Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Αγνώριστος ο Χάρης Ρώμας: Η εικόνα που μας άφησε άναυδους!

Πάθαμε πλάκα!

5 Ιουλίου 2019 08:19
Αγνώριστος ο Χάρης Ρώμας: Η εικόνα που μας άφησε άναυδους!
Follow us on Google News

Σχεδόν αγνώριστος ο Χάρης Ρώμας στην παρακάτω εικόνα! Μας άφησε άναυδους!

Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν αγνώριστος στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση το 1983 μαζί με την Έλντα Πανοπούλου στην σειρά "Αστέρια από Χώμα" μια παραγωγή της ΕΡΤ του 1983. Για για τον Χάρη Ρώμα ήταν η δεύτερη εμφάνιση του σε τηλεοπτική σειρά, αφού είχε προηγηθεί λίγους μίνες πριν το "Σκληρά Καρύδια".

Ο ηθοποιός μάλιστα, είχε αποκαλύψει και το μεγάλο όνειρό του, αποκαλύπτοντας τα πάντα!

Χάρης Ρώμας

Ο Χάρης Ρώμας υποδύεται έναν σκληρό, μοντέρνο γόη που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τον συντηρητικό, μίζερο χαρακτήρα που "λάνσαρε" κατά κόρον τα επόμενα χρόνια. Επίσης παρατηρούμε πολύ σημαντικές διαφορές ως προς την εμφάνιση. Ο Χάρης Ρώμας με ελαφρώς "άφρο" μαλλί, πλήρως εναρμονισμένος με το στυλ των '80s.

Ο Χάρης Ρώμας, ο αγαπημένος ηθοποιός που όλοι έχουμε συνδέσει με την επιτυχημένη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" όπου υποδυόταν τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, πριν από αρκετά χρόνια, και συγκεκριμένα στη δεύτερη τηλεοπτική του εμφάνιση, ήταν πραγματικά αγνώριστος.

Χάρης Ρώμας

Όταν ξεκίνησε στα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, και συγκεκριμένα στα 23 του χρόνια, ήταν πολύ διαφορετικός.

Ξέρατε ότι ο Χάρης Ρώμας έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; Εμείς το ανακαλύψαμε και σας το παρουσιάσαμε!

Δείτε τον Χάρη με μακρύ μαλλί, πανκ διάθεση και ντυμένο στα δερμάτινα, που δεν θυμίζει με τίποτα αυτόν που γνωρίσαμε στις μετέπειτα σειρές που επιμελήθηκε. Ακόμα και οι πιο φανατικοί του δεν έχουν ποτέ πέσει πάνω στη συγκεκριμένη σειρά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

"Είσαι γκέι;": Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει την σεξουαλική του ζωή!

Για πρώτη φορά μίλησε ανοικτά ο Χάρης Ρώμας για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει!

"Πατώντας το όνομά σας στο Google, ένα από τα πρώτα αποτελέσματα είναι το "Χάρης Ρώμας γκέι". Μάλιστα, υπάρχει ένα κατάπτυστο δημοσίευμα εναντίον σας σε κάποιο blog, που βασίζεται σ' αυτόν τον ερωτικό προσανατολισμό. Σας ενόχλησε, σας πίεσε, σκεφτήκατε να κινηθείτε δικαστικά;


Είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί καθόλου. Έχω κάνει μια συνθέτη ζωη. Έχω περάσει από όλες τις ερωτικες φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υπερασπίζω με μεγάλο σθένος. Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα θέματα, γιατί δε θέλω να ορίζουν την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα.

Επειδή σίγουρα είναι πιο "πικάντικα", εκεί θα στρέφονται οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και εγώ δεν θέλω, όπως κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του, να γίνουν πιο καθοριστικά από το καλλιτεχνικό μου στίγμα. Από εκεί και πέρα θεωρώ, εφόσον αναφέρεσαι σε κατάπτυστο δημοσίευμα που έχει να κάνει με αυτό το θέμα, ότι αυτός που το γράφει δεν είναι πιο άνδρας απο εμένα. Το λέω με πλήρη συνείδηση. Εγώ αισθάνομαι 100% άνδρας, ξέρω τι είδους επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω με σθένος. Ποτέ δεν ένιωσα όμως κάτι διαφορετικό. Πάντα αισθανόμουν άνδρας.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share