστηκε.

Ο Γιώργος Ταμπάκης, ιδιαιτέρως ενεργός στο Facebook, αρθρώνει πολιτικό λόγο και έχει ακόμη μερικούς φανς. Φαντασμαγορικό: Δείτε πώς είναι το σπίτι του «Βας-Βας Παρασκευά» από την Αννίτα Πάνια!

Δείτε στο Athensmagazine.gr τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει ποστάρει στο Facebook:

Τον Γιώργο Ταμπάκη σήμερα δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Αννίτα Πάνια!

Τον Γιώργο Ταμπάκη σήμερα δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Αννίτα Πάνια!

Τον Γιώργο Ταμπάκη σήμερα δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Αννίτα Πάνια!

Ψεύτικα τα μαλλιά της Αννίτας Πάνια! Αποκάλυψη σοκ!

Μας σόκαρε η αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια για τα ψεύτικα μαλλιά! Τι είχε πει η παρουσιάστρια; Επίσης έχετε δει την Αννίτα Πάνια χωρίς μακιγιάζ; Είναι αγνώριστη!

Όλοι γνωρίζουν την… εμμονή που έχει με τα μαλλιά της. Και ποιος δεν έχει θαυμάσει τα πλούσια μακριά ξανθά μαλλιά της Αννίτας Πάνια; Ωστόσο ελάχιστοι γνώριζαν πως είναι… ψεύτικα! Την αποκάλυψη την είχε κάνει η ίδια από τον αέρα της εκπομπής.

"Την έβγαλα την τρέσα και τα εξτένσιονς! Έφαγα φρίκη κι έχω μείνει με αυτό που υπάρχει και θα πορευτώ με αυτό", ανάφερε η παρουσιάστρια όταν η καλεσμένη της Σαμπρίνα της είπε πως έκαψε τα δάχτυλά της με την πρέσα για το ίσιωμα μαλλιών.

Αννίτα Πάνια: Δείτε για πρώτη φορά τον νεκρό πατέρας της που πέθανε πριν λίγες μέρες!

Είναι γνωστός πως η Αννίτα Πάνια περνάει μια περίοδο πένθους, αφού πριν λίγους μήνες έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος της πατέρας, Ανδρέας!

Ο Ανδρέας Πάνιας έδινε μεγάλη μάχη για χρόνια με το Αλτσχάιμερ και τελικά πριν από λίγο χρονικό διάστημα άφησε την τελευταία του πνοή! Η παρουσιάστρια είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της για αυτό άλλωστε και ο γιος της, πήρε το όνομα του.

Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που η Αννίτα είχε αναφερθεί στις συνεντεύξεις της για εκείνον και δεν είχε διστάσει μάλιστα να μιλήσει και για την μάχη που έδινε με τη νόσο.

Το Athensmagazine.gr βρήκε την μοναδική του φωτογραφία που υπάρχει στο διαδίκτυο και σας την παρουσιάζει! Όπως μπορείτε να καταλάβετε η Αννίτα Πάνια έμοιαζε αρκετά στον πατέρα της!

undefined

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share