Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μήνυση Κούγια σε Χατζηνικολάου!

Με αφορμή την κόντρα τους το βράδυ των εκλογών.

11 Ιουλίου 2019 19:21
Μήνυση Κούγια σε Χατζηνικολάου!

Δεν φαίνεται να τελειώνει το σίριαλ του τσακωμού Αλέξη Κούγια - Νίκου Χατζηνικολάου με αφορμή τον on air τσακωμό τους το βράδυ των εθνικών εκλογών.

Σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως «το δικηγορικό μας γραφείο ζήτησε σήμερα μέσω του ΕΣΡ αντίγραφο της εκπομπής του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ANT1, με σκοπό την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών τόσο εις βάρος του Νίκου Χατζηνικολάου, όσο και εις βάρος όλων όσων με κραυγές ουσιαστικά περιέγραψαν τον επικεφαλής του γραφείου μας ως δήθεν φασίστα».

Υπενθυμίζεται πως στον τηλεοπτικό αέρα βγήκαν «μαχαίρια» όταν ο δικηγόρος κλήθηκε να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών. «Εάν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Ρομά και οι διαφορετικοί (εννοώντας τους γκέι όπως διευκρίνισε λίγο αργότερα) τότε υπάρχει διαφορετικό βάρος στην ψήφο» είπε ο κ. Κούγιας.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Νίκος Παππάς ζήτησαν διευκρινήσεις γιατί η ψήφος των συγκεκριμένων να έχουν μικρότερη αξία από αυτή του μικρομεσαίου επιχειρηματία. «Ναι αυτό ακριβώς εννοώ!» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.Τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου έγινε έξαλλος: «Είναι πιο φασιστικό έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια! Αν είναι δυνατόν!» του είπε. Ο Αλέξης Κούγιας συνέχιζε να υπερασπίζεται τα λεγόμενα του και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου:

«Μετά την ακραίως αήθη, αδικαιολόγητη, ανάγωγη και παράνομη επίθεση, την οποία εδέχθη ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Αλέξης Κούγιας, το δικηγορικό μας γραφείο ζήτησε σήμερα μέσω του ΕΣΡ αντίγραφο της εκπομπής του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ANT1, με σκοπό την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών τόσο εις βάρος του Νίκου Χατζηνικολάου, όσο και εις βάρος όλων όσων με κραυγές ουσιαστικά περιέγραψαν τον επικεφαλής του γραφείου μας ως δήθεν φασίστα, προσπαθώντας με προκλητικά ουρλιαχτά δήθεν αγανακτήσεως και χειρονομίες χτυπημάτων στα τραπέζια, αλλά κυρίως με κλείσιμο του μικροφώνου του, να τον αποτρέψουν στο πλαίσιο της ελευθερίας του εκφράζεσθαι και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας να αναπτύξει την άποψή του περί της αλλοιώσεως της αισθητικής «εικόνας» ενός κόμματος της Αριστεράς, (στην οποία διαχρονικά ανήκει και ο επικεφαλής του γραφείου μας όταν από εφηβικής ηλικίας ζούσε στην Πετρούπολη), όταν ένα μεγάλο μέρος της εκλογικής βάσεως που απαρτίζεται από Ρομά που ούτε τους αγώνες τις Αριστεράς γνωρίζουν, ούτε αισθητική ζωή αριστερών έχουν (εκατοντάδες των οποίων έχει υπερασπιστεί ο κ. Κούγιας στην σαραντακονταετή και πλέον ενασχόλησή του με τη δικηγορία), πολίτες με ακραίες ιδιαιτερότητες, όπως υποψήφιοι, οι οποίοι τη μία μέρα έχουν αντρικά ονόματα και την επομένη γυναικεία, ταλαιπωρημένοι των φυλακών (τους οποίους επίσης έχει υπερασπιστεί ο κ. Κούγιας σε χιλιάδες υποθέσεις μέχρι σήμερα) και άνθρωποι με προέλευση από διάφορες χώρες του κόσμου, όπως αφρικανικές, ασιατικές, Παλαιά Σοβιετική Ένωση, στους οποίους έχουν δοθεί πολλές φορές ελληνικά διαβατήρια, χωρίς να μιλούν καν την ελληνική γλώσσα και χωρίς να γνωρίζουν έστω και ελάχιστα για τους αγώνες της Αριστεράς και για την ένδοξη ιστορία της χώρας μας.

