Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σία Κοσιώνη: Η προσωπική της ζωή, η άγνωστη σχέση με τον Νίκο Ευαγγελάτο και οι δύο γάμοι!

Άγνωστες πτυχές της ζωής της!

12 Ιουλίου 2019 07:48
Σία Κοσιώνη: Η προσωπική της ζωή, η άγνωστη σχέση με τον Νίκο Ευαγγελάτο και οι δύο γάμοι!

Η Σία Κοσιώνη είναι μια από τις Ελληνίες παρουσιάστριες που βρίσκονται στην επικαιρότητα, τόσο για την προσωπική της ζωή, όπου ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή γαλήνη με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους, Δήμο, όσο και για τις... επαγγελματικές της υποχρεώσεις κυρίως λόγω εκλογών!

Σας είχαμε αποκαλύψει στο παρελθόν με ποιον διάσημο Έλληνα ήταν παντρεμένη η παρουσιάστρια, πριν τον νυν Δήμαρχο Αθηνών! Μάλιστα πριν γνωρίσει τον Κώστα Μπακογιάννη είχε δώσει μια πολύ ωραία συνέντευξη για την ζωή της και είχε αποκαλύψει τα πάντα!

Για τον Νίκο Ευαγγελάτο δηλώνει:

"Έχω περάσει από διάφορα στάδια. Με άλλους ταίριαξα, με άλλους όχι. Δεν έχει με όλους την ίδια χημεία, ούτε ήταν όλοι έτοιμοι εξαρχής να με εμπιστευτούν. (..) Με τον Νίκο δεν έχω τίποτα να χωρίσω. Κάνε την δουλειά που του ανατέθηκε να κάνει κι εγώ τη δική μου. Έχουν γραφτεί τέρατα, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι αυτά τα χρόνια που είναι στον ΣΚΑΙ μεταξύ μας δεν έχει υπάρξει το παραμικρό επεισόδιο. Τον σέβομαι κι με σέβεται. Ανήκουμε σε διαφορετικές σχολές αλλά αυτό θα συνιστούσε πρόβλημα μόνο αν έπρεπε να συνεργαστούμε άμεσα. Από την στιγμή που αυτό δεν συμβαίνει, δεν υπάρχει και αντικείμενο κόντρας".

Τι είχε δηλώσει για τον τότε χωρισμό της από τον Μιχάλη Λεάνη, που "έπαιζε" στην επικαιρότητα:

"Είναι κάτι που με ενοχλεί αφάνταστα. Πιστεύω ότι η προσωπική ζωή είναι ένας αυστηρά ιδιωτικός χώρος. Δεν έχω προκαλέσει ποτέ με τα προσωπικά μου. Πιστεύω ότι τα φώτα και τα φλας, όταν εισβάλλουν στη ζωή των ανθρώπων, δημιουργούν σκιές. Κάποιοι το επιλέγουν και καλά κάνουν, είναι δικαίωμα τους. Εμένα αυτό το πράγμα με ενοχλεί".

Επιτέθηκαν στην Σία Κοσιώνη: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια!

Δύσκολες ώρες για την Σία Κοσιώνη, μετά το πέρας των εκλογών ωστόσο η ίδια η παρουσιάστρια δεν το βάζει κάτω!

Τι συνέβη; Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο ΣΚΑΙ έκανε το λάθος να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία από τον ΣΚΑΙ και η επίθεση που ακολούθησε ήταν άνευ προηγουμένου! Σοκ για την Κοσιώνη: Γλίτωσε την τελευταία στιγμή!

Αρκετοί επιτέθηκαν στην Σία Κοσιώνη και την κατηγόρησαν ότι δεν ήταν καθόλου αντικειμενική με τα αποτελέσματα των εκλογών και την "φόρτωσαν" τον γάμο της με τον ανιψιό του νέου πρωθυπουργού!

Η ίδια δεν δίνει βάση και συνεχίζει το πλούσιο έργο της ενώ ετοιμάζεται να ξεκουραστεί μαζί με την οικογένειά της καθώς έχει μπροστά της μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική σεζόν!

Δείτε το σχετικό ποστ που άναψε τα αίματα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share