Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Η άγνωστη ερωτική σχέση της πεθεράς του Νίκου Χατζηνικολάου με πασίγνωστο τραγουδιστή!

Το ξέρατε;

14 Ιουλίου 2019 10:08
Απίστευτο: Η άγνωστη ερωτική σχέση της πεθεράς του Νίκου Χατζηνικολάου με πασίγνωστο τραγουδιστή!

Εσείς ξέρατε για την ερωτική σχέση της πεθεράς του Νίκου Χατζηνικολάου με πασίγνωστο τραγουδιστή; Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε! Και στο σημείο να σας θυμίσουμε ποια είναι η πασίγνωστη πεθερά του!

Σε παλαιότερη έξοδο του Νίκου Χατζηνικολάου με την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη στα μπουζούκια έγινε και μια απίστευτη αποκάλυψη!

Συγκεκριμένα άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και με φίλους τους διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο Baraonda που εμφανιζόταν τότε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Ο τραγουδιστής πλησίασε το τραπέζι τους και έκανε χειροφίλημα στην σύζυγο του δημοσιογράφου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξε ζευγάρι με τη μητέρα της, Μαργαρίτα Μπρόγιερ. Ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί και τους απαθανάτισε. Με πανάκριβη σαμπάνια και πούρα διασκέδασε ο καταχρεωμένος mr. REAL GROUP.

Νίκος Χατζηνικολάου: Τον λυπάται ο κόσμος! Τραγωδία για τον παρουσιαστή!

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Χατζηνικολάου; Γιατί τον λυπάται ο κόσμος; Μεγάλη τραγωδία... Η αποκάλυψη που έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω για τον αγαπημένο δημοσιογράφο και εκδότη!

Μπορεί να χαίρει άκρας υγείας, να είναι απόλυτα ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή όμως οι ώρες που περνάει ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι δύσκολες!

Και είναι δύσκολες διότι τα νούμερα τηλεθέασης τις τελευταίες ημέρες έχουν πέσει κατακόρυφα, φέρνοντας πίκρα στον σταθμό, ενώ μάλιστα έχει έρθει αντιμέτωπος και με τη μήνυση του Αλέξη Κούγια!

Μάλιστα -εκτός από όλα αυτά- μια αποκάλυψη έφερε στο φως η εκπομπή του ΑΡΤ και ο Φίλιππος Καμπούρης, ο οποίος τόνισε πως ο γνωστός δημοσιογράφος και η μιντιακή του εταιρεία χρωστάει!

Ο δημοσιογράφος, ενώ ανέλυαν τα νούμερα τηλεθέασης, του έκανε εντύπωση που πριν καιρό, είχε αυξηθεί η τηλεθέαση του δημοσιογράφου λέγοντας μάλιστα πως τον λυπάται ο κόσμος γιατί έχει βγει η φήμη πως χρωστάει το μιντιακό του συγκρότημα!

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο μετά το 05:20:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share