Στο Νίκο Χατζηνικολάου ο κ. Κούγιας θα υποβάλλει μήνυση και θα καταθέσει αγωγή για αποζημίωσή του, τα χρήματα της οποίας θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, γιατί αποκαλώντας τον φασίστα και μάλιστα πιο ακραίο φασίστα από τους φασίστες της «Χρυσής Αυγής», λησμόνησε την πραγματικά λαϊκή καταγωγή του κ. Κούγια, την επιστήμη του, την αυτοδημιούργητη καριέρα του, την παράκλησή του να είναι παρών στο πάνελ, λησμόνησε ότι ο κ. Κούγιας αρνήθηκε να υπερασπιστεί κατηγορούμενους στη δίκη που διεξάγεται για σημαντικά στελέχη της «Χρυσής Αυγής», αρνήθηκε να υπερασπιστεί τους δολοφόνους του Πακιστανού στα Πετράλωνα, οι συγγενείς των οποίων μας επισκέφτηκαν στο γραφείο, δεν έχει υπερασπιστεί ποτέ κανέναν φασίστα σε καμία δίκη φασιστών σε οιοδήποτε μέρος της Ελλάδος, αλλά την ίδια στιγμή ταλαιπωρήθηκε ακραία από τους φασίστες αλλά και από κακής αντιλήψεως αστυνομικούς, όταν επί δυο και πλέον χρόνια υπερασπίστηκε μέχρι και της αθωώσεώς του, έχοντας ως συνεργάτη του τον μέχρι προ ολίγου Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Μιχάλη Καλογήρου, τον φερόμενο ως αρχηγό του ΕΛΑ, κοινοτάρχη Κιμώλου, Κύριο, με κάππα κεφαλαίο, Αγγελέτο Κανά.

Ο «λαϊκός αγωνιστής» Νίκος Χατζηνικολάου, για τον οποίο όλοι γνωρίζουν ποιά κομματική προέλευση είχε από εφηβικής ηλικίας, όντας από ηλικίας ενός έτους γιος βουλευτού (ο πατέρας του, όπως με ενημέρωσαν τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την Αλεξανδρούπολη, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το 1963, όταν ο ίδιος ήταν ενός έτους) και μετέπειτα Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, δεν κάλεσε στο τηλεοπτικό του πάνελ κανένα Ρομά, ούτε κανένα με ιδιαιτερότητες, ούτε κανένα φυλακισμένο, ούτε κανέναν αλλοδαπό, ο οποίος κατέχει ελληνικό διαβατήριο, για να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά κάλεσε το «φασίστα» κ. Κούγια, παρακαλώντας τον από ημέρες, γιατί ο κ. Κούγιας είχε δεσμευτεί να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών, μαζί με την κα Ζαχαρέα και τον κ. Τράγκα, και, ενώ ο κ. Κούγιας τον ετίμησε με την παρουσία του, αντιμετώπισε μια αντιδεοντολογική, απερίγραπτη, ανάγωγη και παράνομη συμπεριφορά που δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την άποψή του.

Το Νίκο Χατζηνικολάου ο κ. Κούγιας θα καταγγείλει και στην ΕΣΗΕΑ.

Αθήνα, 11/7/2019
Με εκτίμηση
Οι συνεργάτες
και η γραμματειακή υποστήριξη του γραφείου μας

Υ.Γ. Ο μόνος λόγος, για τον οποίο θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε και να αποδεχθούμε μια ειλικρινή συγνώμη όλοι εμείς οι συνεργάτες από 20 έως 40 και πλέον χρόνια του κ. Κούγια, είναι η παρουσία στο studio των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παππά και κ. Κατρούγκαλου και τα τεράστια οικονομικά του προβλήματα….».

Αλέξης Κούγιας: «O Nίκος Χατζηνικολάου με εκλιπαρούσε να είμαι παρών στο πάνελ!»

Με μια μακροσκελή δήλωση ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας σχολιάζει τον χθεσινό τηλεοπτικό καβγά στον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Υπενθυμίζουμε ότι όταν ο δικηγόρος κλήθηκε να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, όπως αυτό έβγαινε από το κοινό exit poll είπε:

«Εάν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Ρομά και οι διαφορετικοί (εννοώντας τους γκέι όπως διευκρίνισε λίγο αργότερα) τότε υπάρχει διαφορετικό βάρος στην ψήφο» είπε ο κ. Κούγιας με τον Νίκο Χατζηνικολάου να του λέει: «Είναι ότι πιο φασιστικό έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια! Αν είναι δυνατόν!»

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Πληροφορήθηκα ότι ο Χατζηνικολάου, μετά τη χθεσινή του ακραία δημοσιογραφική δυσφήμηση με τον τρόπο που αντιμετώπισε την απόλυτα αιτιολογημένη άποψή μου για την "ποιότητα" ψήφου σημαντικού μέρους των ψηφοφόρων του "ΣΥΡΙΖΑ" και για το δύσκολο έργο που έχει να κερδίσει και πάλι την ψήφο της μεσαίας τάξης και ειδικότερα των ελευθέρων επαγγελματιών, δικηγόρων κλπ., τους οποίους φορολόγησε με 75%, κάλεσε σήμερα στη ραδιοφωνική του εκπομπή τον επί 30 χρόνια προσωπικό μου φίλο, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσό, και ακολούθως διέδωσε ένα δελτίο τύπου, με το οποίο προσπαθεί να περισώσει ότι έμεινε από τη χθεσινή του τηλεοπτική πανωλεθρία.

Ο Χατζηνικολάου, ο οποίος μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί καθυστέρησα, με εκλιπαρούσε να είμαι παρών στο πάνελ, γιατί γνωρίζει ότι οι τηλεθεατές διαχρονικά αποζητούν τη γνώμη μου (είμαι καλεσμένος σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ το βράδυ των εκλογών εδώ και 30 χρόνια και επιλέγω εγώ που θα πάω), εξασφαλίζοντας έτσι τη δεύτερη θέση στην τηλεθέαση των τηλεοπτικών καναλιών και την πρώτη θέση την ώρα που αντιπαρατεθήκαμε, φαίνεται ότι στην Αλεξανδρούπολη, που ήταν συμμαθητής στο ίδιο σχολείο με τους ρομά, θα ήταν το "καρφί της τάξης", γιατί αλλιώς δεν δικαιολογείται η αντανακλαστική του ενέργεια μέσα στα άγρια μεσάνυχτα να καλέσει τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας.

Όλη η Ελλάδα γνωρίζει, γι’ αυτό και εχθές είχα εκατοντάδες μηνύματα από δικαστικούς, εισαγγελείς, δικηγόρους, από γιατρούς, από πολιτικούς μηχανικούς και δασκάλους, καθηγητές και από απλούς ανθρώπους, και σήμερα οι γραμματείς του γραφείου μου κατακλύζονται από τηλεφωνήματα, ότι αυτά που είπα εκφράζουν όλο το μεσαίο χώρο και όλους τους ανεξάρτητους εκλογείς και, άλλωστε, γι’ αυτό υπάρχει στο Σύνταγμα η αρχή της ελευθερίας του εκφράζεσθαι, αρκεί να μην συκοφαντείς και να μην βρίζεις, κάτι που έκανε εχθές ο υποκριτικά απελπισμένος Χατζηνικολάου, η οποία έπαψε να ισχύει στη χώρα μας μόνο την επταετία της χούντας.

Εκτός από την αρχή της ελευθερίας του εκφράζεσθαι, ο Χατζηνικολάου, που με κάλεσε για να κερδίσει τηλεθέαση από την προσωπικότητά μου, κατακρεούργησε και κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ευγενείας προς τον προσκεκλημένο του, υποκρινόμενος τον δήθεν αγανακτισμένο και τον δήθεν υπερασπιστή των λαϊκών στρωμάτων, αφού, είμαι βέβαιος, δεν έχει επισκεφτεί όχι για να κατοικίσει, όχι για να δουλέψει, ούτε για ένα καφέ, τα προάστια της Δυτικής Αθήνας και του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, αφού δεν έχει αποχωριστεί τα club της Εκάλης και της Βαρυμπόμπης, παίζοντας τένις που ανακάλυψε στα 40 του χρόνια, όπως όλοι οι νεόπλουτοι.

Αυτά για την ώρα και ας κάνει μια βόλτα στους δρόμους για να ακούσει την άποψη των απλών ανεξάρτητων πολιτών για τη χθεσινή του απρέπεια (χρησιμοποιώ ιδιαίτερα επιεική όρο για να χαρακτηρίσω τη συμπεριφορά του).

Υ.Γ. Ο Χατζηνικολάου, και δυστυχώς οι περισσότεροι που δεν έχουν βαθειά γνώση της πολιτικής ιστορίας, αγνοεί ότι τη διάκριση στην ποιότητα της ψήφου την έκανε αυτός που δίδαξε τη δημοκρατία και την πραγματική έννοιά της, ο Περικλής, ο οποίος μάλλον δεν ήταν φασίστας.

Ο Χατζηνικολάου φαίνεται ότι στο σχολείο στην Αλεξανδρούπολη, που πήγαινε μαζί με τα παιδιά των ρομά, ή δεν θα είχε καλό καθηγητή στην αρχαία ιστορία ή θα ήταν κακός μαθητής.

Ας διαλέξει ο ίδιος ποια δικαιολογία πρέπει να προβάλλει.

Αθήνα, 8/7/2019

Με εκτίμηση».

 

MEDIA & TV

  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    06:15 (100' - PG)
    Γκόλφω
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    07:00 (60' - PG-13)
    The Diplomat Ε5
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    07:05 (85' - PG)
    Crossword Mysteries: Riddle Me Dead
    Μυστηρίου
  • COSMOTECinema2HD
    07:30 (120' - PG-13)
    Ραμπιγιέ Κουρνάζ εναντίον Τζορτζ Μπους
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    07:55 (80' - PG)
    Ο Καταφερτζής
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    08:00 (65' - PG-13)
    Blue Lights Κ1 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    08:30 (50' - R)
    Watch Next Κ3 Ε26
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema4HD
    09:05 (55' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε13
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    09:15 (90' - PG)
    Τα Δολάρια της Ασπασίας
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    09:20 (85' - PG)
    Ο Γάμος της Σεζόν
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema2HD
    09:30 (125' - PG-13)
    Ο Μαγικός Αυλός
    Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    10:00 (60' - PG-13)
    Law & Order: Organized Crime Κ4 Ε10
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    10:45 (95' - PG)
    Η Κρεββατομουρμούρα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    10:45 (95' - PG-13)
    Kennedy, Sinatra and the Mafia
    Ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    11:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε3
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    11:35 (100' - PG)
    Guardians of Time
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema4HD
    12:00 (65' - PG-13)
    Viola Κ1 Ε6
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema3
    12:20 (95' - PG)
    Μήτρος και Μητρούσης στην Αθήνα
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    12:20 (60' - PG-13)
    The Real Peaky Blinders Ε2
    Σειρά ντοκιμαντέρ
  • COSMOTECinema4HD
    13:05 (55' - PG-13)
    The Diplomat Ε6
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    13:15 (105' - PG-13)
    Fourmi
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    13:20 (100' - PG-13)
    He Even Has Your Eyes
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema3
    13:55 (110' - PG)
    Ο Θόδωρος και το Δίκανο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    14:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    15:00 (120' - PG-13)
    Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες
    Ρομαντική Κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    15:00 (60' - PG-13)
    Magnum P.I. Κ5 Ε14
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema2HD
    15:00 (130' - PG-13)
    Μπλέιζ
    Βιογραφία
  • COSMOTECinema3
    15:45 (95' - PG)
    Ένα Έξυπνο, Έξυπνο Μούτρο
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    16:00 (60' - PG-13)
    Bayern Munich: Rise of a Legend Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    17:00 (110' - PG-13)
    Juniors
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    17:00 (60' - R)
    Dark Winds Κ1 Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    17:10 (105' - PG-13)
    Έξι Μέρες, Επτά Νύχτες
    Περιπέτεια
  • COSMOTECinema3
    17:20 (95' - PG)
    Φωνάζει ο Κλέφτης
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    18:00 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ4 Ε3
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema4HD
    18:30 (30' - R)
    Nurse Jackie Κ4 Ε4
    Δραματική κομεντί
  • COSMOTECinema1HD
    18:50 (110' - PG-13)
    Ο Χαμένος Βασιλιάς
    Δραματική Κομεντί
  • COSMOTECinema3
    18:55 (95' - PG)
    Τρελός, Παλαβός και Βέγγος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema2HD
    18:55 (185' - R)
    Καζίνο
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    19:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε10
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    20:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε6
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema3
    20:30 (90' - PG)
    Ο Σκληρός Άνδρας
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema1HD
    20:40 (20' - PG)
    Kids Flix
    Ψυχαγωγική Εκπομπή
  • COSMOTECinema1HD
    21:00 (100' - PG)
    Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία
    Κιν. Σχεδίων
  • COSMOTECinema4HD
    21:00 (60' - PG-13)
    The Bay Κ5 Ε5
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - R)
    A Gentleman in Moscow Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (125' - R)
    Kandahar: Σημείο Διαφυγής
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (125' - R)
    Kandahar: Σημείο Διαφυγής
    Δράσης
  • COSMOTECinema3
    22:00 (105' - PG)
    Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    22:00 (60' - R)
    A Gentleman in Moscow Ε4
    Δραματική
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (125' - R)
    Kandahar: Σημείο Διαφυγής
    Δράσης
  • COSMOTECinema2HD
    22:00 (125' - R)
    Kandahar: Σημείο Διαφυγής
    Δράσης
  • COSMOTECinema1HD
    22:40 (100' - R)
    Η Συμμορία της Λυόν
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    22:40 (100' - R)
    Η Συμμορία της Λυόν
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - R)
    Star Trek: Discovery Κ5 Ε4
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema4HD
    23:00 (60' - R)
    Star Trek: Discovery Κ5 Ε4
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema3
    23:45 (105' - PG-13)
    Οι Βάσεις και η Βασούλα
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    23:45 (105' - PG-13)
    Οι Βάσεις και η Βασούλα
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    00:00 (60' - PG-13)
    Catch Me a Killer Ε1
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    00:05 (140' - R)
    Η Χώρα του Θεού
    Δραματική
  • COSMOTECinema1HD
    00:20 (95' - R)
    Dead Shot
    Δράσης
  • COSMOTECinema4HD
    01:00 (60' - R)
    Erinyes Κ1 Ε4
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    01:30 (90' - NC-17)
    Όργια σε Τιμή Ευκαιρίας
    Αστυνομική
  • COSMOTECinema1HD
    01:55 (95' - R)
    Dangerous Game: The Legacy Murders
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema4HD
    02:00 (60' - R)
    Moonhaven Ε4
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema2HD
    02:25 (100' - R)
    Δεν Μένουμε πια Εδώ
    Δραματική
  • COSMOTECinema3
    03:00 (95' - R)
    Ο Περίεργος
    Κωμωδία
  • COSMOTECinema4HD
    03:00 (60' - R)
    Fargo Κ5 Ε10
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema1HD
    03:30 (95' - R)
    Δεν Είσαι η Μητέρα μου
    Τρόμου
  • COSMOTECinema4HD
    04:00 (60' - R)
    Yellowstone Κ2 Ε6
    Γουέστερν
  • COSMOTECinema2HD
    04:05 (115' - R)
    Robe of Gems
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    04:35 (85' - PG)
    Δεν Είμαι Ατιμασμένη
    Δραματική
  • COSMOTECinema4HD
    05:00 (60' - R)
    Star Trek: Discovery Κ5 Ε4
    Επιστ. Φαντασίας
  • COSMOTECinema1HD
    05:05 (115' - R)
    Νυχτερινός Ανταποκριτής
    Θρίλερ
  • COSMOTECinema3
    06:00 (75' - PG)
    Μας Κλέψανε την Γκόλφω
    Αισθηματική
  • COSMOTECinema4HD
    06:00 (60' - PG-13)
    Annika Κ2 Ε6
    Αστυνομικό Θρίλερ
  • COSMOTECinema2HD
    06:00 (90' - PG)
    Creating Christmas
    Ρομαντική Κομεντί

Ροή ειδήσεων

Share